eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

ay benim eşim çok çabuk sinirlenirklava:

benim saçlarımda kıvırcık ve çok sert çok çabuk çöpleşir.

kesin tararken sinirlenir.kıyamam ben ona:asigim:

BENİM KOCACIMDA HEM TARAR HEM KURUTURDU İLK ZAMANLARR,2 YIL BİTTİ EVLENELİ ARADA CANI İSTERSE OKŞAR GİBİ TARIYODA GEREK YOK ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIM YERİNDE,HASTAYKEN YAPSIN BENDE ONUN SAÇLARINI KURUTURUM SAÇ KURUTMAYLA,ARADA ROMANTİK OLUP YAPMAK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUMMMŞeniz

yikar tarar nasil istiyorsa oyle toplar. el becerisi hic yoktur ama benim de hosume gider. Şeniz

eşim arada bana kuaförlük yapar:)) yeri gelince tarar yeri gelincede şaçımı keserrrr....bu beni çok mutlu eder...valla birde boya yapsa dahada süper olacak ama onu beceremiyor her tarafı batırıyor....

evet taradı...
hatta hergece saclarımı oksar cokta hosuma gıdıyor:asigim:

ben çok istemişimdir eşimin saçlarımı taramasını bazen flimlerde görürüm ve çok hoşuma gider.ama malesef hiç olmadı olamadı ya sizin.:uhm:

he valla taradı da taramasına belime kadar uzamış olan saçlarımı amerikan traşı keserken10sene önce bi daha mı tövbe yasakkelimeşutarafagittiBİDAHA SLA

tarar ,kurutma alışkanlığım olmadığı ve bu yüzden hasta olduğumu bildiği içinde kurular. ama bana sıkıntı basar , istemeye istemeye kurulatır ve taratırım. çünkü saçlarımla oynanması annem dahi olsa bana sıkıntı verir.dişlerimi sıka sıka sabrederim...

ayyyyy canımmmmmm kocammmm benimmm yaaa tarar tabi özellikle banyodan çıktıgım zaman kendi alleriyle saçlarımı kurutur ve tarar koklar :asigim::asigim::asigim: yaaa canımm benimmm yaaaaaa aşıgım ben bu adama allahım onsuz yaşatmasın beni :asigim::asigim:

benimki saçlarımı boyar ama özellikle hiiiiiiç taramadıkafamçokkarıştı

valla kizlar ne kocalariniz varmis valla benimki taramadi heralde taramazda sanmiyorum ama ben onunkini tardaimda tirasta ettim herseyini yapiyom valla bebekler gibi ama o yapmiyo aglarim simdi ama ben

valla kiskaniyor insan okudukca benimki hic taramadi aklina bile gelmemistir heralde evliligin ilk senelerinde cicim aylari oluyor o zaman ilgi gosteriyorlar biraz ama bizim 10 sene gecmis sac taramayi birak yanimiza bile zor oturuyorlar yasenağlama

çok mülayimimdir
çok sabrederim ama hayatta en sevmediğim şeylerden biri
saçlarımın oynanması
ya ben gıcığım :icecream:
kabul ediyorum herşeye katlarınırım ama saçlara asla
kendi saçını kendi tarasın herkez
saçım çok uzun ve bonus düşünün artık benim saçımı :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…