Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

Evet kitap en son elif şafak havvanın üç kızı
Belgesel tlc belgeselleri..yazı da bu ara yazamıyorum
Ben öğretmenim

Öğretmen olup olmamanla ilgilenmiyorum konumuzla alakası yok ,en son o kitabı okudun bir kaç belgesel izledin ve ahkam kesmen bundan ötürü değil mi ?

Ben onu aileden biri olarak görüyorum misafir benim için aile bagı olmayan yabancıdır
Aileden biri görüyorsanız abisine yazması batmamalı kusura bakmayın. Kendiniz ile çelişiyorsunuz. Aileden biri görmek ile aile olması bambaska şeyler.siz onu istediğiniz kadar öyle görün, aklınızda " bir tabak kaldırmak çok mu zor , kültürsüz, kıskanç" düşünceleri olduğu sürece o kız size hep misafir ...

Sizin gibi insanların nesli tükenmesin Yazdıklarınız sıcacık :)Sevgi ve merhameti bir arada barındırabilen en güzel insandır.

Görümce abisiyle konuşunca niye havalara girsinki. Sanki brad pittle konusuyor. Dertlesmeye ihtiyacı var demekki sizden öncede konuşuyorlardı bukadar. Benim abim evli biz hemen hemen hergun yazışırız birşeyler paylaşırız neden bukadar rahatsız etti sizi. Sizin kardeşler varmi

Nerden biliyorsun birkaç belgesel izlediğimi? Neler yaptıgımı nerden biliyorsun da sen ahkam kesiyorsun pardon??

Valla şuradan biliyorum burayı günlük gibi kullanıyorsun demek ki vakit çok ,eşinin ailesini eleştirmen en büyük hobin ha istediğin kadar konu acabilirsin tabi ki ama tutarsızlık var işte :) ahkam kesmek haddime değil kültürsüz görümce derken sen kadar kültürlüsün bilmek isteriz

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
Neden bizle ugrasıyorlar bizi kıskanıyorlar halbuki artık aileyiz bunlara ne gerek var abisinin mutluluğundan insan mutlu olmalı

Hepimizin sıradan hayatları var, sıradan işler yapıyor ve ortalama paralar kazanıyoruz. Kıskanılmak için hiçbir geçerli sebebimiz yok. İnanın bizden çok var. Buna rağmen kıskanıldığımızı düşünüyorsak durum vahim.
Size bütün iyi niyetimle, kendinizi bu kadar önemsememenizi tavsiye edebilirim. Hele ki dağ taş üniversite dolmuşken bir akrabanızı diploma üzerinden ezmek ise trajikomik.

Sizin gibi insanların nesli tükenmesin Yazdıklarınız sıcacık :)Sevgi ve merhameti bir arada barındırabilen en güzel insandır.
Herşeyin başı sevgi... Çiçeğe bile kırk gün sen çirkinsin denilse yaprak döker çürür... Allah kimsenin içine çirkinlik koymasın. Görümceymiş, yengeymis hepsi insan...

Yooo ben herşeye vakit ayırabiliyorum
Buraya da eşime de evime de hobilerime de.. oldu mu

Hayır kıskanması benim param mevkim vs bir sebepten değil..
Üstüne basa basa vurguluyor diyorum eskiden abisi daha çok ilgilenirmiş ben hayatında oldugumdan beri bizim iletişimimiz sıksık ya doğal olarak onu kıskanıyor biz abimle saatlerce konusurduk diyip durdu sanki bana demek istiyor ki senin yüzünden abim artık ilgilenmiyor

Giyim tarzını kişiliğini beğenmediğiniz biriyle neden evlendiniz

Yine söylüyorum insan okul okumamış olabilir üniversite okumamıs olabilir ama kendini bir alanda geliştirebilir üstelik yaşı genç çolugu cocugu yok..evli değil..
Vaktim yok diyor ne yapıyor da vakti olmuyor ben kültürsüz diye kendini geliştirmeyen hayatta bir amacı olmayanlara derim okulla alakası yok bunun..sonucta üniversite okuyup iki cümle kuramayan mantıksız insanlar da var
Kendisi evde ne biliyim ben onun yerinde olsam kurslara giderim ya da girerim bi mağazaya calısır paramı kazanırım açıköğretime kayıt olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…