- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kardeşi abisine ve bana takmış durumdaYa detay vermiyorsunuz ya da saçma şeyleri kuruntu yapıyorsunuz. Ne var yani kardeşiyle konuşacak tabi,sizin kardeşiniz yok mu siz konuşmuyor musunuz ? Şahsen ben erkek kardeşimle her gün konuşurum telefonda ya da mesajlaşırım. Bunda abes olan taraf ne anlamadım ?
Kardeşi abisine ve bana takmış durumda
Ev kızı okumamıs etmemiş kültür yok bi uğrası da yok napsın bizle ugrasıyo
Ben de rahatsız oluyorum dogal olarak
Bana geldiğinde mesela öyle oturuyo sabahtan akşama tv.. bi yardım et sen küçüksün dimi ayıp bişey
Şu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizde pek kültürlü sayılmazsınız sahi kültür nedir?Kardeşi abisine ve bana takmış durumda
Bana geldiğinde mesela öyle oturuyo sabahtan akşama tv.. bi yardım et sen küçüksün dimi ayıp bişey
benim gorumcemde okumus ama hic bir is yapmayan bir tip genelde ama ben konusmasalar rahatsiz olurum ailesini tanimayan beni hic tanimaz cok sey gecti ailesiyle aramda ama yinede aramali gorusmeli dogrusu bu benceKardeşi abisine ve bana takmış durumda
Üslup... pek kültür abidesi gibi gelmediniz bana. Neyse. İş yapsın istiyosanız xcim gel bana mutfakta yardım et, hadi salata senden vb. şekilde rica edin. Yani dilinizi burada kullandığınız gibi kullanın..Kardeşi abisine ve bana takmış durumda
Bunlari niye konusuyorsunuz onu da anlamadim bence siz kafayi bunlara takmissiniz madem haliniz o anasiz babasiz tek cocuk alsaydiniz nillet tut kohusundan cikmadi ya herkesin ailesi varŞöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...
Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim
Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
Ya bu söyledikleriniz çok itici bence kusura bakmayın kendinizi neden övüyorsunuz ki. Bunları siz değil kocanız söylerse bir anlamı olur. Diğer türlü kız ne diyem mahmut mu diyem moduna girer.diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?