- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Üslubunuz hoş değil öncelikle bunu belirteyim.Ev kızı okumamıs etmemiş kültür yok bi uğrası da yok napsın bizle ugrasıyo
Ben görümcelerim ile ilk tanıştığım zaman hepimiz birbirimize karşı soğuktuk, sonra dedim ki " neden ilk adımı ben atmıyorum" nişanımız olduğu gün, resim çekilirken ikisininde elinden tutup yanıma çektim ellerini sıkıca tuttum aynı etkiyi de onlardan aldım. O günden sonra Allah'ım bozmasın kardeş gibiyiz. Çok seviyorum onları. Ben bu gibi durumlarda tek taraflı olduğuna inanmıyorum. Biraz da sizde de var sanki.Nişanımızda hiç yanımıza gelmedi
Bütün gençler geldi birlikte oturduk , yaşlı kesim de birlikte oturdu
Baktım o oralı olmadı mesela
Tepkili gibiydi sanki nişanda..pastayı bile yememiş atmış
Yazmayım dedim ama duramadım kültürsüz bir görümce olarak :) Siz kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz ve bunuda görümcenin gözüne gözüne sokarsan tabi ki senin yaptığın hiç bir şeyi kabul etmez her ne kadar kültürsüz ilkokul mezunu olsada.Şöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...
Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim
Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
Yav söylesin kız ne olacak ? Demek ki abisi ile olan eski iletişimini özlemiş. Ben de özlüyorum abimlerle olan iletişimi. Onlara sarılmayı, şakalaşmayı vs... Ama sizin gibi yengeler varken insan sadece özlemek ile kalıyor! Ben sizin gibileri anlamıyorum! Kızmayaym kalp kırmayaym diyorum ama konuştukça batiyorsunuz. İyi ki sizin gibi bir yenge değilim !!! Sizin gibi yengem var ama sizin gibi yenge olmak asla istemem evlerden ırak.Ya ne biliyim eskiden sevinirdim eşimle görümcem ne güzel araları iyi konusur anlasırlar hatta beni de arar sorar filan..
Ama bana tavır aldıgından beri ben de haddini bildirdim tabi ilişkimiz bozuldu şimdi bişey olmamıs gibi davranıyoruz ama samimiyet yok kıskanclıgını belli ediyor
Beni çekemiyor bana tahammülü yok
Ne biliyim bir garip benim abim olsaydı evlenseydi ben onun mutluluğuyla mutlu olurdum
Ama yok
Bana geçmişte dediğini hatırladım ama sürekli tekrar tekrar tekrar üstüne basa basa dedi
Abla biliyo musun biz abimle saatlerce konuşurduk abla biliyo musun biz abimle askerdeyken saatlerce konusurduk ee napıyım yani ne demeye calısıyosun??( biz eşimle ne sevgiliyken ne nişanlıyken saatlerce konusmadık saatte bir ama az konusurduk saatler sürmezdi yani)
Size ne ?Bir insan okula gitmemiş olabilir ancak kendi imkanlarıyla kendini geliştirebilir değil mi?
Oturur kitap okur yazı yazar tvde saçma sapan diziler yerine belgesel izler
Koca karılarla toplanıp onun bunun dedikodusunu yapmak yerine açıköğretime yazılır kurslara katılır
Hayatı bi yerden yakalar yani yaşı da
genç..kültürsüz derken bunu kast ediyorum hayatta bir amacı yok
Açıköğretime yazıl diyorım vaktim yok ev işinden diyo yani biz çalışan kadınların vakti var da
Kız benle durduk yere ugrasıyo diyorum anlamıyosun galibaYav söylesin kız ne olacak ? Demek ki abisi ile olan eski iletişimini özlemiş. Ben de özlüyorum abimlerle olan iletişimi. Onlara sarılmayı, şakalaşmayı vs... Ama sizin gibi yengeler varken insan sadece özlemek ile kalıyor! Ben sizin gibileri anlamıyorum! Kızmayaym kalp kırmayaym diyorum ama konuştukça batiyorsunuz. İyi ki sizin gibi bir yenge değilim !!! Sizin gibi yengem var ama sizin gibi yenge olmak asla istemem evlerden ırak.
Sizin de ondan farkınız yok. Allah için siz de onun hakkında konuşmadınız şimdi zaten değil mi ? Dibini sıyırdınız tebrikler.Kız benle durduk yere ugrasıyo diyorum anlamıyosun galiba
Adam ettim demedim eşimin tarzını degiştirdim adamın yüzü eskiden gülmemiş şimdi gülüyo dedim..Nasıl da hor görüyorsunuz görümcenizi?
Anlattıklarınızda sadece kibir ve nefret var.
Abini ben adam ettim demişsiniz resmen. Giyimini değiştirdim vs nedir, ne kadar ayıp.
Allah bilir yüzüne nasil davranıyorsunuz ki nişanda bile yaşlılarla oturmayi tercih etmiş.
Siz onu yakinda çiğ çiğ yersiniz.
Allah kurtarsın görümcenizi.
Valla anlamadık gerçekten. Bir tane somut örnek veremediniz. Verdiğiniz örneklerde siz onunla ugrasiyor gibi duruyorsunuz.Kız benle durduk yere ugrasıyo diyorum anlamıyosun galiba
Onun bana yaptıklarından sonra benim burda olanları anlatmam az bileSizin de ondan farkınız yok. Allah için siz de onun hakkında konuşmadınız şimdi zaten değil mi ? Dibini sıyırdınız tebrikler.
Yukarda bi ton örnek verdim iyi okursanızValla anlamadık gerçekten. Bir tane somut örnek veremediniz. Verdiğiniz örneklerde siz onunla ugrasiyor gibi duruyorsunuz.
Hiç iyi davranmayı düşünmediniz mı ? Yenge degil de abla olmayı düşünmediniz mı ? Siz de az değilsiniz hani... Kızın yaşı kaç ?Onun bana yaptıklarından sonra benim burda olanları anlatmam az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?