Eşiniz mi / Sevgiliniz mi size göre yakışıklı yoksa siz mi ona göre daha güzelsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikimizde pek matah sayılmayız=p yannız onun kendine bu konuda aşırı güveni olduğundan karizmatik bi duruşu var XD bende o yok naniknanik

valla gelen tepkiler ben agırlıkta ama eşimde inanılmaz karizmatik tabi zamanın verdigi yıpranma olucak mı ne
zavallımın saclarının ön kısmı dökülmüş karizma biraz sanki zedelendi ama inanılmaz kendyle barışık biri geçmişinde cok şımartılmış

valla ne yalan sölim ben daa küselimm kaydirigubbakcemile2
sevgilim de küseldir allah için ama sıralama yaparsak ben öndeyim şakkıdı
gerçi onun tırnağı yeter canum benum bidenem, öpiim burdan kendisini Şeniz

güzel sorusengözlerimebaksanab bizi yanyana görüp tanıyanlara göre,aramızda 2buçuk yaş var ama o çok büyük duruyomuş,nerden baksan bi 27,28 gibi duruyo diyolar.aramızdaki boy farkı göze çarpmıyo,normal.yalnız ben daha minyonum,yaşımdan küçük duruyorum,o benle çıktığından beri sigarayıda bırakınca bayağı kilo aldı,bende bayağı kilo verdim.benim onun yanında çok güzel durduğumu söylüyolar.ama bana kalırsa biz birbirimizi tamamlıyoruz:teselli: ben saçı yanlardan dökülsede,kiloda alsa seviyorum tombiş parmaklımı n'apiyimnaniknanik

bizi çok benzetiyorlar birbirimize durakta arkadaşım gördü sözlümü daha önce görmemişti yakından ben gülünce aaa omu falan dedi ben abin sandım abime benzetmiş bu arada abimle beni ikiz sananlar dahi oluyo.....

güzelliğim geçmişte kaldı((((
eşim eh idare eder işte göbüşü olmasa.
maşallah şu sıralar aldı başına gidiyor yaş daha 35

Ben güzelim ben güzelim , güzelim güzelim adama kaza yaptırırım :jeyyar:

Benim daha güzel olduğumu söylüyolar

temem aşkım sende yakuşuklusun :lepi:

düşünüyorum da ikimizde fena değiliz ucube değiliz o da kesin:)
zaten bizi daha önce tanımyanlar bizi kardeş sanıyormuş ki bunu bi kız gelip sormuştu(rezil kız:))
yani birbirimize denk bir çiftiz sen çirkinsin o daha güzel denilecek bir çift değiliz maşllah:)

önceleri eşim çok yakışıklıydı,yada bana öyle görünüyordu.ama şimdi çok yıprandı ve başkaları benden çok büyük olduğunu düşünüyorlar tanımayanlar yani.buda beni üzüyor. ama o benim gözümde,heyacanla beklediğim,çok sevdiğim,ve hala yakışıklı :1hug: adam.kim ne derse desin.:1rolleyes:

Ben ona göre daha güzelim ama o da allah için göbeği olmasa çok hoş çocuk. Maşallah benim aşkuma yaw. :)

herkes ben daha güzelim demis nedense

bende eski sevgilimden daha cirkindim diyim bari :)
o yakisikliydi

Biz bir elmanın iki yarısıyız
Birbirimizede benziyoruz bu yüzden ne desem olmaz :asigim:

Benim sefgilim hep hayal ettiğim tipde bir erkek. 4 yılı astık ben hala ona bakarken içim titriyor. Oda arada asırı güzel olmamdan bahsediyor.ve bazen yakalıyorum bakıslarını.çok sımartıcı bişi bu sanki ilk kez görmüşte büyülenmiş gibi bakıyor.

Etrafda bizi benzetiyor birbirimize.hele bikere onun yeni girdiği bi işe ziyarete gittiğimde densizin biri demez mi oo burak kardesin gelmiişşşş diye.
Ilk aklıma gelen cümle allah korusun!!! Olmustu

tencere yuvarlandi kapagini buldu hesabiyiz biz :)))))))
bir elmanin iki yarisi misaliii :)))))
ama nisanlandigimda tr deki akrabalarim fotolarimizi gördügünde kullaaklik kullandigini görmüslerrrr daha sakat birini bulamadinmi dedilerrrr cok kizmisdim keske herkezin tek kusuru bu olsa dedim insan ogluyuz sonucda her an heryerde basimiza bisey gelebilir allah korusun....

aşkımın gözleri benim gözlerimden güzel kurban olurum o yeşil gözlere bana göre o daha güzel o herkesten güzel çünkü o benim sevdiğim bitanem aşkıııım:asigim::asigim::asigim: amaaaa bende güzelimdirrrr sölemeden geçemiyceeemşakkıdı
herkes çok yakıştırır hatta bizede bi gün kardeşmisiniz demişlerdi benzetirler yaniii biz bir elmanın yarısıyız ona sorsanız o da aşkım benden güzel derrrr yerim onu yerimŞeniz

benm sevdiğim bana göre tabiki yakışıklı ama gelin görünki etraf sen daha güzelsin yazık ediosun kendine diolar çünkü sevgilim zamanında trafik kazası geçirmiş ve bi gözü yarı kapalı ama ben onu takmıorum bende fena deilim işte ikimizinde hemen hemen aynı olduğumuzu düşünüorum..:1hug:

benimde eşimle aramda 9 yaş var,hem sagolsun yıllar, hem güzellik merkezleri,hemde biraz genler veeeeeee tabiki ben güzelimmmmmm......:)

güzellik yarışmasına sokmayacağım için, alttan üstten incelemedim eşimi...

evet bende baştan çok beğenmedim belki ama yüreğini görünce bakışım değişti,bunuda eşimde yaşamış ve bilmiş oldum...

sonuçta güzellikten ziyadede sevimlilik önemlidir benim için...
ve bu yüzden,eşimi güzel değilde çok sevimli buluyorum :1hug:

kendim hakkında yorumum yok,sanıyorumki çok zor beğenmeyen biri tarafından istenilmiş olmam kafiidir heralde...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…