kırk kere söyledim senin yanında erkek arkadaşın yok, ergen gibi davranma ama yok anlamıyor. Çok büyük kavga ettim, parkta herkes bize baktı sinirimden oturdum ağladım, birgün boyunca ağzıma su dahi sürmedim sinirimden ama ben kıskançmışım.
Size konu başlığından ulaşmaya çalıştım erkek arkadaşınızla sorunlarınız vardı siz tepkini koydunuz mu şimdi ne durumdasınız merak ettim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizinle beraberken size takılmak için güzel kız gördüğünde aaa ata bak, ya da burası hastane değil mankenlik ajansı, kız bi şort giymiş her yeri ortada gibi kelimeler kullanıyor mu? Bunu defalarca yaptı eşim ve açıklaması sana takıldım, seni kızdırmak istedim. Soruyorum size eşim normal davranıyorda ben mi abartıyorum?
Birgun tiyatroya gittik erkek arkadaşımla. Yanımiza bir cift oturdu. Adam, adamin sevgilisi, Erkek arkadasim ve ben koltukta bu sirayla oturuyorduk.acik giyinebilirsin sikinti yok ama oturmana hareketlerine dikkat et dimi. Erkek arkadasim rahatsiz olmus , askim yer degistirelim mi dedi olur dedim onun oturdugu yere yani kizin yanina ben oturdum. Erkek arkadasim giyinmis ama oturmayi bilmiyor erkek olarak ben utandim ne kadar ayip dedi. Dini acidan da zaten haram bakmak o sekilde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkek arkadaşınızda haramı günahı biliyor ama bakmaktanda kendini alamıyor sanırım
Bunu mu anladınız anlattigimdan ??? :)
sizin ne anlattığınız yada benim ne anladığımın bi önemi yok bence bakmazsan görmezsin bu kadar basit
Biraz "mantik" lutfen. Anlattigimin onemi yok ise alinti ile cevaplama bu 1. Ikincisi de senin icin onemli olmayabilir ama anlattigim seyi farkli bir yere cekip cevaplarsan benim icin onemi olur. Bakmazsan gormezsin degil goz bu etrafina bakarsin, 2. Defa tekrar Bakmazsan gormezsin. Polemige donusturmeden ve hatta tekrar bir alinti ile cevaplsmazsan sevinirim. Konu ben degilim cunku.
Kıskanılmak hoşuna gidiyor heralde.
Yalnız baya iddialı cümleler kuruyormuş, kafasına odun yemekten korkmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?