eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

bir kere taramıştı.biz nişanlıyız daha evlenmedik ama onun yanındayken saçımı yıkamıştım ve uzundur saçlarım ben gitmiştim aşkım tararmısın saçımı diye nasıl taramam küçük kızımın saçını diyip taramıştı :asigim::asigim:.
kurutmuştu.çok mutlu olmuştum :1rolleyes:.
çok severim çünkü babam ufakken hep tarardı saçlarımı ordan kalma.
şimdi hjep der evlenince tarıycam karıcımın saçlarını.:asigim::asigim:

öyle düşünme canım ya benimkide hiç taramadı gerçi 7 ay oldu evlenenli ama benim bile hiç aklıma gelmemişti. burda okuyunca aklıma geldi ki erkeklerin aklına gelmesi daha zor diye düşünüyorum. sadece tarayacak ortam olmamıştır ya da aklına gelmemiştir. erkekler pek öyle şeylerden anlamazlar. sen yanında uzanırken saçlarını tararsan önce biraz naz , cilve sonra eminim isteğini belli edersen tarar. tarayan kocalarıda tebrik ediyorum maşallah allah nazarlardan esirgesin.

Eşim 2-3 kez saçımı taramış ve kurutmuştur. Ben de saçımla oynanmasından
çok hoşlandığım için memnun oluyorum haliyle.:asigim:

taradi hatta sac duzlestiricimi veriyrm eline sacimi duzeltiyo tek yapamiyrm

Ben saçımla oynanmasından hoşlanmıyorum..
Kuaförde bile kendim tararım saçlarımı fönden önce ..
Böyle bir talebim olmadı kendisinden yani..
:sm_confused:

arkadaşlar yaaa...söylemeyin böyle şeyler...
benim saçım kıvırcıııkkk...
sadece yıkayıp banyoda tararım saçımı...
niye özendiriyosunuzki...

İstese de imkansız , benim gibi kıvırcık ve uzun saçlılar iyi bilirler , saçımızı bizden başka kimse düzgün tarayamaz.

ilk evlendiğimiz zamanlarda taramıştı.geçenlerde be onu hatırladım banyodan çkmıştım.ona hatırlattım bunu.o da taradı saçlarımı ..benım hoşuma ıder doğrusu(ama ilk önce ben açıyorum mazallaahh yolar falann lülülülülülü)

ben saçlarımla oyanmasından çok hoşlanırım ama eşimin hiç öyle bir huyu yoktur

babaannem tarardi banyodan sonra dizlerinin dibine oturtur tarardi, en son taradiginda 16 yasindaydim, vefat etti sonra, o gundur de hic tarayan falan olmadı, 12 yıl gecmis

evet tarar ben istediğim zaman üşenmez bende ayda yılda bir yorgun olunca isterim sağolsun kırmaz beni:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…