Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

Burda ne saygısız insanlar varmıs onu da görmüş olduk bugün :) hem saldırı hem seviyesiz saygısız yorumlar..
Kızlar kendinize gelin
Ben sadece derdimi anlattım
Daha da cevap yazmıcam bu tarz yorumlara!!
Uffff ! Baydı...

Canım işimi yargılamak sana düşmez
Telefonlardan imla kuralı yapılmaz sanal ortam burası bilmem anlatabildim mi resmi daireye dilekçe yazmıyoruz! Saldıracagına saygıyı öğren

Neden? İmla kuralları sadece resmi dairelerde kullanmak için mi var? Mesajı yazan arkadaş sizin kültür birikiminizi yansıtan bir imla görmek istemiş olabilir.
Kaldı ki, çoğumuz telefondan giriyoruz, öğretmen olmamamıza rağmen imlâya dikkat ediyoruz.

Ben hızlı yazıyorum dikkat etmek zorunda değilim.

Üyeler bana çözüm mü yazıyor
İyi okumadınız galiba!! Saldırıyolar canım iyi oku!
Sorun sizde haliyle herkes kendinize bakmaniz gerektigini, özeleştiri yapmaniz gerektigini yaziyor.
Canım işimi yargılamak sana düşmez
Telefonlardan imla kuralı yapılmaz sanal ortam burası bilmem anlatabildim mi resmi daireye dilekçe yazmıyoruz! Saldıracagına saygıyı öğren
Okuyamıyorsunuz galiba çok mesgulsunuz! Burda kimse ama kimse hayatıma kişiliğime meslegime laf edemez hanımefendi
Siz çatır çatır görümcenizin kişiliğine, hayatina, mesleksizligine laf edebiliyorsunuz da oklar size dönünce mi zorunuza gitti?

Okuyamıyorsunuz galiba çok mesgulsunuz! Burda kimse ama kimse hayatıma kişiliğime meslegime laf edemez hanımefendi

Okuduğum için soruyorum zaten :) kim mesleğine laf etti öğretmenim dersen hani imla kuralı diye sorarlar :) mesleğini vurgularken bunu düşünmen gerekiyordu

Ayrıca kimse ne hayatına ne kişiliğine laf etmedi dikkatli okuyunuz ne olur

Ama sen gorumcene ağzına geleni saydın eee adalet ?

Ne guzellll insan iyi olunca etrafıda iyi oluyor (çoğunlukla yani)

Ben görümcemle yaşadıklarımı anlattım

Biliyor musunuz bilmem de burası sanal ortam..
Kendimi rahat edebildiğim dille ifade ediyorum
Ayrıca telefonda yazı yazarken zaten zorlanıyorum
Bir gün gelin dersime merak ettiyseniz

Hiç merak etmedim, inanın.
Sadece, Erkin Koray'ın önünde bir kez daha saygıyla eğilmeme sebep oldunuz, teşekkür ederim.

aaaa simdi anladim. Cok haklisiniz hanfendi. Kultursuz insanlari bende hic sevmem ay otursun evde. Sizle de kapismasin bir zahmet esiniz en en cok sizi seviyor bunu kabullensin. Ay abisine yakin olmak icin mesaj atmalar falan. Soyleyin kvniz bir telefon alsin gorumceye ortaligi birakmasin. İnsallah sizin tavirlariniz gibi bir esim bir gorumcem olur benimde. Bir anda aydinlandim vallaha.
Hem anlatmaktan yoruldum siz anlamamaktan diyecek kadar kusursuz olmaniz cok hos. Yoksa siz anlatamamis olamazsiniz yanlis anlasiliyorsaniz kesin karsi taraf anlamadigindandir. Cok tatlisiniz...

Insallah demeyin olur mazallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…