- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evet kitap en son elif şafak havvanın üç kızı
Belgesel tlc belgeselleri..yazı da bu ara yazamıyorum
Ben öğretmenim
Ben onu aileden biri olarak görüyorum misafir benim için aile bagı olmayan yabancıdırNiye kiraya gelirlere giderlere ortak mı ? Değil... O zaman misafir kusura bakmayın...
Nerden biliyorsun birkaç belgesel izlediğimi? Neler yaptıgımı nerden biliyorsun da sen ahkam kesiyorsun pardon??Öğretmen olup olmamanla ilgilenmiyorum konumuzla alakası yok ,en son o kitabı okudun bir kaç belgesel izledin ve ahkam kesmen bundan ötürü değil mi ?
ugrasipta ne yapiyor ki ?Kız benle durduk yere ugrasıyo diyorum anlamıyosun galiba
Aileden biri görüyorsanız abisine yazması batmamalı kusura bakmayın. Kendiniz ile çelişiyorsunuz. Aileden biri görmek ile aile olması bambaska şeyler.siz onu istediğiniz kadar öyle görün, aklınızda " bir tabak kaldırmak çok mu zor , kültürsüz, kıskanç" düşünceleri olduğu sürece o kız size hep misafir ...Ben onu aileden biri olarak görüyorum misafir benim için aile bagı olmayan yabancıdır
Sizin gibi insanların nesli tükenmesin Yazdıklarınız sıcacık :)Sevgi ve merhameti bir arada barındırabilen en güzel insandır.Ben sevgi ve merhamet ile herşeyin düzeleceğine inanan biriyim. Varsın olsun bana " hayal dünyasında yaşıyorsun" deyin. Görümcelerim benim evime geldiği zaman istedikleri gibi yatar kalkar yer içerler. Bir kere olsun içimden kötü niyet geçmedi ( geçmesi de nasip olmasın) eşimle iki görümcem de dip dibe oturur konuşur gülüşürler, hiiiic de takılmam. Onlar onun abisi tabiki yapacaklar. Evimde bir tane çöp kaldirtirmam ki yaşları da küçük değil biri 30lu diğeri 20li yaşlarda. Varsın olsun tabağını ben alayım önünden. Hayatımda takılı kalmayacağım şeyler bunlar. Aynı şekilde ben de onların evine gittiğimde kendi evim gibi davranırm, sabah erkenden kalkar çayı koyar kahvaltılarını hazırlarım. Sabah sabah kardeş dediğim kişiden bir öpücük bir tebessüm almak paha biçilemez. Başta da dedim şimdi de diyorum. Sevgi ve merhamet her şeyin üstesinden gelir. Siz de o yok üzgünüm...
Görümce abisiyle konuşunca niye havalara girsinki. Sanki brad pittle konusuyor. Dertlesmeye ihtiyacı var demekki sizden öncede konuşuyorlardı bukadar. Benim abim evli biz hemen hemen hergun yazışırız birşeyler paylaşırız neden bukadar rahatsız etti sizi. Sizin kardeşler varmieşim babasıyla geçmişte husumet yaşamış samimi değil onunla pek konusmaz
Kv nin teli yok
Oyüzden görümceyi arar hep( kv kple yasıyo) ben de geçmişte görümceyle husumet yasadım oyüzden gıcık oluyorum
En ufak seyde hemen mesaj atıyo eşime abi şunu duydun mu bunu duydun mu? Eşim hergün onu aramaz ama o aramayınca hemen abisine kendini hatırlatma amaçlı mesaj atar
Bukadar kıskanıyo hala benden eşimi..buna da anlam vermiş değilim
Eşime söylerim ara babanla annenle konus keşke babasıyla annesiyle samimi olsa da bu görümce kendini bişey sanıp havalara girmese
Notkeşke görümce yerine kaynım olsaydı, kıskanc rekabetcı insanlardan nefret ediyorum)
Nerden biliyorsun birkaç belgesel izlediğimi? Neler yaptıgımı nerden biliyorsun da sen ahkam kesiyorsun pardon??
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
Neden bizle ugrasıyorlar bizi kıskanıyorlar halbuki artık aileyiz bunlara ne gerek var abisinin mutluluğundan insan mutlu olmalı
Herşeyin başı sevgi... Çiçeğe bile kırk gün sen çirkinsin denilse yaprak döker çürür... Allah kimsenin içine çirkinlik koymasın. Görümceymiş, yengeymis hepsi insan...Sizin gibi insanların nesli tükenmesin Yazdıklarınız sıcacık :)Sevgi ve merhameti bir arada barındırabilen en güzel insandır.
Amin teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin. Onlar benim canlarım ya olur mu öyle şey :)Masallah ne mutlu!!
Cok hosuma gitti böyle bir mesaj okumak!
Cok dogru!!
Allah bozmasin
Yooo ben herşeye vakit ayırabiliyorumValla şuradan biliyorum burayı günlük gibi kullanıyorsun demek ki vakit çok ,eşinin ailesini eleştirmen en büyük hobin ha istediğin kadar konu acabilirsin tabi ki ama tutarsızlık var işte :) ahkam kesmek haddime değil kültürsüz görümce derken sen kadar kültürlüsün bilmek isteriz
Çok yapmacık benceAmin teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin. Onlar benim canlarım ya olur mu öyle şey :)
Yooo ben herşeye vakit ayırabiliyorum
Buraya da eşime de evime de hobilerime de.. oldu mu
Amin teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin. Onlar benim canlarım ya olur mu öyle şey :)
Hayır kıskanması benim param mevkim vs bir sebepten değil..Hepimizin sıradan hayatları var, sıradan işler yapıyor ve ortalama paralar kazanıyoruz. Kıskanılmak için hiçbir geçerli sebebimiz yok. İnanın bizden çok var. Buna rağmen kıskanıldığımızı düşünüyorsak durum vahim.
Size bütün iyi niyetimle, kendinizi bu kadar önemsememenizi tavsiye edebilirim. Hele ki dağ taş üniversite dolmuşken bir akrabanızı diploma üzerinden ezmek ise trajikomik.
Giyim tarzını kişiliğini beğenmediğiniz biriyle neden evlendinizMisal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?