Eşiniz kendi ailesiyle çok konuşur mu?

Çok yapmacık bence
Diyorum ki halam bile bu yaşta annemin arkasından konusuyor
Siz cevrenizde nefret gördünüz diye sevgi dolu insanlari yapmacık diye yaftalamayin. Ben de görümceyim ve gelini ben de kardesim olarak görürüm. Cok sevdigim icin nikah sahidim bile o oldu, abim degil. Burda sorununuzu yazmışsınız ve üyeler size çözüm sunmaya çalışıyorlar ancak sizin istediginiz seyler yazılmadı diye saldırmaya başladınız.

Eğer ağabeyinin ilgisinin bölünmesini tolere edemiyorsa, mesleki formasyonunuz ve vurgulama gereği duyduğunuz entelektüel tutumunuzla bu krizi yönetmeyi başarmalısınız.
Ne de olsa görümceniz kültürsüz bir cahil, idare etmek, engin kültür birikiminizle size düşer.

Çok yapmacık bence
Diyorum ki halam bile bu yaşta annemin arkasından konusuyor
Yapmacık mı ? Bence sizdeki kıskançlık hissiyatından öyle görüyorsunuz... Hayatınızda ilk defa görümce sever gördüğünüz için size yapmacık gelmesi normal.

Siz karisi o da kardesi.

Ikinizin yeri ayri.

Merak etme esin seni sevdigi gibi kardesini sevemez cunku o kardesi.
Kardes sevgisi baska es sevgisi baska.

Birak gorussunler.
Ustunde durma

Üyeler bana çözüm mü yazıyor
İyi okumadınız galiba!! Saldırıyolar canım iyi oku!

Çilekli sakız olmaz canım öyle sevgi filan yerden yere vuracaksin hem gelini hem görümceyi :)
Değil mi ? O zaman madalya takar herhalde bana :) görümce savar değil görümce severim ne yapayım seviyorum Allah Allah :)))

Şaka gibisiniz siz ya. Çok değerli kültür abidesi sosyal bilimci hanım görümceniz boş zamanlarında tv izliyor dedikodu yapıyor yani tamamen boş işlerle uğraşıyor peki siz ne yapıyorsunuz eğitimli bir Öğretmen olarak? Gelip kk de saçma sapan ipe sapa gelmeyen mantıksız konular açıp milleti sinir ediyorsunuz. Bir kitap ismi vererek belgesel izliyorum diyerek insan olunmaz ancak kibirden uzaklaşırsan olabilirsin. Bu arada inanılmaz imla ve anlatım bozukluğun var nasıl öğretmen oldunuz anlamıyorum.

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri
Neden bizle ugrasıyorlar bizi kıskanıyorlar halbuki artık aileyiz bunlara ne gerek var abisinin mutluluğundan insan mutlu olmalı
abim var benimde. Ay banane abimin karıısndan. Abimin Çan'ına bişey olmasın mutlu olsun umrumda değiller yani. İnsanlar bi garip ya

Üyeler bana çözüm mü yazıyor
İyi okumadınız galiba!! Saldırıyolar canım iyi oku!
Size kendimden örnek verdim olmadı, yaşını sordum ablalık yapamaz misiniz dedim olmadı..içinizde var sizin yapacak bişey yok..

+++++

Canım işimi yargılamak sana düşmez
Telefonlardan imla kuralı yapılmaz sanal ortam burası bilmem anlatabildim mi resmi daireye dilekçe yazmıyoruz! Saldıracagına saygıyı öğren

Burda ne saygısız insanlar varmıs onu da görmüş olduk bugün :) hem saldırı hem seviyesiz saygısız yorumlar..
Kızlar kendinize gelin
Ben sadece derdimi anlattım
Daha da cevap yazmıcam bu tarz yorumlara!!

Yani derdimi anlattım diye kişiliğime işime hayatıma saygısızca seviyesizce yorum yazmak kimsenin haddine değil!!

Yorum yazıp kendinizi yormayın saygısız hanımlar.

Burda ne saygısız insanlar varmıs onu da görmüş olduk bugün :) hem saldırı hem seviyesiz saygısız yorumlar..
Kızlar kendinize gelin
Ben sadece derdimi anlattım
Daha da cevap yazmıcam bu tarz yorumlara!!

Bir tane saygısız bir yorum söyler misin ??

Bence kiskanan sizsiniz, normali zaten istedigi zaman arayip sormasi.
Ayrica ev hanimi birini kultursuz sanan kultursuzde sizsiniz.
Esinin ailesiyle ne kadar konustuguna takilmak bence kendine guvensizliktir.
On cok bono sovson, hop bono oroson...
Ben anlatmaktan yoruldum siz anlamamaktan yorulmadınız
Mesele kardesiyle cok konusması değil
Ayrıca ev kadınlığını kültürsüz görmüyorum hayatta amacı olmayanları görüyorum dedim..iyi okumadan yorum yapıyosunuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…