eşiniz olmadan kayınvalidenizin yazlıgına gidermısınız

konu açılışının üzerinden zaman geçmiş naptın konu sahibi gittinmi :)
bende gitmezdim eşimi evde yanlız bırakmazdım ki zaten oda beni göndermezdi bensiz çok sıkılır o.

ben giderdim heralde çağırırlarsa.. Bir yazlık var yazları eşimle oraya gidiyoruz kayınvalidemlerle tek hiç gitmdim gerekte olmadı ama eşim bu yaz izin kullanamıcak çünkü kendisi üniversitede hoca ve yaz okulu açacak o yüzden çalışacak eğer biz gidiyoruz gel derlerse belki giderim gerçi bende rahat edemem onlarda rahat edemezler sanmıyorum bende sıkılıırım diye düşünürler ve çağırmazlar...

Valla ben eşim olmadan kavganayla bakkala bile gitmem
Eşim olsa da yazlığına gitmem
Zaten kaygananın evi yazlık sayılır tahtaların arasından rüzgar geçiyor
Evde evcil hayvan olaraktan mutfakta kara fatma ve sinekler kardeş kardeş geçinirken diğer odalarda fare geziniyor
Bayramdan bayrama 1 gece bile çok geliyo bana

acı tecrübelerimi aktarayım zorunlu olarak gitmek zorunda kaldım erken sabahtan kalkmak zorundasın kahvaltı saati kaynana uygun oluyordu, sabahtan hergün temizlik

yemek bana kalıyordu ben hergün ne pişiririm diye onun derdine düşerdim kayın valide ve eşi hasta her istediğini pişiremen düzen tamamen onun elinde hangi tabak kullanılacak hangi bardak ile su içilecek yani kendinden bir şey yapamıyorsun sanki esir kampı

özürlük namına birşey yok ben şahsen hiç rahat etmedim o denizi görmesem de olur

özgür ruhlu biri olduğum için baskılara tahamülüm
yok açıkça sanki beni boğazlıyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…