- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ay bunlarin hepsi böyle galiba, kapasitelerinin olmadığına inanmıyorum. Kendisi pek alâ giyinirken benim böyle bir takıyı takmayacağımı bilir. Sanki sinir etmek icin almis.Ay herkez de konu sahibine yüklenmiş bu kadın kocasından ilk hediyesini almıyo arkadaşlar teşekkür ederim deyip boynuna sarılsın kim bilir kaçıncı özel günleri bir şekilde adamın anlaması lazım artık eşim neyi beğenir neyi beğenmez diye ben sana hak verdim konu sahibi ama takma kafana çoğu erkek böyledir benim eşimde öyleydi ilk evlendiğimizde bir idare iki idare en son gitmiş bütçemizi aşan bi markanın saatini almış gelmiş patladım artık o gün sen benim kolumda bu zamana kadar kaç kere saat gördün (hiç takmam) bu kadar mı dikkatsizsin diye birdaha hediye alma bana mutlu olacağıma kalbim kırılıyor dedim üzüldü o gün çok bidahakine onun ısrarıyla beraber gittik Bi kolye beğendim o gün bu gündür de kolye yüzük telefon kombosu arasında dönüşüyor hediye kapasitesi ama en azından beğendiğim kullanabileceğim tarzda şeyler alıp geliyor. Beraber çıkın bir gün en azından izleyeceği bir yol olmuş olur eşinize
SImdiden gule gule kullanin o zaman:)Evet canım calisiyorum:) elimdekini de yarin aksam ustu degistirecegim:)
Cookk tesekkur ederim:) mutlu etmek icin degil de almis olmak icin alinan hediyeler genelde boyle özensiz oluyor. O yüzden sinir etmekten başka bir şeye yaramıyor. Beni tanıyor, alışveriş yaparken de yanimdadir ne begenecegimi bilir ama bu takıyı değiştirmekle ona iyi bir ders vereceğim:)Tamam düşünüp almış diyelim ama cidden kötü bir seçim, otantik desem değil, altın renginde gümüş bir şey, ki ben zaten altını da altın rengi takıları da pek sevmem, gümüş olacaksa da bari güzel bir şey olsaydı, özensiz seçilmiş, ki eşlerimiz hediye seçiminde tereddüt yaşıyor olsa bile insan karısının giyim tarzı, takı zevki için evdeki kullandıklarından kopya çekmez mi hiç?
Değiştirin zevkinize uygun bir şey alın, onu da güle güle kullanın, nice sağlıklı yaşlar diliyorum
Zaten ne beğeneceğinizi bilmemesi garip kaçardı, eşim bana döpiyes alsa sizle aynı tepkiyi verirdim sanırım çünkü spor giyiniyorum, altın sevmediğimi bildiği halde sarı sarı trabzon burması alsa yüzümdeki ifade bir koşu geri iade etmesine sebep olurdu kesinCookk tesekkur ederim:) mutlu etmek icin degil de almis olmak icin alinan hediyeler genelde boyle özensiz oluyor. O yüzden sinir etmekten başka bir şeye yaramıyor. Beni tanıyor, alışveriş yaparken de yanimdadir ne begenecegimi bilir ama bu takıyı değiştirmekle ona iyi bir ders vereceğim:)
Bence kapasite yok kuzum öyle kötü düşünme kendini doldurma mutlu etmek için almıştır illaki ama anlamayınca olmuyor işte böyle krizler yaşamamak için yönlendirmeyi teklif etAy bunlarin hepsi böyle galiba, kapasitelerinin olmadığına inanmıyorum. Kendisi pek alâ giyinirken benim böyle bir takıyı takmayacağımı bilir. Sanki sinir etmek icin almis.
Umuyorum ki enişte öyle bir adam degildir:))))Zaten ne beğeneceğinizi bilmemesi garip kaçardı, eşim bana döpiyes alsa sizle aynı tepkiyi verirdim sanırım çünkü spor giyiniyorum, altın sevmediğimi bildiği halde sarı sarı trabzon burması alsa yüzümdeki ifade bir koşu geri iade etmesine sebep olurdu kesin
Canım kırdım bariz ama o da bu özensizligi ile beni kırdı:) hatta alışverişlerimizde daha çok o bana yol gösterendir. Ama hediye alma konusunda ise tamamen zıt.Bence kapasite yok kuzum öyle kötü düşünme kendini doldurma mutlu etmek için almıştır illaki ama anlamayınca olmuyor işte böyle krizler yaşamamak için yönlendirmeyi teklif etona kalırsan ben kendimi bildim bileli benim babam anneme hep saksı çiçeği yada camda yapma çiçek alır gelirdi evin içi bi zaman sonra düğünlerde gelin masasının önü dolar ya hediye çiçeklerle aynı öyle olmuştu en son annem bu yıl başka bişey bari al be adam dedi babam nasıl bozuldu anlatamam düşünende kabahat diye e bu neslin çocukları bizim eşlerimizde öğrenirler sen yol göster kırma yeterki
Normalde nasıldır eşin ilgili midir değer verir mi istediğin bişeyi yapmaya çalışır mıUmuyorum ki enişte öyle bir adam degildir:))))
Canım kırdım bariz ama o da bu özensizligi ile beni kırdı:) hatta alışverişlerimizde daha çok o bana yol gösterendir. Ama hediye alma konusunda ise tamamen zıt.
Yok çok şükür değil, 25 yıl evlilik 5 yılda flört vs 30 yıl zevkimi bilmesi için yeterli bir süre sanırım :)Umuyorum ki enişte öyle bir adam degildir:))))
Canım kırdım bariz ama o da bu özensizligi ile beni kırdı:) hatta alışverişlerimizde daha çok o bana yol gösterendir. Ama hediye alma konusunda ise tamamen zıt.
Onun için anne baba ve kardeşi ben ve kızından daha öndedir:) yani ben öyle hissediyorum. Bu yüzden pek ilgilidir diyemem.Normalde nasıldır eşin ilgili midir değer verir mi istediğin bişeyi yapmaya çalışır mı
Maşallah, allah bize de nasip etsin inşallah:))))Yok çok şükür değil, 25 yıl evlilik 5 yılda flört vs 30 yıl zevkimi bilmesi için yeterli bir süre sanırım :)
En güzeli:)Benım eşim hediye islerinden hiç anlamaz. Bu yuzden özel günlerde ben parasını ondan alıp kendi kendime hediye alırım
Bence de denemelisinEn güzeli:)
Eşim hayatımda hiç giymediğim ve giyme ihtimalim dahi olmayan bir şey alıp gelmişti bir ara (özel gün değil) paketi açınca şok oldum hani beni tanımadığına mı kızsam aldığına mı sevinsem sevinmeyi seçtim gönlünü kırmadım aldığı şeyi de gönlü olsun diye sadece bir kere giydim bir daha dokunmadım e aklı olan da hoşlanmadığını anlıyor hesabı bir daha tarzım dışı bir şeyle gelmedi ama özel günde alsaydı ne yapardım bilmiyorumPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
Beğenmediğini belli edersen yakında hiç hediye almazPek muhterem eşim hiç ama hiç tarzım olmayan bir bileklik her zaman gittiği gumuscuden gitmiş almış gelmiş, doğum günüm için... Ya biraz emek dimi? Kaç senelik karısıyım tarzımı da biliyor, annesine alsa alır verir o derece antika bisey.
Bazıları en azından almış diyecek ama keşke almasaymış, o kadar kötü ki... Kızdım biraz. O da üzüldü. Şimdi ben ne yapayım? Biktim bu adamın kolaya kaçmasından.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?