eşiniz, nişanlınız ya da erkek arkadaşınız?

Benim esim bu kelimeleri hayatta kullanmazzz yemez yani ne demek at gibi yok bekar olsam soyle olur du falan valla agzinin ortasi a carparim sonra da ne hali varsa gorsun bekarligina geri donsun
Benim esim de saka yapar sakaci ama bi siniri olmak zorunda koymak zorundaa

Allah yardimciniz olsun insallah biran once birakir boyle sacma sakalar yapmaui yoksa gercekten normal degil

Ayy çok güldüm. Seçilen sözcükler biraz tuhaf gerçi. Hiç kız görmemiş dağ meşesi gibi. Ama ben de yaparım ara ara bunu. Eşime gösteririm güzel ya da tuhaf giyimli birini görsem. Ya da yakışıklı bi adam görsem "allah özenmiş de yaratmış" derim. Yorumlardaki tepkilere göre abartmıyormuşsunuz. Akşam benim beye sorayım o da kızıyor mu acaba?

sende yanından hoş biri geçtiğinde uff dalyan gibi mübarek, (UYARI! tırnak içindeki yazıyı okumak kimilerine rahatsızlık verici olabilir. rahatsızlık yaşamamak için tırnak işaretinden sonraki kısımdan okumaya devam edin.) "sence skoru kaç yapar bu yakışıklı? çapı senden büyük olabilir bence baksana hışşp."

vs gibi şeyler söyle de görsün gününü. tabi, sağ bırakır mı bu laflardan sonra bilemem de...

At ne ya?

Hiç ağlayıp bozulma, aynı hissi ona yaşat. Memlekette güzel erkek mi yok? Şöyle tepkiler ver mesela " Off şuna bak, esmer güzeli... Yaw bu yeni nesil ne yakışıklı bizim zamanımız da böylesi yoktu. Irkımız karmalaşmış mı dersin; şu çocuğun sevimliğine bak yaa..." gibilerinden. Örnekler zenginleştirilebilir

.

Son düzenleme:
Benim eşim söylemez böyle şeyler. Söylese tepkim büyük olur.

Madem o yapıyor, rahatsız etmek için sen de '' off adamın kaslara bak, Rabbim neler yaratıyor..'' gibi ağzından kaçırmış gibi yap.
Belki dilini tutmayı öğrenir

babam yapardi bunu anneme ve bizim yanimizda.
en igrenc sekliyle coluk cocuk denezdi.
nefret ediyorum babamdan annemde nefret ediyor hicde kiskanmiyor gozden cikmis coktan.
tiksinc bi durum

Benim esim asla böyle birsey yapmadi yapamazda yanimda.
one bicim takma sekli öyle, sana karsi saygisindan bile yapmamali oyle biseyi...

Böyle demez, diyecek biri olsa ya da takılmak amaçlı bile dese benim eşim olmaz. Abazalığına bahane seni mi bulmuş? Sanane diyemiyomusun sen de bidaha yaparsa gözüne parmaklarını sok bence

Normal degil ici gitmis belli ki sizde tepki vermeyin diye saka yapiyorum diyerek savusmus gecmis olsun esiniz goz capkini gozlerini oyun eline verin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaparsa tokadi yer yada ben de ayni sekilde davranirim su kaslara bak baklavalara bak derim o yüzden yapmaz.zaten cok kırıcı bi tavır. Sert bi dille uysrmak gerek

Benim esim de yapiyor. Hatta bazen cok agir seyler soyledigi de oluyor, bir defasinda beraber bankaya gitmistik, bankaci kadin cok rahat samimi idi, neler neler dedi arkasindan, cinsel icerikli konusmalar. Bir defa daha cok daha edepsinizini yapti, sonra ozur diledi. Yani ben kiskanmiyorum hic ama terbiyesizlik, ahlaksizlik bence, saka degil bu. Illa da yapiyor.

Yaparsa tokadi yer yada ben de ayni sekilde davranirim su kaslara bak baklavalara bak derim o yüzden yapmaz.zaten cok kırıcı bi tavır. Sert bi dille uysrmak gerek

sen yaparsan ne ile karsilacagini biliyor musun? bak ben saddece ve sadece bir kere, onu da kirk saat dusunerek, gor bak nasil oluyormus diye esime ispatlamak icin dedim ki, (o zamanlar nisanliyiz, mesajda yazdim) "dr da brad pitt in istanbul subesi gibiydi", neler neler saydi bana neler neler... yok isyerindeki kiza gel seviselim diyecekmis, sut gibi vucudu varmis, yalaya yalaya sevisecekmis.... abooo okurken utandim, haya ettim inanin. ayrica da ne edepsizligim, ne o... lum kaldi guya ben ona ders vermek icin yapmistim. ne ile karsilasacaginizi biliyorsaniz oyle dersiniz.

Asla soylemez tepkim buyuk olur soylese bakkk bu kiza nasil giyinmis der ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıskandırmak mı istiyor acaba. kimi erkekler kıskanılınca pek bir keyif alıyor. elbetteki böyle yapınca kıskanılmak yerine saygınlığı elden gidiyor haberi yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Erkek arkadaşım, asla böyle bir şey söylemez. Zaten şimdiye kadar eşinin, ya da kız arkadaşının yanında böyle şeyler söyleyen kimseye rastlamamıştım. Çok şaşırdım. Umarım hatasını fark eder de bu huyundan vazgeçer eşiniz, ne diyeyim

Son düzenleme:

Densizlik ve büyük terbiyesizlik... Ergen konuşması, 16-17 yaşındaki çocuk bile kızların yanında söylemez bunları. Gözü doymamış eşinizin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…