Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

ay ben haftasou bile evde oturunca delleniyorum, tatil gunumde kimseler tutamaz.

gidin bence, ailenizle veya yanliz, sakin heba etmeyin, zaten kac gun izin oluyor yilda ki.

Benim içinde degisiklik olacak aslında,
Ama süreklide başıma kalkılacak hissediyorum

Bende gittim, yine gidebilirim, eşim isterse oda gidebilir ( ama evde çocuklarla beni yalnız bırakmak istemediğinden tek bir yere gitmiyor )

Son düzenleme:
Benim içinde degisiklik olacak aslında,
Ama süreklide başıma kalkılacak hissediyorum

ya benim bir kadin arkadasim vardi,
o esinin cikamadigi izinlerde kendisi tatil yapmayi tercih etmemis,
ama sonra esinin izin alip onun alamadigi bir sene olmus (evliliklerinin 4-5. senesi gibi bir sey),
ve bingo adam cocugu alip ailesinin yanina tatile gitmis,
benim is arkadasimdi bu arkadas, o kadar sinirliydi ki o donem,

ama en cok kendine, cunku esinin yaptigi aslinda normal,
izin gununde neden evde otursun ki,
ama iste kendi yapmamis... fedakar turk kadini cunkulum...

Ben fedakarlıklardan vazgeçeli çok oldu
Bunlardan da bahsedebilirsin ama kafasını kakma şeklinde değil :)

Normal söylesende tartışmaya çevirir zaten

Eşimin tatile gitme gibi bi lüksü yok kendi isi olduğu için iki gün işe gitmemezlik yapamaz bende her yıl kardeşlerim ve eşleri ile tatile gidiyorum artik

Gönderirdim,
Daha önce tatil degil ama istedigi için gitmesi gereken yerler oldu hayır demedim.
Soru 1: Esin is arkadaslariyla Brezilya'ya Rio Karnavalina gidebilir mi?

a- Kesinlikle gidemez.
b- Sacini basini yolarim onun.
c- Ben de giderim.
d- Gonderirdim ama ben de kiz arkadaslarimla Italya'ya giderdim.

Nerde haklıyım anlamadım
Demişsiniz ya,ben mi yanlışım diye :)
Bana görede sorun yok ama eşimle tartıştık bu sebepten,
Acaba benmi yanlışım diye merak ettim.
Ayrıca izninizde evde oturmak değil mantıklı olan. Evli olmak gerçekten bağımsız bir an bile hareket etmemeyi mi gerektiriyor?
Yazidginiz diger mesajlaran anladığım kadarıyla evde birbirinden bikmis iki insan gibisiniz. Birazcık özlem bence size de iyi gelecektir

Eşimi beklersem şayet, saçlarını ak düşmüş,yüzü kırış kırış bir nene olurdum herhaldeEşimin,yıllık sadece 1 hafta izni var maalesef.
Eşim olmadan,İstanbul,Ankara,Ordu vs gibi yerlere,ailem ve çocuklarımla birlikte gittim. Biz,4 kız kardeşler olarak,yazın 1 aylık tatil için baba ocağında toplanıyoruz.Eşlerimiz daha sonra izin alıp dahil oluyor.Eşler olmadan,Ailem ilebirlikte tatil geçirmenin yeri de bir başka güzel

Merhaba,
İş dolayısıyla eşiniz gelemiyorsa,
Ama size uyuyorsa,
Eşiniz olmadan kardeşleriniz ve eşleriyle bir kaç gün tatile gidermisiniz ?
Esimi birakipta kesinlikle gitmem.aklim onda kalir..anca beraber kanca beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…