- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Verdiğiniz örneklerde ugrasma falan yok. Yok bulaşık yıkamamış yok abisine olan katkılarınızı görmezden gelmiş yok abisi ile cok konuşurmuş yok abim de evlenmeden bunlari yapardi demis. Bunlar ugrasma degil siz kafayı takmışsınız bir kere.Yukarda bi ton örnek verdim iyi okursanız
Mesajınızın üstünde yazıdıgım mesajı okuyunVerdiğiniz örneklerde ugrasma falan yok. Yok bulaşık yıkamamış yok abisine olan katkılarınızı görmezden gelmiş yok abisi ile cok konuşurmuş yok abim de evlenmeden bunlari yapardi demis. Bunlar ugrasma degil siz kafayı takmışsınız bir kere.
Görümce yaş kaç?Ya ne biliyim eskiden sevinirdim eşimle görümcem ne güzel araları iyi konusur anlasırlar hatta beni de arar sorar filan..
Ama bana tavır aldıgından beri ben de haddini bildirdim tabi ilişkimiz bozuldu şimdi bişey olmamıs gibi davranıyoruz ama samimiyet yok kıskanclıgını belli ediyor
Beni çekemiyor bana tahammülü yok
Ne biliyim bir garip benim abim olsaydı evlenseydi ben onun mutluluğuyla mutlu olurdum
Ama yok
Bana geçmişte dediğini hatırladım ama sürekli tekrar tekrar tekrar üstüne basa basa dedi
Abla biliyo musun biz abimle saatlerce konuşurduk abla biliyo musun biz abimle askerdeyken saatlerce konusurduk ee napıyım yani ne demeye calısıyosun??( biz eşimle ne sevgiliyken ne nişanlıyken saatlerce konusmadık saatte bir ama az konusurduk saatler sürmezdi yani)
Evet kitap en son elif şafak havvanın üç kızıSenin tüm konuların eşin ve ailesi üzerine nedense,sen gorusmuyorsan görüşme esinede karışma ister hergun arar ister aramaz
Ayricaaaa sen bu bahsettiklerini yapiyormusun kitap okumak ,yazı yazmak,belgesel izlemek...
Hiç sanmıyorum şu an dedikodu yapıyorsun mesela gidip belgesel izle kültürüne kültür kat
Hastasın ya cidden bak, demedi deme! Evine geliyo ne olacak yapmasın senin eline mi yapışacak? Arar da mesaj da atar abisi sonuçta. Madem okumamış o çok sevdiğin kocan elinden tutup da okutsaymış, hayır yani bu zamanda annesinin telefonunun olmamasından belli ailenin ( eşin de dahil) nasıl oldukları!Kardeşi abisine ve bana takmış durumda
Ev kızı okumamıs etmemiş kültür yok bi uğrası da yok napsın bizle ugrasıyo
Ben de rahatsız oluyorum dogal olarak
Bana geldiğinde mesela öyle oturuyo sabahtan akşama tv.. bi yardım et sen küçüksün dimi ayıp bişey
Tamam da görümce misafir değil ki yabancı mı da oturuyo ayıp değil mi ben olsam rahatsız olurdum..üstelik işten geliyorum yorgun argınBen sevgi ve merhamet ile herşeyin düzeleceğine inanan biriyim. Varsın olsun bana " hayal dünyasında yaşıyorsun" deyin. Görümcelerim benim evime geldiği zaman istedikleri gibi yatar kalkar yer içerler. Bir kere olsun içimden kötü niyet geçmedi ( geçmesi de nasip olmasın) eşimle iki görümcem de dip dibe oturur konuşur gülüşürler, hiiiic de takılmam. Onlar onun abisi tabiki yapacaklar. Evimde bir tane çöp kaldirtirmam ki yaşları da küçük değil biri 30lu diğeri 20li yaşlarda. Varsın olsun tabağını ben alayım önünden. Hayatımda takılı kalmayacağım şeyler bunlar. Aynı şekilde ben de onların evine gittiğimde kendi evim gibi davranırm, sabah erkenden kalkar çayı koyar kahvaltılarını hazırlarım. Sabah sabah kardeş dediğim kişiden bir öpücük bir tebessüm almak paha biçilemez. Başta da dedim şimdi de diyorum. Sevgi ve merhamet her şeyin üstesinden gelir. Siz de o yok üzgünüm...
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beriKaynın olsaydı eltim olurdu. İnan elti kadar salak bişey Yok dünyada. Eltim afedersin s*çsam rengi aynı çıksın diye uğraşır. Biz tatilde foto çekiniriz aynı pozu tatilde verir. Düğün çekimlerimizdeki pozlarımız bile taklit . Görümcen seni aramasın önemli ayrıntı bu. Boşverrr.
Niye kiraya gelirlere giderlere ortak mı ? Değil... O zaman misafir kusura bakmayın...Tamam da görümce misafir değil ki yabancı mı da oturuyo ayıp değil mi ben olsam rahatsız olurdum..üstelik işten geliyorum yorgun argın
Masallah ne mutlu!!Ben görümcelerim ile ilk tanıştığım zaman hepimiz birbirimize karşı soğuktuk, sonra dedim ki " neden ilk adımı ben atmıyorum" nişanımız olduğu gün, resim çekilirken ikisininde elinden tutup yanıma çektim ellerini sıkıca tuttum aynı etkiyi de onlardan aldım. O günden sonra Allah'ım bozmasın kardeş gibiyiz. Çok seviyorum onları. Ben bu gibi durumlarda tek taraflı olduğuna inanmıyorum. Biraz da sizde de var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?