- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Siz cevrenizde nefret gördünüz diye sevgi dolu insanlari yapmacık diye yaftalamayin. Ben de görümceyim ve gelini ben de kardesim olarak görürüm. Cok sevdigim icin nikah sahidim bile o oldu, abim degil. Burda sorununuzu yazmışsınız ve üyeler size çözüm sunmaya çalışıyorlar ancak sizin istediginiz seyler yazılmadı diye saldırmaya başladınız.Çok yapmacık bence
Diyorum ki halam bile bu yaşta annemin arkasından konusuyor
Hayır kıskanması benim param mevkim vs bir sebepten değil..
Üstüne basa basa vurguluyor diyorum eskiden abisi daha çok ilgilenirmiş ben hayatında oldugumdan beri bizim iletişimimiz sıksık ya doğal olarak onu kıskanıyor biz abimle saatlerce konusurduk diyip durdu sanki bana demek istiyor ki senin yüzünden abim artık ilgilenmiyor
Eşime aşık oldum ben severek evlendik..giyimini begenmiyorum diye sevdiğim adamı bırakamazdım..zamanla birlikte alısveriş yaparak o da bana ayak uydurdu şimdi gayet memnunGiyim tarzını kişiliğini beğenmediğiniz biriyle neden evlendiniz
Yapmacık mı ? Bence sizdeki kıskançlık hissiyatından öyle görüyorsunuz... Hayatınızda ilk defa görümce sever gördüğünüz için size yapmacık gelmesi normal.Çok yapmacık bence
Diyorum ki halam bile bu yaşta annemin arkasından konusuyor
Üyeler bana çözüm mü yazıyorSiz cevrenizde nefret gördünüz diye sevgi dolu insanlari yapmacık diye yaftalamayin. Ben de görümceyim ve gelini ben de kardesim olarak görürüm. Cok sevdigim icin nikah sahidim bile o oldu, abim degil. Burda sorununuzu yazmışsınız ve üyeler size çözüm sunmaya çalışıyorlar ancak sizin istediginiz seyler yazılmadı diye saldırmaya başladınız.
Değil mi ? O zaman madalya takar herhalde bana :) görümce savar değil görümce severim ne yapayım seviyorum Allah Allah :)))Çilekli sakız olmaz canım öyle sevgi filan yerden yere vuracaksin hem gelini hem görümceyi :)
Şaka gibisiniz siz ya. Çok değerli kültür abidesi sosyal bilimci hanım görümceniz boş zamanlarında tv izliyor dedikodu yapıyor yani tamamen boş işlerle uğraşıyor peki siz ne yapıyorsunuz eğitimli bir Öğretmen olarak? Gelip kk de saçma sapan ipe sapa gelmeyen mantıksız konular açıp milleti sinir ediyorsunuz. Bir kitap ismi vererek belgesel izliyorum diyerek insan olunmaz ancak kibirden uzaklaşırsan olabilirsin. Bu arada inanılmaz imla ve anlatım bozukluğun var nasıl öğretmen oldunuz anlamıyorum.Bir insan okula gitmemiş olabilir ancak kendi imkanlarıyla kendini geliştirebilir değil mi?
Oturur kitap okur yazı yazar tvde saçma sapan diziler yerine belgesel izler
Koca karılarla toplanıp onun bunun dedikodusunu yapmak yerine açıköğretime yazılır kurslara katılır
Hayatı bi yerden yakalar yani yaşı da
genç..kültürsüz derken bunu kast ediyorum hayatta bir amacı yok
Açıköğretime yazıl diyorım vaktim yok ev işinden diyo yani biz çalışan kadınların vakti var da
Yine söylüyorum insan okul okumamış olabilir üniversite okumamıs olabilir ama kendini bir alanda geliştirebilir üstelik yaşı genç çolugu cocugu yok..evli değil..
Vaktim yok diyor ne yapıyor da vakti olmuyor ben kültürsüz diye kendini geliştirmeyen hayatta bir amacı olmayanlara derim okulla alakası yok bunun..sonucta üniversite okuyup iki cümle kuramayan mantıksız insanlar da var
Kendisi evde ne biliyim ben onun yerinde olsam kurslara giderim ya da girerim bi mağazaya calısır paramı kazanırım açıköğretime kayıt olurum
abim var benimde. Ay banane abimin karıısndan. Abimin Çan'ına bişey olmasın mutlu olsun umrumda değiller yani. İnsanlar bi garip yaİşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
Neden bizle ugrasıyorlar bizi kıskanıyorlar halbuki artık aileyiz bunlara ne gerek var abisinin mutluluğundan insan mutlu olmalı
Size kendimden örnek verdim olmadı, yaşını sordum ablalık yapamaz misiniz dedim olmadı..içinizde var sizin yapacak bişey yok..Üyeler bana çözüm mü yazıyor
İyi okumadınız galiba!! Saldırıyolar canım iyi oku!
Şaka gibisiniz siz ya. Çok değerli kültür abidesi sosyal bilimci hanım görümceniz boş zamanlarında tv izliyor dedikodu yapıyor yani tamamen boş işlerle uğraşıyor peki siz ne yapıyorsunuz eğitimli bir Öğretmen olarak? Gelip kk de saçma sapan ipe sapa gelmeyen mantıksız konular açıp milleti sinir ediyorsunuz. Bir kitap ismi vererek belgesel izliyorum diyerek insan olunmaz ancak kibirden uzaklaşırsan olabilirsin. Bu arada inanılmaz imla ve anlatım bozukluğun var nasıl öğretmen oldunuz anlamıyorum.
Canım işimi yargılamak sana düşmezŞaka gibisiniz siz ya. Çok değerli kültür abidesi sosyal bilimci hanım görümceniz boş zamanlarında tv izliyor dedikodu yapıyor yani tamamen boş işlerle uğraşıyor peki siz ne yapıyorsunuz eğitimli bir Öğretmen olarak? Gelip kk de saçma sapan ipe sapa gelmeyen mantıksız konular açıp milleti sinir ediyorsunuz. Bir kitap ismi vererek belgesel izliyorum diyerek insan olunmaz ancak kibirden uzaklaşırsan olabilirsin. Bu arada inanılmaz imla ve anlatım bozukluğun var nasıl öğretmen oldunuz anlamıyorum.
Burda ne saygısız insanlar varmıs onu da görmüş olduk bugün :) hem saldırı hem seviyesiz saygısız yorumlar..
Kızlar kendinize gelin
Ben sadece derdimi anlattım
Daha da cevap yazmıcam bu tarz yorumlara!!
Peki :)Canım işimi yargılamak sana düşmez
Telefonlardan imla kuralı yapılmaz sanal ortam burası bilmem anlatabildim mi resmi daireye dilekçe yazmıyoruz! Saldıracagına saygıyı öğren
Ben anlatmaktan yoruldum siz anlamamaktan yorulmadınızBence kiskanan sizsiniz, normali zaten istedigi zaman arayip sormasi.
Ayrica ev hanimi birini kultursuz sanan kultursuzde sizsiniz.
Esinin ailesiyle ne kadar konustuguna takilmak bence kendine guvensizliktir.
On cok bono sovson, hop bono oroson...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?