Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

sosyalbilimci kk da gelin görümce konularında görümce kazanır. Çok eleştiri alırsın. Valla ben seni haklı buldum. Bende enteresan şeyler yaşadım.
Fakat ben cok dişliyim. Ben daha ilk trafo patlaması durumda bana nasıl geldiyle öyle yürüdüm. Sadece ben asla hakaret etmem çok ağır hakaretleri oldu görüşmüyorum. Bide onlar yapacak sen yapmayacaksın. Ne yaptıysa aynısını yaptım ben yardım ederdim iyiydi aramız o etmedi nisan tanisma evlilik kılını kıpırdamadı. Bende yapmıyorum, laf saymaya kalktı aynı şekilde cevabını verdim, vs vs sonra o yapınca bişey olmasın istiyo ama ben aynı onun gibi yürüyünce oooo hakarete gel. Konuşmuyorum ben.
Haklısınız gelinlere nedir bu ya, arayı kendileri bozuyor.
Ben kp ile konuşmuyorum bi kızını yerin dibine sokar çıkarır, diğer kızının yaptıklarını görmez ağzına bile almaz.
Ben uzak durmakta buldum çareyi.
Bırak arasın benimki de arar hiç oralı olmuyorum.
Sormuyorum.
Hala da uğraşma peşinde.

Son düzenleme:
arar, mesaj atar, konuşur.. gerçi ne kadar konuşur çok bilmiyorum çünkü eşimin ailesiyle en çok konuşan da benim ne olacak yahu bırakın her gün arasın abisini.. ben kardeşimle telefonu kapatmadan bütün gün konuşsam konuşurum, kim ne karışır..

Konuşmaz, ben dürtüklüyorum ara diye. Eskiden de öyleydi, kopuk bir aile yapacak bir şey yok. Ama çok konuşuyor olsa da takılacak bir şey yok. Ben annemle de kardeşimle de çok konuşurum. Hatta kardeşimin nişanlısıyla da konuşuyorum sık sık. O da kız kardeşim benim için. Tutup da bana "ne konuşuyorsun yine" dese "sana ne oluyor?" derim. Saçma çünkü, bayağı bir saçma hem de buna karışmak.

Şu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizde pek kültürlü sayılmazsınız sahi kültür nedir?
Hakketen ne kadar itici konuşmuş konu sahibi.Ne demek oyle ev kızı kültür yok.
Abisini aramasa zaten bi sorun vardir.Ne guzel kardeslik iliskileri var.Sizin istediginiz ne peki. Adamin bi kardesi var onunlada gorusmesin mi yani..

KAynın olsaydın Eltin olurdu o daha kötü keşke görümcem olsaydı en azından aynı kandan derdinkardeş derdin böyle eli çekmek daha zor.

Vay anasını artik telefonda kardeşle görüşmek de kıskançlık olarak görülüyor ya. Bir de iyi ki okudunuz, size o diplomayi çevrenizdekileri okumamis kültürsüz diye eziklemeniz için veriyorlar zaten. Masallah görümce kültürsüz kıskanç ama siz de abisine mesaj atıyor ariyor bilmem ne diye sürekli takip halindesiniz. Madem önemsemeyin aldırmayın bir telefon görüşmesi, bir sms yahu ne kadar anlamlar yüklüyorsunuz. Daha şimdiden bu hesaplara girerseniz siz zararli çıkarsınız. Görmeyin bazı şeyleri de ölmezsiniz.

Hergun kv konussa onuda konu acardiniz hergun anneyle konusulurmu diye siz gorumceyi sevmeyebilirsiniz adamin kardesi isterse konusur yapcak bisey yok

Eşim ablasını 10 gunde bir arar
Benim görümcem de ailesi ile yasıyor
Eskiden ablası sürekli arardı , tam bir sümüktü anlayacağın..
Bir de benim görümcem eşime bebek muamelesi yapar,
ablasının birtanesi der, aşkım birtanem der, kalbim hep senin yanında atıyor der,
bir foto çek yolla da seni göreyim der, eşim yollar
görümcem de ohhhhh şimdi içim rahatladı der.

eşim iş seyehatlerine gidince ben çok sık aramam bunaltmamak adına ama görümcem sürekli eşimi arar,
nerdesin bitanem, vardın mı bitanem , yedin mi bitanem , uyudun mu bitanem vs vs vsss

bazen bakarım watsaptan ikisine dakikalarca cevrımiçi olurlar
eşim hep hım , okey, tamam vs yzar görümce soru yagmuruna tutar eşimi.

eskiden daha beterdi görümce, bu mesafeli hali

ben de görümceyim ama asla böyle yapışkan sümük gbi davranmam erkek kardeşime
koca evli barklı adam sonucta

Eşin şikayetçi değilse ne önemi var ha annesi ile ha kardeşi ile konuşmuş

Sen hoşlanmıyorsun diye o da mı hoşlanmasın

k.bakmayin da siz okumussunz ama cokta bi farkiniz yok.bu soylediklerinizden gordugum kadariyla egosu yuksek birisiniz.burda kendinizi ovmussunuz de esinizi de yermissiniz.sanki sizden once bi hicti sizin sayenizde biseyler oldu.belki gorumceniz de benim gibi dusundugu icin size tavir almis olabilir

Bir Tane Liste Hazırlayın, Hangi Saatlerde Yada Kaç Dakka Konuşması Gerektiğini Belirtip Eşinize Verin. Bundan Sonra Eşiniz Sizin Uygun Gördünüz Saatlerde ve Dakikalarda Konuşsun Kardeşiyle... Yaaa SAKA'mısınız Siz ? Bu Konuyu Eşinizin Açtığını Düşünün, Sadece Düşünün ve Ne Kadar Sacmalamıs Olduğunuzu Görün !

Konularınızda genelde buluttan nem kapıyosunuz hissine kapılıyorum hep.

Evlenince erkekler bir anda ağaç kavuğundan çıkmış olmuyorlar. Ayrıca sizinle husumet yaşasa bile eşiniz kardeşiyle görüşebilir, ve görüşmelidir. Husumetinizin çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Velhasıl, ister arar, ister yazar, ister dışarıda çay içer, ister sizinle ilgili olmayan özel şeyleri bile konuşur.

ben iyi görümceyim:)

Siz sorun yaşadığınız için msjları rahatsız ediyor. Kardeşlerin msjlaşmaları çok doğal bu durum ömür boyu sizin canınızı sıkmasındansa anlaşma yoluna gidin derim huzurlu olursunuz bi kere ters davranır iki kere ters davranır siz yapıcı davrandıkça eşiniz de bunu gördükçe o sorun çıkarırsa sorunlu da o olur siz iyi davranmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…