- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Hayır kıskanması benim param mevkim vs bir sebepten değil..
Üstüne basa basa vurguluyor diyorum eskiden abisi daha çok ilgilenirmiş ben hayatında oldugumdan beri bizim iletişimimiz sıksık ya doğal olarak onu kıskanıyor biz abimle saatlerce konusurduk diyip durdu sanki bana demek istiyor ki senin yüzünden abim artık ilgilenmiyor
Insallah demeyin olur mazallah!
Ben de yengemi çok severim:)) ay ne güzel yengesever gorumce severiz:)Değil mi ? O zaman madalya takar herhalde bana :) görümce savar değil görümce severim ne yapayım seviyorum Allah Allah :)))
Kaynananla konussaaa bu sefer de o ana kuzusu olurdubnm de gorumcem var. Ama soyle dusunuyorum ben sonucta ailesi eşin ailesinden vazgecmicene goree. Alistirmaya calis kendini.hee baktinn gorumcee farklii iş işlerinize karismaya basliyor vs. O zaman cek esini kenara su kardesine ceki duzen ver de ama sert bi sekilde degil gayet alttan alttan birden tepki verince otomatikmen yediremiyo kardesi nasil olsaeşim babasıyla geçmişte husumet yaşamış samimi değil onunla pek konusmaz
Kv nin teli yok
Oyüzden görümceyi arar hep( kv kple yasıyo) ben de geçmişte görümceyle husumet yasadım oyüzden gıcık oluyorum
En ufak seyde hemen mesaj atıyo eşime abi şunu duydun mu bunu duydun mu? Eşim hergün onu aramaz ama o aramayınca hemen abisine kendini hatırlatma amaçlı mesaj atar
Bukadar kıskanıyo hala benden eşimi..buna da anlam vermiş değilim
Eşime söylerim ara babanla annenle konus keşke babasıyla annesiyle samimi olsa da bu görümce kendini bişey sanıp havalara girmese
Notkeşke görümce yerine kaynım olsaydı, kıskanc rekabetcı insanlardan nefret ediyorum)
Bence durduk yere ters gitmemiş.Şöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...
Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim
Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
24 yaşıma kadar okullarda çürüdüm. 16 senedir calisiyorum. 200 taneden fazla kitap okumusumdur. Netde kactane belgesel varsa izlemisimdir. Ama yemin ederim imkanim olsa, keşke evde olsam, her güne müge anlıyla başlar esra erolla bitirirdim
Şöyle anlatıyım
Biz eşimle ilk tanıştığımızda beni önce annesi ve görümcemle tanıstırdı başta ben samimiyetine inandım güvendim sıcak kanlı iyi davranıyor bana filan,,konusur dertleşirdik filan sonra bu bana ters gitmeye başladı durduk yerde...
Mesela eşimle olan ilişkimizi sorardı nasıl gidiyor filan ben anlatırdım ayy bana da öyle yapardı bana da şunu bunu alırdı
Yani olayları hep kendine çekerdi hala da öyle..bi türlü abisinin evlendiğini kabullenemedi kendi itiraf etti abimi kıskanıyorum diye
Benden kıskanman cok saçma ben onun karısıyım dedim
Misal sohbet ediyoruz diyorum ki abin benle tanıştı cok değişti zaten bi erkeği değiştiren kadındır ben de onda sonucta mutluluk etkisi yaptım benden önce iyi ilişkisi olmamıs giyim tarzını vs değiştirdim ki değişimi hep arkadasları fark etmiş ama gel gör ki görümce ne diyo hayır abim işe başlayalı değişti..ben şok
Yani benim yaptıgım hiçbişeyi kabul etmiyo
eşim babasıyla geçmişte husumet yaşamış samimi değil onunla pek konusmaz
Kv nin teli yok
Oyüzden görümceyi arar hep( kv kple yasıyo) ben de geçmişte görümceyle husumet yasadım oyüzden gıcık oluyorum
En ufak seyde hemen mesaj atıyo eşime abi şunu duydun mu bunu duydun mu? Eşim hergün onu aramaz ama o aramayınca hemen abisine kendini hatırlatma amaçlı mesaj atar
Bukadar kıskanıyo hala benden eşimi..buna da anlam vermiş değilim
Eşime söylerim ara babanla annenle konus keşke babasıyla annesiyle samimi olsa da bu görümce kendini bişey sanıp havalara girmese
Notkeşke görümce yerine kaynım olsaydı, kıskanc rekabetcı insanlardan nefret ediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?