Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

Abartıyorsunuz. Küçük kız kardeşler kültürlü olsun ya da olmasın,abilerine düşkün olurlar. Abiniz olsaydı bilirdiniz. Evlendikten sonra kardeşine eskisi gibi vakit ayıramadığı için abisine özlem çeken bir kız kardeş görüyorum ben. Ha bir de şu olabilir mi ? Acaba siz eşinizi ailesinden uzaklaştırmış olabilir misiniz ?
Buna hayır cevabı vereceksiniz elbette ama yani eşiniz de zaten ailesiyle iletişim kurmuyormuş kardeşiyle de görüştürmeyin alın fanusa kapatın daha mantıklı olur .

Ben sizin gibi insanlari gercekten anlamiyorum.
Surekli esinin ailesinden ilgi isteyen, göremeyince nasil satasacagini bilemeyen.
Kiz kardesi ya kiz kardesi. Bir abi icin kiz kardes demek ne demektir biliyor musunuz? Kiz evlat gibi bir sey. Kiz kardes icin de abi duzgun bir abiyse anadan babadan once gelir.
Benim 2 tane abim var, ikisi de evli. Esleriyle hicbir sorunum yok ama tabii ki abimlerle görüştüğüm kadar sık gorusmem. Ben abimle gecenin 12 sinde whatsapptan giybet de ederim, kankimin düğününde giyecegim elbiseyi de konusurum. Bir gune bir gun de eslerinden bu konuda ne trip yedim ne atar. Ayni sekilde esim de ablasiyla sik sik saatlerce konusur. Çünkü o onun ablasi. Kardes ya kardes. Anne babadan once gelen bir sey. Tam olarak caninin yarisi. Bu kadar net. Benim ne derdim olabilir ablasiyla sik sik gorusmesinden.
Siz burda deseniz ki abisini ariyor, hakkimda konusuyor vs. Insanlar sizi destekleyebilirdi ama kizin sizle bir alakasi yok. Sizi sevmiyor olabilir, isinmamis veya kiskaniyor olabilir. Eger kuyunuzu kazmiyorsa size hicbir laf soylemek dusmez.

Son kez anlatıyorum
Kendisiyle hiçbir sorunum yoktu hatta iletişimimiz samimi şekildeydi
Nişanımda abisine sinirlenip yanımızda oturmadı tüm gece trip attı pastayı atmıs tezgaha yememiş
Nişanımın ertesi günü teyzeme laf attı teyzemin bişey dediği bişey yaptıgı yok kadın kendi halinde
Bu böyle yaşı büyük gibi herseye karışmaya basladı kv dem karısmıyo o karışıyor rahatsız olmaya basladım
Kendisini sürekli övmeye ve abisini kıskandıgını söylemeye basladı beni kabullenmemeye basladı tabi ben teyzemeye yaptıgından sonra ona tavır aldım ondan..
Sürekli abisiyle kendisini örnek vererek beni dışlamaya benim yaptıklarımı görmememeye başladı
Onun arkadası vardı kadının iki çocuğu var ama sürekli eşime mesaj atıyordu ben rahatsız oldum görümceme söyledim atmasın söyle dedim yine attı ben de artık dayanamadım kıza sinirlendim görümcem o kızın yanında oldu benim değil..
Evime geldi misafir gibi oturdu ben çalışıyorum buna ragmen söylemeden yapmadı hep bi tavır hep bi bişey

Yukarda bi ton örnek verdim iyi okursanız
Verdiğiniz örneklerde ugrasma falan yok. Yok bulaşık yıkamamış yok abisine olan katkılarınızı görmezden gelmiş yok abisi ile cok konuşurmuş yok abim de evlenmeden bunlari yapardi demis. Bunlar ugrasma degil siz kafayı takmışsınız bir kere.

Valla yazdığınız herşeyi kelimesi kelimesine okudum.İnanın kıza sinir olmanız için elle tutulur bi sebep Yok.Bence sizin ki tamamen önyargı.Kız ne yapsa Ne söylese hep art niyet arıyorsunuz gibi.Bence görümcenize karşı bakış açınızı değiştirin.Ve işe onu kültürsüz die küçük görmekten vazgeçerek başlayın.Her insan farklıdır siz okumayı iş kadını olmayı seçmişsiniz o ev kızı olmayı seçmiş.Kendince vardır bi konuda kültürü,bilgisi.ve ne olursa olsun sizin eşiniz onun abisi.Ve abisinin evlenmesi bu gerçeği değiştirmez.Benim de abim var.Diyaloğumuz da gayet iyidir.İler de evlenirse konuşmasın mı benimle?Ya da ben ona bi msj da atmayayım mı eşi istemiyor die.Yapmayın lütfen.Madem çok kültürlüsünüz o zaman Kırın önyargınızı kıza karşı.emin olun o zaman herşey daha güzel olacak

Mesajınızın üstünde yazıdıgım mesajı okuyun

Senin tüm konuların eşin ve ailesi üzerine nedense,sen gorusmuyorsan görüşme esinede karışma ister hergun arar ister aramaz

Ayricaaaa sen bu bahsettiklerini yapiyormusun kitap okumak ,yazı yazmak,belgesel izlemek...
Hiç sanmıyorum şu an dedikodu yapıyorsun mesela gidip belgesel izle kültürüne kültür kat

Görümce yaş kaç?

İşte benim de abim var ararım sorarım vs benim derdim bu değil
Yaptıgınız yorumlarda bunları yazmanızda bi mantık yok yani tabiki eşim kardesiyle konusacak görüşecek ben de görüşüyorum ailemle..
Sorun görümcemin en baştanteyzeme laf söyleyip sonrasında benle ugrasmaya baslaması

Kaynın olsaydı eltim olurdu. İnan elti kadar salak bişey Yok dünyada. Eltim afedersin s*çsam rengi aynı çıksın diye uğraşır. Biz tatilde foto çekiniriz aynı pozu tatilde verir. Düğün çekimlerimizdeki pozlarımız bile taklit . Görümcen seni aramasın önemli ayrıntı bu. Boşverrr.

Ben sevgi ve merhamet ile herşeyin düzeleceğine inanan biriyim. Varsın olsun bana " hayal dünyasında yaşıyorsun" deyin. Görümcelerim benim evime geldiği zaman istedikleri gibi yatar kalkar yer içerler. Bir kere olsun içimden kötü niyet geçmedi ( geçmesi de nasip olmasın) eşimle iki görümcem de dip dibe oturur konuşur gülüşürler, hiiiic de takılmam. Onlar onun abisi tabiki yapacaklar. Evimde bir tane çöp kaldirtirmam ki yaşları da küçük değil biri 30lu diğeri 20li yaşlarda. Varsın olsun tabağını ben alayım önünden. Hayatımda takılı kalmayacağım şeyler bunlar. Aynı şekilde ben de onların evine gittiğimde kendi evim gibi davranırm, sabah erkenden kalkar çayı koyar kahvaltılarını hazırlarım. Sabah sabah kardeş dediğim kişiden bir öpücük bir tebessüm almak paha biçilemez. Başta da dedim şimdi de diyorum. Sevgi ve merhamet her şeyin üstesinden gelir. Siz de o yok üzgünüm...

Evet kitap en son elif şafak havvanın üç kızı
Belgesel tlc belgeselleri..yazı da bu ara yazamıyorum
Ben öğretmenim

Hastasın ya cidden bak, demedi deme! Evine geliyo ne olacak yapmasın senin eline mi yapışacak? Arar da mesaj da atar abisi sonuçta. Madem okumamış o çok sevdiğin kocan elinden tutup da okutsaymış, hayır yani bu zamanda annesinin telefonunun olmamasından belli ailenin ( eşin de dahil) nasıl oldukları!
Şimdi onlardan rahatsız olman tuhaf!

Tamam da görümce misafir değil ki yabancı mı da oturuyo ayıp değil mi ben olsam rahatsız olurdum..üstelik işten geliyorum yorgun argın

Valla burdaki çoğu insan ,ben de dahil olmak uzere, hem gelin hem gorumce. O yuzden her acidan cok iyi empati kurabiliyoruz.
Bence siz o yuzden bizim fikirlerimize kulak verin ki daha mutlu olabilesiniz. Biz gelin olarak da gorumce olarak da bir sorun yasamiyorsak idare edebilmeyi ogrenmisiz demek ki.
Ayrıca derdiniz goruncenizin abisiyle sik sik gorusmesi degilse basliginiz neden gorusme sikligi uzerine? Simdi derdim o degil diyorsunuz da basbayagi derdiniz gorusme sikliklari.

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
Neden bizle ugrasıyorlar bizi kıskanıyorlar halbuki artık aileyiz bunlara ne gerek var abisinin mutluluğundan insan mutlu olmalı

Tamam da görümce misafir değil ki yabancı mı da oturuyo ayıp değil mi ben olsam rahatsız olurdum..üstelik işten geliyorum yorgun argın
Niye kiraya gelirlere giderlere ortak mı ? Değil... O zaman misafir kusura bakmayın...

Masallah ne mutlu!!
Cok hosuma gitti böyle bir mesaj okumak!
Cok dogru!!
Allah bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…