Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

:roflol::roflol: iyiydi valla

Evet eşim biliyor, Ayıptır söylemesi geçen sene sevgililer gününde K.K'da ilanı aşk etmişti kocacım, na böyle deee tepede yer alaraktan:asigim:
Namı değer Ceyara (Kazen), ilanı aşk edip süprüz yapıcam demiş, ceyarda kabul edince KK yazısının hemen altında bir alan vermiş. Ne günde beee:smiley-cool:

ilk hiç istememişti üye olmamı zorla üye oldum
nickimide şifremide bilir bazen bakayım ne yazdın bakayım ne olur diyor
zaten pc beni hatırla seçeneği tıkladım

sus hatırlatma benneyaptımki :mymeka:
hepimiz orta yerimizden çatlamıştık o gün:çok üzgünüm:
durur durur hala onura onu söylerim Çok üzgünüm çoook

vayy beee ne kocalar var maşallah
ağzınızn tadı bozulmasın

He ya iloş hala aklım almadı bu olayı:sm_confused:
Bu kadının nesine yaptıkine:tomato:

vayy beee ne kocalar var maşallah
ağzınızn tadı bozulmasın

He ya iloş hala aklım almadı bu olayı:sm_confused:
Bu kadının nesine yaptıkine:tomato:

taam be zırlamayın, orta yerinizden çatladığınızı biliyorum.:smiley-cool:
Bakmayın ona esmiş işte geçen sene, bu sene hiçbir halt yapmadı herif, hatasını anladı kanımca benneyaptımki
Hipnoz mu olmuştu ne tatlicadiarzu

Benim eşim de bilir nick imi.
Ne zaman KK da görse beni de çekiştiriyon demi oralarda der. :roflol:
Hem zaten saruböceq in dediği gibi beni hatırlayı işaretlediğimden istediği zaman girebilir benim için sorun yok.

kullanici adimi biliyor
ama sifremi bilmiyor
bi ara yazdigim mesajlari okumaya kalkmis ben mutfaktayken
aksilik bu ya tamda annesi hakkinda yazdigim mesaj carpmis gozunee
ay bi tuhaaf oldum ama biliyordu zaten ona soylediklerimin aynisini buraya yazmistim
neyse gecti gitti iste

tabiki biliyor .....gizlicek birşey olduğunu düşünmüyorum .....bizde herşey ortada ajandamız var onun üye olduğu sitelerin benimkilerin şifresine kadar orda kayıtlı ...üstelik o benden gizli birşey yapsa kızarım...bende ondan gizli birşey yapmam. zaten kk,da gayet düzgün bir site doğru kullanıldığı taktirde eşim baştan merak etti biraz dolaştık siteyi sonra tamam sen yanlış birşey yapmazsın ama yinede akıllı ol ne olur ne olmaz dedi ...uyarıda bulundu o kadar ....sadece o evde yokken giriyorum çünkü her ikimizde birlikte vakit geçirmekten yanayız esiri olamamaya çalışıyoruz anlıyacağın...adam yan odada otursun ben burda tıkır tıkır laf yetiştiriyim olmuyo yani hoşlanmaz ihmal edilmekten ......bence gizlilik hoş bişey değil eşler arasında...benim fikrimde bu ....iyi akşamlar kızlar...

Benim heryerde üye adımda şifremde aynıdır.
Hatta eşimle hep ortak şifre kullanırız.
Bu yüzden eşim doğal olarak bilir hepsini.
İlk üye olduğumda hep merak etmişti sonraları alıştı.
Ama sonradan alıştı hatta başkalarıyla konuşurken anlatır;
eşim ne zaman pc açsa kk ya girer orayı kapatınca pc yide kapatır diye.
Canım benim o da alıştı kk ya. Sadece bir kere ben yokken forumda yazılarımı
okumuş.Orda bir yazımı görmüş ve çok mutlu olmuş.
Ben gelince itiraf etmişti bana.
Yeniden dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenirmiydiniz?
Yüz kerede gelsem kesinlikle evet yazmıştım.....

benim eşimde kullanıcı adımıbiliyor, şifrem ise BENİ HATIRLA işaretli olduğundan gerekmiyo.... bi sorun yok niye olsun ki?

her zaman uye adımı ve sıfremı bılır bende onunkını..:asigim:
zaten dıger paylasım sıtelerıne bırımız uye oluyor kım denk gelırse onu kullanıyor:roflol:

eşimden hiç bir şey gizlemem...
ama pekte önemsemez,kk de biliyor,nette neler yaptığımı da...şifrem kayıtlı,beni hatırla seçeneği işaretli,istediği zaman girip bakabilr elbette ama ben açık bırakmam pcyi,başında değilsem uyku moduna alırım...
amaa çocuklarım çok fena,her şeyimi kurcalarlar...bilgisayarımı ellemelerini yasaklamışım...açık buldukları an karıştırırlar...

ne ince düşünen insanlar var. ben nişanlıyım. düğün tarihim belli. ama benim hiç evlenme teklifim olmadı abisenağlama

tabiki kullanıcı adımı bilmiyor.
ama bu siteye üye olduğumu biliyor,çünkü evde işim bittiği gibi burdayım bazen soruyor neyapıyorsunuz onca kadın ne anlatıyorsunuz diyor.arkadaş arasında muhabbette hemen der onun kurtarıcıları var kk diye ee buda hoşuma gidiyor.benim pc de neyapacağımı bildiği için hiç rahatsız olmaz.:dance:
alt tarafı onu çekiştiriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadaşım biliyo kullanıcı adımı da şifremi de..Saklama gereği duymadım aynı şekilde ben de onunkileri bilirim..Mesela biz 10 günden fazla küs kalmıştık bu ayrılıkta sık sık girmiş benim kullanıcı adımla neler yazdığımı okumuş deli :) Valla her yaptığımdan haber vardı..Dürüstüz birbirimize mesela küsken senin mesajlarını arattırdım demeyebilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…