Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

Şu an buraya kocam beni bırakıp kardeşleriyle tatile gidiyor yazsaydın vay anam vay.

Amanınnnn demedikleri kalmazdı.

Benim fikrim karıkoca hangisi olursa ailesiyle tatile gidebilmeli.

Şu an buraya kocam beni bırakıp kardeşleriyle tatile gidiyor yazsaydın vay anam vay.

Amanınnnn demedikleri kalmazdı.

Benim fikrim karıkoca hangisi olursa ailesiyle tatile gidebilmeli.
Şuan sadece kendi açımdan düşünüyorum

Benim babam yoğun çalışıyor. Öyle izni falan çok yok. Kaldı ki tatillerinde gezmek tozmak yerine evinde oturmaktan daha çok zevk alıyor. O yüzden annem hep tek başına gider. Her yaz köye gider bir ay kalır, düğüne cenazeye gider birkaç gün kalir, arkadaşlarına gider , hatta yurtdışına bile gitti turla :)
Hiç de sıkıntı olmaz asla.
He ama ikimizin de sadece 14 günü varsa, ve izin tarihlerini şimdilik denk dusuremediniz diye 5 gününü onsuz harcayacaksan tabii ki eşin haklı. Onun dışında sen haklısın.

Annemlerle kardeslerimle giderim ama kardeslerim ve esleriyle asssla gitmem.bi kere gittim bidahami assla.

peki izninizi erteleme ve esinizle gitme sansiniz var mi?

Eger yoksa hem izin kullanip hem evde oturacak degilsiniz tabi ki firsati degerlendirin.
İzini erteleme şansım yok,
Gitmessemde evde oturacagım yani.

Gidebilirim.
Çok uzun değilse giderim, neden olmasın.
Eşim de buna karşı çıkmaz.
Ama eşimi de özlerim,keşke o da olsaydı diye diye geçiririm o günleri :)

Ben de gittim. Ne var ki bunda. Şartlar uygunsa gidilir. Evlendik diye yıllarca beraber buyudugumuz ailemizden muaf olmuyoruz. En azından kadınlar olmuyor...:)

Nerde haklıyım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…