eşiniz, nişanlınız ya da erkek arkadaşınız?

bu kıskançlık değil, at gibi ne demektir ya, insan erkek arkadaşı varken bile söylemez bunu,

konuştuğun halde bu kadar saçma bişeyde ısrar etmesini saçma buldum, kısasa kısas yap bakalım hoşuna gidiyor muymuş, kızınca ne kadar kıskançsın dersin sende

Kesinlikle normal değil benim sevgilimde beni kızdırır ama o şekilde değil bi kere benim çalıştığım ofisin oradan geçmiş oradaki kızı bana benzetmiş çok güzeldi ama diye söyledi burnundan getirdim ölçülü davranmasını empati kurmasını söyledim sizde konusun aynı şeyi tekrarlıyorsa sizde ona aynı şeyi yapın kızıncada ben sana takıldım dersin nasıl oluyomus görsün beyefendi

Ata bak kelimesi çok tuhaf ve sık sık olmasi da tuhaf...

Ama gerçekten bazen öyle giyimler oluyor ki sevgilim de oha giymeseydin diyor ya da ben ondan önce diyorum da sen rahatsız oluyorsan eminim artik dozunu bulamiyordur esin

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

bence de sizde aynısını ona uygulayın, yanınızdan geçen hoş bir erkek mutlaka olcaktır , ayy ne yakışıklı diye içinizin yagları eriycek şekilde konuşun bakalım ne tepki vericek , kısasa kısa yapmayı sevmem ama bazılarının anladıgı dilden konuşmak gerek

Takılma bahanesiyle bakıyor galiba? Hiç hoş değil. Abartmıyorsun her seferinde tepkini göster.

Kuzum aynısını sen ona yap bakalım.
Şöyle boylu poslu, yakışıklı bir adam
görünce vay be analar neler doğuruyor de
bakalım. Ne yapacak? Bu ne demek dersede
sana verdiği cevabın aynısını ona ver. Kısasa
kısas... Saygısız adam sinir oldum valla

kısasa kısasda yaptım yok arkadaş anlamıyor. Bi daha yapmayacağım özür dilerim dedi, halıcıya girdi dakika bir gol bir. Çapkınsın diyorum yok diyo, adam değilsin diyorum hakaret edemezsin bana diyor. Ne yapacağımı şaşırdım

sevgilimle ben birbirimizi kıskanırız ne ben ne de o asla bu tür kelimeler kullanmayız
çünkü her ikimizde bilirizki bu kelimeleri kullananla bir ilişki devam edilemez
sevgilimde bana bende ona takılırım ama bu asla karşı cinsle ilgili bir şey değildir
eğer sizde rahatsız oluyorsanız bence söyleyin bu tür şeylerden hoşlanmadığınızı
çünkü basit gibi görünebilir ama bence bi kavga sebebi
yada ona ders vermek için sizde karşıdan gelen bi erkek için aynı yorumları yapın bakalım ne dicek? :44:
kısasa kısas belki o da böylece anlamış olur ne kadar kötü bi durum olduğunu

yorumları okumaya gerek yok eşin normal değil bir hafta boyunca reçeteni veriyorum gördüğün her adama sulan eşinden tepki gelirse seni kızdırıyorum de bakalım ne olacak geçmezse gel

bu erkeklerin çoğu işte böyle düşüncesiz çocuk gibiler.
ama kendine bunları söyletme. tavrını koy. böyle şeyler diyemesin.
ne demek ya benim yanımdayken başka birnin şortuna dikkat etmesi normal olabilir mi?
çantayı kafasına yer.

bu konuyu okuyunca kk ya ilk üye olduğum zamanları hatırladım, aynen böyle bi konu vardı, eşim bana lan demez, deyince niye siz ingiliz asilzadesi misiniz diye bi ton tepki almıştım

ben ona takılacak agzı vermedikten sonra takılamaz

bazen beraberken haber okurken falan ünlü birinin fotosunu görürüz ben bilerek agzını yoklarım hatun da güzelmiş ha derim hemen atlar tabi denyo ne hatun bee falan diye
bi günde sinemeya gittik bi kadın var çok çok güzel filmin sonlarına doğru o değilde şu hatun amma güzelmiş ya dedim anında atladı filmin başından beri dicem diyemiyorum korkumdan diye

o yüzden siz takılmadan o takılıyosa hele ki böyle çirkin tabirlerle takılıyosa hiç hoş değilll

yorumları okumaya gerek yok eşin normal değil bir hafta boyunca reçeteni veriyorum gördüğün her adama sulan eşinden tepki gelirse seni kızdırıyorum de bakalım ne olacak geçmezse gel

:) valla ben onu yapamam ya, sırf onu kızdırmak için bi telefoncuya girdim aynısını yapayım dedim ama yok olmadı. Ne telefoncu onun gibi davrandı ne de ben öyle davranabildim.

Sende erkeklere laf at...
hatta nerde cok cirkin varsa onu cok yakışıklı buldugunu söyle...

Hiç normal değil.
Hiç bir sevgilim bunu yapmadı yanımda yapamazda.
Siz de bir adam görünce oha kaslara bak diyin.
O gözler ne uff diyin.
Adama bak ya boy pos maşallah diyin.
Sonra da sana takılmak istedim aşkım diyip öpün bakalım değişecek mi?

:) valla ben onu yapamam ya, sırf onu kızdırmak için bi telefoncuya girdim aynısını yapayım dedim ama yok olmadı. Ne telefoncu onun gibi davrandı ne de ben öyle davranabildim.

Niye ki yakisikli erkek gorunce esine suna baksana nasi kas yapmis falan desene? Bu muhabbetten hoslanmazsa orda keser.

Benimki demez, yani simdiye kadar demedi, duymadim agzindan oyle bisey.

Elin karisina kizina at mi diyor esin, bence hic normal degil

eşiniz sen bana hakaret edemezsin diyorda sizin yanınızda böyle konuşunca size hakaret olduğunu anlamıyormu koca kafalı

bi de utanmadan diyor ki ben bekar olsam of of offf ama evliyim ve seni çok seviyorum. Yani diyor ki sen olmasan ortalığı ağlatacağımda ama sen varsın deli ediyo ya. Özrü kabahatinden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…