Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

Ev kızı okumamıs etmemiş kültür yok bi uğrası da yok napsın bizle ugrasıyo
Üslubunuz hoş değil öncelikle bunu belirteyim.
Sizinle uğraşacak bişey yapmıyor abisini araması ve olan bitenden haberdar etmesi gayet normal.
Ben kardeşimi sık sık aramam fakat eşim,kendi kardeşleriyle sürekli görüşür.Bu beni rahatsız etmiyor tabi ki görüşecek.
Benimle evlendi diye bütün ailesini silecek hali yok ki.Bu sizin için de geçerli.

Nişanımızda hiç yanımıza gelmedi
Bütün gençler geldi birlikte oturduk , yaşlı kesim de birlikte oturdu
Baktım o oralı olmadı mesela
Tepkili gibiydi sanki nişanda..pastayı bile yememiş atmış
Ben görümcelerim ile ilk tanıştığım zaman hepimiz birbirimize karşı soğuktuk, sonra dedim ki " neden ilk adımı ben atmıyorum" nişanımız olduğu gün, resim çekilirken ikisininde elinden tutup yanıma çektim ellerini sıkıca tuttum aynı etkiyi de onlardan aldım. O günden sonra Allah'ım bozmasın kardeş gibiyiz. Çok seviyorum onları. Ben bu gibi durumlarda tek taraflı olduğuna inanmıyorum. Biraz da sizde de var sanki.

Yazmayım dedim ama duramadım kültürsüz bir görümce olarak :) Siz kendinizi çok fazla önemsiyorsunuz ve bunuda görümcenin gözüne gözüne sokarsan tabi ki senin yaptığın hiç bir şeyi kabul etmez her ne kadar kültürsüz ilkokul mezunu olsada.

Ya ne biliyim eskiden sevinirdim eşimle görümcem ne güzel araları iyi konusur anlasırlar hatta beni de arar sorar filan..
Ama bana tavır aldıgından beri ben de haddini bildirdim tabi ilişkimiz bozuldu şimdi bişey olmamıs gibi davranıyoruz ama samimiyet yok kıskanclıgını belli ediyor
Beni çekemiyor bana tahammülü yok
Ne biliyim bir garip benim abim olsaydı evlenseydi ben onun mutluluğuyla mutlu olurdum
Ama yok
Bana geçmişte dediğini hatırladım ama sürekli tekrar tekrar tekrar üstüne basa basa dedi
Abla biliyo musun biz abimle saatlerce konuşurduk abla biliyo musun biz abimle askerdeyken saatlerce konusurduk ee napıyım yani ne demeye calısıyosun??( biz eşimle ne sevgiliyken ne nişanlıyken saatlerce konusmadık saatte bir ama az konusurduk saatler sürmezdi yani)

Sadece başlığa göre cevap verecem eşim konusmaz ama ben cok konuşurum... oda konuşsun isterdim ailesiyle güzel şeydir

Nasıl da hor görüyorsunuz görümcenizi.
Anlattıklarınızda sadece kibir ve nefret var.
Abini ben adam ettim demişsiniz resmen. Giyimini değiştirdim vs nedir, ne kadar ayıp.
Allah bilir yüzüne nasil davranıyorsunuz ki nişanda bile yaşlılarla oturmayi tercih etmiş.
Siz onu yakinda çiğ çiğ yersiniz.
Allah kurtarsın görümcenizi.

Bir insan okula gitmemiş olabilir ancak kendi imkanlarıyla kendini geliştirebilir değil mi?
Oturur kitap okur yazı yazar tvde saçma sapan diziler yerine belgesel izler
Koca karılarla toplanıp onun bunun dedikodusunu yapmak yerine açıköğretime yazılır kurslara katılır
Hayatı bi yerden yakalar yani yaşı da
genç..kültürsüz derken bunu kast ediyorum hayatta bir amacı yok
Açıköğretime yazıl diyorım vaktim yok ev işinden diyo yani biz çalışan kadınların vakti var da

Yav söylesin kız ne olacak ? Demek ki abisi ile olan eski iletişimini özlemiş. Ben de özlüyorum abimlerle olan iletişimi. Onlara sarılmayı, şakalaşmayı vs... Ama sizin gibi yengeler varken insan sadece özlemek ile kalıyor! Ben sizin gibileri anlamıyorum! Kızmayaym kalp kırmayaym diyorum ama konuştukça batiyorsunuz. İyi ki sizin gibi bir yenge değilim !!! Sizin gibi yengem var ama sizin gibi yenge olmak asla istemem evlerden ırak.

Size ne ?

Kız benle durduk yere ugrasıyo diyorum anlamıyosun galiba

Bir insanla evlendiğinizde elinize aldığınız evlilik cüzdanı, eşinizi satın aldığınız anlamında bir mülkiyet belgesi değildir. Adamın telefonla konuşma özgürlüğü var, hem de istediği kişiyle.
Kayınvalide ve görümceler de sizin kumanız değildir. Kendinize rakip görmenize gerek yok.
Bu adamın sizden önce bir hayatı ve aile ilişkileri vardı. Sizinle evlendi diye neden bunlardan vazgeçsin.
Dünya bizim etrafımızda dönmüyor ne yazık ki...

Adam ettim demedim eşimin tarzını degiştirdim adamın yüzü eskiden gülmemiş şimdi gülüyo dedim..

Nişanımda aramızda bişey yoktu abisine kızmıs kendi kendine trip yaptı orda oturdu bilmeden etmeden konuşuyorsunuz hem zaten nişanımın ertesi günü teyzeme laf etti husumetimiz ordan başladı..
Bak büyükler bişey demedi kv melek gibidir aram süper kimse bişey demiyo ama küçük görümce kim oluyo da koskoca kadına teyzeme laf söylüyo

Onun bana yaptıklarından sonra benim burda olanları anlatmam az bile
Hiç iyi davranmayı düşünmediniz mı ? Yenge degil de abla olmayı düşünmediniz mı ? Siz de az değilsiniz hani... Kızın yaşı kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…