Ben erimem eritirim dermisim.Yok ya,mantık çerçevesinde herşey,süzülmeye gerek yok,evlenince ne oluyormuş,iki kişiyi bir potada mı eritiyorlar
Yeniyseniz ondandırBen İzini özel olarak aldım,
Sadece denk öyle geliyor
Korkmak degilde bende anlamıyorum
Çok yeni sayılmayızYeniyseniz ondandır
Erkek gitmesin daxi abla,kadın gidebilirŞu an buraya kocam beni bırakıp kardeşleriyle tatile gidiyor yazsaydın vay anam vay.
Amanınnnn demedikleri kalmazdı.
Benim fikrim karıkoca hangisi olursa ailesiyle tatile gidebilmeli.
Şuan sadece kendi açımdan düşünüyorumŞu an buraya kocam beni bırakıp kardeşleriyle tatile gidiyor yazsaydın vay anam vay.
Amanınnnn demedikleri kalmazdı.
Benim fikrim karıkoca hangisi olursa ailesiyle tatile gidebilmeli.
Tahtimi odunc verdim. Haftaya gelecek.Bekarlık sultanlık gerçekten...
AnlamadımTahtimi odunc verdim. Haftaya gelecek.
Bosver. Ne zaman gidiyorsun nereye gidiyorsun. +1 lazimsa geleyim.Anlamadım
Ben İzini özel olarak almadım,
Sadece öyle denk geliyor
Oralara girmesemBosver. Ne zaman gidiyorsun nereye gidiyorsun. +1 lazimsa geleyim.
İzini erteleme şansım yok,peki izninizi erteleme ve esinizle gitme sansiniz var mi?
Eger yoksa hem izin kullanip hem evde oturacak degilsiniz tabi ki firsati degerlendirin.
Kalbimi kirdin simdi. Catirtt.Oralara girmesem
Güzel yerler diyim.
Gel gel
İzini erteleme şansım yok,
Gitmessemde evde oturacagım yani.
Nerde haklıyım anlamadımBenim babam yoğun çalışıyor. Öyle izni falan çok yok. Kaldı ki tatillerinde gezmek tozmak yerine evinde oturmaktan daha çok zevk alıyor. O yüzden annem hep tek başına gider. Her yaz köye gider bir ay kalır, düğüne cenazeye gider birkaç gün kalir, arkadaşlarına gider , hatta yurtdışına bile gitti turla :)
Hiç de sıkıntı olmaz asla.
He ama ikimizin de sadece 14 günü varsa, ve izin tarihlerini şimdilik denk dusuremediniz diye 5 gününü onsuz harcayacaksan tabii ki eşin haklı. Onun dışında sen haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?