Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

Giderim hem adam kafasını dinlesin bi kaç gün onu düşündüğümden giderim en çok da

Gitmem herkes cift olarak takilirken ben sap gibi ortada duramam :)

Oo anasını aglatirim, tartışılacak bir konu değil bence . Örnek ben bu yaz kv görümce ile gittim tatile ,eşim 2 gün geldi gitti sadece . Valla böyle normal şeylere takılıp tartışma çıkaran adamlarda haberin gidin diyecem olmayacak

Gitmezdim. Şimdi tekrar evli olsam giderim.
Bana görede sorun yok ama eşimle tartıştık bu sebepten,
Acaba benmi yanlışım diye merak ettim.
Ne güzel. Eşiniz sizi seviyor. Bazı kocalar kafamızı dinleyelim, hovardalık yapalım diye uçarak kabul eder. İyi tarafından bakın

kocacilar ve ozgur ruhlar olarak ikiye ayrilmis konu:):)

Ne garip bir yorum olmus. Benim ozgur ruhum, kocam izin alamayinca ailemle tatile gitmek degil ama kocaci da degilim.

Ben tatildeyken, herkes egleniyorken aksam adam işten yorgun gelip bir basina evde otursun istemem sadece koca hafta. Ayni sey bana olsa birakip gitsin istemem. Zaten birakmaz, birakmadi.

O ozgur ruhluluktan veya kocaciliktan degil. Evlilikteki iliskiyle ilgili bisey. Benim, esimin yaninda olmam bisey degistirmiyor olsa ben de birakip tatile giderdim muhtemelen.

Sorunuz bu değil ama olsun , eşiniz istemiyorsa kıytırık iki gün tatil için eşinizi üzmeyin derim.

O da sizi bırakıp gitmek istese tatile izin verir misiniz ?

Ben gidemem. Kendimi eksik ve yalnız hissediyorum o zaman. E eşiminde hissetmekten öte gerçekten yalnız kalması gibi bi durumu olacak.

Gidilmesi kadar normal bir şey yok ama ben gitmem. Bizim dinamiklerimiz öyle çünkü. Böyle şeylerde birlikte olmaktan daha çok keyif alıyoruz. Ne eşim bensiz bir yere gider ne de ben onsuz.

Gittim giderim de
İki aylık evliyken basladım hatta onsuz tatillere :)
Arkadasımlada gittim
Hatta ve hatta iki haftalık asya turumuz vardı kardesimle eşim gelemeyecekti lakin kurlar vurdu gidemedim
Eşim kendisi gitmez bensiz ama o yogun calıstıgı icin bana karısmaz planlarımda

Elbette gidilir ailen sonuçta.ama ben gider miyim? Sanmam hepsi esliyse kötü hissederim kız kıza olur ama :)

Kardeşler de eşleri ile gidiyorsa ben yanlız gitmem.yanlarında kendimi fazlalık ya da eksik hissedebilirim.

Biz gidiyoruz.
Annem , iki ablam ve çocuklar .
Eşler olmuyor genellikle.
Eşler hafta sonu bize katılıyor ..

Giderim, gittim de, hatta özel program yaptık ve gittik

ayy annenize çok imremdim...
benim eşim tek izin vermiyor kendi de gitmiyor..
bu sefer de dün ailesiyle gezmeye gitti tek.. ben çalıştığımdan dolayı izin alamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…