Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Ay bunlarin hepsi böyle galiba, kapasitelerinin olmadığına inanmıyorum. Kendisi pek alâ giyinirken benim böyle bir takıyı takmayacağımı bilir. Sanki sinir etmek icin almis.

Cookk tesekkur ederim:) mutlu etmek icin degil de almis olmak icin alinan hediyeler genelde boyle özensiz oluyor. O yüzden sinir etmekten başka bir şeye yaramıyor. Beni tanıyor, alışveriş yaparken de yanimdadir ne begenecegimi bilir ama bu takıyı değiştirmekle ona iyi bir ders vereceğim:)

Zaten ne beğeneceğinizi bilmemesi garip kaçardı, eşim bana döpiyes alsa sizle aynı tepkiyi verirdim sanırım çünkü spor giyiniyorum, altın sevmediğimi bildiği halde sarı sarı trabzon burması alsa yüzümdeki ifade bir koşu geri iade etmesine sebep olurdu kesin

Ay bunlarin hepsi böyle galiba, kapasitelerinin olmadığına inanmıyorum. Kendisi pek alâ giyinirken benim böyle bir takıyı takmayacağımı bilir. Sanki sinir etmek icin almis.
Bence kapasite yok kuzum öyle kötü düşünme kendini doldurma mutlu etmek için almıştır illaki ama anlamayınca olmuyor işte böyle krizler yaşamamak için yönlendirmeyi teklif et ona kalırsan ben kendimi bildim bileli benim babam anneme hep saksı çiçeği yada camda yapma çiçek alır gelirdi evin içi bi zaman sonra düğünlerde gelin masasının önü dolar ya hediye çiçeklerle aynı öyle olmuştu en son annem bu yıl başka bişey bari al be adam dedi babam nasıl bozuldu anlatamam düşünende kabahat diye e bu neslin çocukları bizim eşlerimizde öğrenirler sen yol göster kırma yeterki

Umuyorum ki enişte öyle bir adam degildir:))))
Canım kırdım bariz ama o da bu özensizligi ile beni kırdı:) hatta alışverişlerimizde daha çok o bana yol gösterendir. Ama hediye alma konusunda ise tamamen zıt.

Canım kırdım bariz ama o da bu özensizligi ile beni kırdı:) hatta alışverişlerimizde daha çok o bana yol gösterendir. Ama hediye alma konusunda ise tamamen zıt.
Normalde nasıldır eşin ilgili midir değer verir mi istediğin bişeyi yapmaya çalışır mı

Yok çok şükür değil, 25 yıl evlilik 5 yılda flört vs 30 yıl zevkimi bilmesi için yeterli bir süre sanırım :)

Normalde nasıldır eşin ilgili midir değer verir mi istediğin bişeyi yapmaya çalışır mı
Onun için anne baba ve kardeşi ben ve kızından daha öndedir:) yani ben öyle hissediyorum. Bu yüzden pek ilgilidir diyemem.
Yok çok şükür değil, 25 yıl evlilik 5 yılda flört vs 30 yıl zevkimi bilmesi için yeterli bir süre sanırım :)
Maşallah, allah bize de nasip etsin inşallah:))))

Benım eşim hediye islerinden hiç anlamaz. Bu yuzden özel günlerde ben parasını ondan alıp kendi kendime hediye alırım

Eşim hayatımda hiç giymediğim ve giyme ihtimalim dahi olmayan bir şey alıp gelmişti bir ara (özel gün değil) paketi açınca şok oldum hani beni tanımadığına mı kızsam aldığına mı sevinsem sevinmeyi seçtim gönlünü kırmadım aldığı şeyi de gönlü olsun diye sadece bir kere giydim bir daha dokunmadım e aklı olan da hoşlanmadığını anlıyor hesabı bir daha tarzım dışı bir şeyle gelmedi ama özel günde alsaydı ne yapardım bilmiyorum

Beğenmediğini belli edersen yakında hiç hediye almaz

Eşim ne alsa mutlu olsun diye beğenirim sevmesem de kullanırım

Bana buyukbaba tarzi bi saat almisti degistirdim. kabul edip cekmecede duracagina severek takiyorum simdi :)
Bi cok aldigi hediyeyi degistirdigim icin simdi para tutusturdu elime al kendine bir sey al diye parayi cekmeyece koydum dogum gunum gecsin hediye almazsa trip yaparim Artik ondan sonra kadinlar ne ister desinler

Arkadaşlarınız begenmediginiz bir hediye aldığında da kızıyor musunuz ?

Eşinizin yerinde olsam bir daha size hediye almam.

Hediyenin ne olduğu önemli değil nasıl alındığı önemlidir. Görev gibi önüne ilk gelen yerden saçma sapan alınan şey hediye değildir. Bir kere eşim bildiğiniz marketten yapma çiçek ve bir pamuklu pişama takımı almıştı bana üstünde kalp olansiz yine iyisiniz. 17 senedir tanırım toru topu 3 5 hediye almıştır onlar da 2 si hariç böyleydi. Hİç almasın daha iyi yaaaa.

Benim eşimde bir iki defa özel olmayan günlerde hediye almıştı yeni evliyken ve bende hiç politik olamam maalesef .Ben bunları kullanmam vs diye soylendim ve değiştirdim uzun bir süre birşey almadı .Geçen gün doğum günüm diye bir kolye almış isimlerikiz evlilik yildonumumux filan yazıyor bana göre çok çocukça ama bu kez ses etmedim takıyorum dediki :" kesin bunu da beğenmeyerek diye aldım ama çok sevindim insan kirikiyor bişey almak istemiyor "
Yani burda birçok srksdasin dediği gibi begenmesek bile çaktırmadan yok etmek lsz sanırım

Ben hediyeyi gider degistirirdim. Birdaha boyle ozel gunlerden once soylerdim, suna suna ihtiyacim var, surdaki sunu begendim onu al diye. Hic degilse istedigim bir sey alinirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…