Evet kızlar tarar ve çok hoşuna giderek yapar.Çok özenir:)O uzun saç seviyor diye,kısa ve modern kesimli çok sevdiğim saçlarımı uzattım.Kısa olsa bu keyfi yaşayamazdım.Herkese tavsiye ederim.Sevgiler..
benim eşim saçlarımı bırak taramayı dokunmaz bile.nefret ediyo saçtan.
o yüzden saçlarımı hiç uzatamıyorum.mesela şuan saçlarım omuzlarıma geldi.sürekli soruyo nezaman kestircen diye.erkekler genelde uzun saç sever ama benimki kısa saç seviyo.napalım gülü seven dikenine katlanıyo.:1hug:
benim sevdiceğim taradıı :asigim: bir gün bizdeydi banyodan çıktığım zamana denk geldi. taradı :asigim: örmüşlüğüde vardır. bende çok severim saçlarımla oynanmasını :asigim: ama şimdi daha sözlüyüz ilerde yaprmı bilmem. ama bana yapar gibi geliyor göz bebişim :asigim:
sevgilim taradııı :) çok hoş oluyo.. böyle tam evden çıkarken ikimizde aynı anda aynanın karşısına geçince eline tarağı tutuşturuveriyosunuz ve ben makyajımı yaparken sende saçımı tarada geç kalmayalım gibisinden bi laf sölüyosunuz..taramk zrounda kalıoo
benim eşimde saçlarımı tarar hatta örmeme yardımcı olurdu fön çekerken felan yardım ederdi saçımla oynanmasını çok severim bazen annemin dizine yatarım annem oynar saçlarımla a.s.
Benim Aşkim Da Bir Keresinde Saçima Fön çekmişti Ben De Beyenmemiştim Ve Bir Daha Yapmicam Kendin Yap Dedi Küstü
Ama Gönlünü Almiştim Ama Ondan Sonrada Hiç Olmadi....
o kadar severki saçlarımı tarar okşar kestirtmez bile ben onları oynicam diye bide bi keresinde ben kaşlarımı alıyodum gel ben alayım dedi yattım kucagına kaşlarımı aldı.saç ne kelime yani kaşlarımı bile alır(bu arada şunu belirteyim eşimkoaför falan değil:))
taramasa daha iyi şekerim, benim saçlarım uzun çok sık ve dalgalı,arada parmaklarını tarak gibi kullanır ama ben sinir olurum saçlarımın ellenmesinden nefret ederim. ama ben kocamın (iki tel saçı var zaten)saçlarını arada boyarım o kadar
normalde saclarima benden baska kimsenin dokunmasini istemem ama yeni evliyken esimin sacimlan oynayip taramasini cok istiyordum.sagolsun benimkide bir iki kere denedi saclarimi koparacak sandim.bayagi kibar oldugundan,saclarimi yoldu birakti ,bende artik ondan boyle birsey istemiyorum.uzaktan baksa yeter.gerci simdi saclarim kisa birdaha denesemmi acaba.belki bu sefer becerebilir
Benim eşim biz nişanlıyken bile tarardı saçlarımı. 8 aylık evliyiz hala o tarar. Hatta fön bile çeker saçlarıma. Ben zaten saçımla oynanmasını çok severim. Uyumadan önce saçlarımla oynar. Ve ben öylece uyuyup kalırım. Canım kocacım benim.