eşiniz olmadan kayınvalidenizin yazlıgına gidermısınız

lachennnn

mini mini mini minnacık..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
223
0
316
41
İstanbul
ben henuz bır yıllık evlıyım ve benıde davet ettıler laf arasında ama eşim olmadan gıtmek ıstemıyorum henuz o kadar alısmadım onlara sanırım,bu konuda fikirlerınızı söylersenız cok sevınırım..

bence gitmelisin,daha sıcak ilişki kurabilirsiniz böyleceyerimseniben

bende daha yeni evliyim ama eşim olmadan asla gidemezdim. yani bi tatilde çağırdılar beni
eşimin izin durumu belli değildi
biraz şakayada vurarak ben kocamsız gelemem dedim
benim yerim kocamın yanı dedim.
tabii bunu şaka yapıyormuş gibi söyledim ama anlamışlardır heralde-tatlicadiarzu-

kayınvalideye bağlı....
ben müstakbel kayınvalidecigimi çok seviyorum ama yine de gitmem sanırım
çünkü sevdiceğim olmadan tatilden zevk mevk alamam ben...
anca beraber kanca beraber :asigim:

Ben gitmem,eşim olmadan ne yaparım ki ? Canım çok sıkılırdı . :umursamaz:
Hem başkasının evinde hiç rahat edemem.zemuszemus
Arkadaşım eşinin zoru ile kayınvalidesinin yazlığına gitti bir defa.Gidiş o gidiş ,bir daha tek adım atmadı.Kız iş yapmaktan deniz yüzü bile görmemiş.Böyle kayınvalideler de var.:smiley-cool:

bızımde sorunumuz olmadı çok şükür ama orta kendımı tek hayal edınce bıle duygusallasıyorum anneme babama çok düşkün ve baglı büyüdüm sanırım bunun dez avantajlarını yasıyorum su an.bıde su var gıdersem alısıp devamlı beklerlermı yanlarına dıye dusunuyorum ben bıde karsımdakı kırılıcak dıye kolay kolay hayır dıyebılıcek bı ınsan dıılım

ne guzel saka yollu olsada söylemıssın ben esıme konusuyorum sonra ne ısım var benım tek basıma napıcam sensız dıye, oda ıstemıyosan soyle dıyo haklı olarak.

Ben eşimle birlikte gidiyorum bazen o kadar çok israr ediyorlarki kalmam için eşim bizi bırakıyor bir kaç hafta kalıyoruz daha sonra bizi almaya tekrar geliyor yazık napsınlar kayınvalidemlerde torununa doyamıyor bizde kendimizden fedakarlık yapıp kalıyoruz babaannemizde bu arada bol bol torunuyla vakit geçiriyor bende yazlığın tadını çıkarıp bol bol dinleniyorum

ben 1 sene eşim olmadan görümcem ve eltimle yazlığa ,baska bir senede eşimin tüm ailesı ile bi otele tatile gitmiştim. ailesi derken amcası,yengesi, yegeni,ablaları,eltim,enne babası vardı cok eglenmiştim ama şimdi dersen gitmem ozaman oğlum yoktu istediğim gibi takılıyodum ama şimdi oğlum var cok zor olur benim için.Sen daha yeni evli sayılırsın eşinsiz gitmek zor gelebilir ama eğleneceğini düşünüyosan yani anlasabılıyosan onlarla gıdebılırsınde sanırım bebekde yok henüz güzel olabilir.

kafamız uyuşabılsydı gıderdım, hep içimde kalan canımı acıtan şeyler bunlar. ben çok ıstedım böyle olmayı ama olmadı. ınşaallah gelınım damadımla olur bu uhtelerım.

bende gitmek istemem açıkçası...o gelemiyosa bende gitmem ...
bide zorla içine sinmeden gitmek daha kötü ordada hiç bişeyden tad almadıkdan sonra insan elinde olmadan bunuda yansıtır bu sefer yanlış anlaşılabilir ...bu daha kötü olur bence...:umursamaz:
bunu uygun bi dille açıklarım eşimede izah ederim..

kayınvalidemle ilişkim böyle olduğu için gitmezdim
eşim varken sorun yaşamıyoruz
ama eşim yokken hep laf sokuşturuyor
yani güzel geçmezdi ve gitmek istemezdim.

bense ılk evlendıgımız sene gıtmezdım ama sımdı gıder ve kısa surelı kalır gerı donerdım
sonucta esımı de cok ylnız bırakmak ıstemem
ama esım maalesef ben nerede sen orada dedıgınden ıstesemde gıdemem zaten

eğer aram iyiyse giderdim..
ama malesef ben benmkilerle hiç anlaşamıorum bide eltimle görumcemde olursa hayatta gitmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…