Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

benim kullanıcı adımı bilir aşkım ama şifremi bilmez pek de ilgilenmez zaten ilk zamanlar soruyordu ne konuşuyorsunuz ne yapıyorsunuz diye ama şimdi sormaz pek bazen ben söylerim bak aşkım böyle olmuş bunları yapmış sitede okuduklarımdan gülerdi heppp

Sormadı hiç, ama beni hatırla seçeneği işaretli.İstese açıp okuyabilir.Bir problem olmaz yazdıklarımı okusa da :)

birbirimizden saklamayız hiçbirşeyi………
kullanıcı adımı bilir,şifreme gelince uğraşsa işi çok kolay…….yıllardır aynı.........
ilgili ve meraklı değil……
fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Kullanıcı adımı şifremi bilir çünkü herzaman aynıdır,değişmez...
Benim eşim bütün gün yanımda olduğu için neler yazıyorum merak etmez, isterse bakabilir zaten...
Fakat tek sıkıntısı, buradaki birtakım konuları okuyup, siz erkekler şöylesiniz böylesiniz diye kendisine çıkışmamdır...

Benimki hiç sormadı kullanıcı adımı ama kk ya girdiğimi biliyo napıyosun orda saatlerce diyo sadace bende seni çekiştiriyorum diyorum ( şaka yaptığımı sanıyo garibim ) :roflol:

Valla sevgilime hic de söyleme geregi duymadim böyle böyle bir siteye giriyorum diye..
Gün oluyor bazen burda en yakinimla bile paylasmadigim duygularimi paylasabiliyor,icimi dökebiliyorum.. Her hissettigim seyi bilmesi sart degil :dilcikar:
Evlenince belki ögrenebilir,ayni evde olacagimiz icin dogal olarak görecek..
Hay Allah,bak ben bunu hic düsünmemistim tatlicadiarzu

birkere sormustu galiba söylemiştim.ama ondan bile emin değilim.sık sık burdan bahsediyorum konusurken.sanki yan komsumuzdan bahseder gibi.geçen gün ben söylesem işine gelmez yapmazsın kk daki hatunlar söleyince sözlerinden çıkmıyorsun diyor(takımımdaki yasaklar koyan hatunlardan bahsediyor) :roflol::roflol::roflol: için için alınıyormu ne :asigim:

benım uye oldugumu bılıyor eşim cunku kendısı dedı uye ol dıye hamılelıgını gecırebılecegın bılgı alabılecegın sıteler forumlar vardır bı tanesı ne uye ol orda vakıt gecırırsın bılgı alırsın dedı bende ınternette ararken burayı buldum uye oldum tabı kullanıcı adı ve sıfremı bılıyor kon u felan acmayı bılmıyordum esım gosterdı bazı seylerıde gosterıyor ıyı anlıyor forum ıslerınden ama ıyıkıde bulmusum burayı cok guzel burası :) kk teşler :)

Son düzenleme:
ben eşim varken girmem pek.eşimle birlikte bir şeyler yaparız,çünkü eşimin işi nedeniyle çok evde olmaz.olduğunda da beraber vakit geçirirz.kullanıcı adım genelde hep aynıdr her yerde,bilir ama yanındayken girdiğimde bakmaz bile.

benimki biliyor ama kesinlikle kk ya girmemi istemiyor....
sinir oluyorum ya ne işin var karılar kulübünde diyor bana uyuz :mymeka:

benımkıde bilir şifre ve nıkımı halıyle...
ama merak edıpte grmez bi kaç kere dendim.. diyor ne işim var yaa kadınların arasında :roflol:
beraber gırdımız yerlerde elektronık esyların kullanımı ile ilgili yerler oluyor..bizde alacaksak..
öneriler-tavsiyeler bolumu baska yer bakmıyoss..
gerekte yokk ne işi varmış.. sadece bilmesini istedım için soyluyorum.. aynı seyı bana yapsa ve faydalı oldunu bılsemde yınede bana soylemese nık ve sifresını kızardım

evde bazen yanındaykende girdiğimden biliyor bazı konuları onada okuyorum.
Nikimide biliyor.
Şifre kısmında beni hatırla işaretli zaten ama kendi kendine asla girmez aklınada gelmez
zaten girsede sorun olmaz

Ben de gunduzlerı esım ısteyken gırıyordum.Sımdı o varken de gırıyorumama gelıp de ver bakıyım demedı.Gecen gun yakaladı cınsellıkle ılgılı bır konu okurken ben de sıteyı acık bırakıp ona anlatmaya basladım askım boyle olmus soyle olmus dıye dınledı yorum yaptı sonra pc ye oturup kapatıyorum sıteyı oyun oynıcam dedı.Ben de baya korktum kızar dıye ama hayatta sıfremııııı vermeeeemmm

bende ilk üye olacağım zaman eşime söyledim ilk başta kabul etmedi.sonra söyleye söyleye beni üye yaptı.kullanıcı adımı filan biliyor beni hatırla yaptım hemen girmek için hiç açıp bakmaz.hatta bi yerde eve geldiğimiz zaman kendi bilg.bakar sonra sende k.k ya bak yoksa uykun gelmez der.yada başında beklerim anlar hemen kalkar ben bakayım diye..

bizim evde ikimizinde ayrı bilgisayarı var.
iki bilgisayarda da beni hatırla işaretli.
burdan bahsettim, bazen çok etkileyici olaylardan bahsediyorum; erkek gözüyle sen olsan bu durumda ne yapardın diye soruyoum. ama ona rağmen bir kere bile girip bakmadı.
onun yanındayken de açık merak edip okumaz.

beni kullanıcı adım birçok yerde aynı.
şifremiz ise ortak zaten.
bazı oyun sitelerine benim nickimle girer ama buraya değil.
çünkü kıendini alakadar etmeyen bir yer olduğunun farkında.
niye dalsın ki kadınlar hamamının ortasınakaydirigubbakcemile3

kesinlikle bilir hem nickimi hem şifremi, kesinlikle habersiz bişi yapmam yapsamda söylerim hemen tutamamki içimde, eşimde öyle zaten

Benimkide Tahmin Ediyodur Nickimi Çünkü Mail Adresimle Aynı kaydirigubbakcemile3
Kk da Ne İşin Var Hergün Neler Okuyosun Diyo Ama Girmemiştir Şu Zamana Kadar :lepi:

nette nerelerde kayıtlıyım ,nickimi ,şifremi ,kısaca herşeyi biliyor,bende gizlemiyorum zati : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…