eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

nerdeyse her banyodan sonra o tarar ve kurutur...
hatta örür,şekil verir,fön bile çekti bir kaç kez...
tırnaklarımı bile o keser hep,ben kesmem hiç

saç taramak neyse hadi biraz jest biraz şirinlik derim de TIRNAK KESMEK çok ilginç buldum dogrusu bu kişisel temizlige,bakıma girer ne yaparım ne de yaptırırım(saglık nedenleriyle gerekmedikçe) hiç hoş degil bence:1no2::1no2::1no2:

hiç taramadı saçlarımı.hiç öyle bir arzumda olmadı .
zatende taramasın şaç kremiyle ben bile zor açıyorum saçlarımı o nasıl açsın.
ben tararım saçlarımı o beni sevsin yeter.a.s

Taradigi gun olmustur, fon çektigi gunde olmustur
çok zevkli oluyor gerçekten ama her zamanda yapmaz
cunku her dus aldigimda da yanimda degil yani...
ama yapmasi hosuma gitti cidden
hos çektigi fone fon demek için sahit lazim ama

benimkide tarar ama ben pek saçlarımla oynanmasını sevmemCADIARZUelide çok yatkın maşallah güzel şekilde verira.sbenden becerikli bu konuda!kaydirigubbakcemile3elimden tarağı alır, saçlarını çok kötü tarıyorsun, yıpratıyorsun der oturtur şekil verir bilmiş bilmiş:roflol:çok fenadır benim kocam herşeyi biliirrrsengözlerimebaksanab

kızlar küçükken benim babam tarardı saçlarımı ne zaman annem beni yıksa hemen babamın yanına koşardım baba sen tara saçlarımı diye.çünkü annem çok hızlı ve canımı acıtarak tarardı (napsın kadın onada şimdi hak veriyorum) babam inca inca yavaş yavaş tarardı.bigün eşime dedim saçımı tararmısın babam küçükken tarardı çok hoşuma giderdi diye ve sağolsun beni kırmadı yavaş yavaş taradı.çok hoşuma gitti tabi. :)

bir sefer taradı,
bekarken abim tarardı abimin taraması hoşuma giderdi ama abim evlendi gitti,
saçlarımı taramakta bana kaldı....

eşim yorgun değilse alır tarağı elimden yavaşşş yavaşş tarar,kurutur,koklar...
tv seyrederkende dizine yatarım elleriyel,tarar saçlarımı..ordan oraya atar,şekil vermeye çalışır..hatta bazen o kadar rahatlarımki,kedi gibi uyuyakalırım dizlerinde....

sevgiLim benim yaa :asigim: taradı benim saçımı hem de çok güseLdii yaww a.s.

tarar ama elleriyle kaydirigubbakcemile3
hemde uyuyana kadar yerimseniben

Herzaman olmasada zaman zaman tarar ve fönde çeker,,,,,hatta bir kaç kez saç boyamı eşim yapmıştır,,,,,Juliet arkadaşın yazdığı gibi bazende elleri ile tarar :)))))

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh tarardı birzamanlar amma velakin
o zaman cicim ayındaydık gençtik şimdi yok malese:mymeka:f

eveettt hastaydım duş almıştm.saçımı kuruttuu,taradı hatta ördü derli toplu dursun diye:))))

nerdeeeeondan hiç böyle bişey istemedim ama istesemde yapmaz benimki biraz odun galibaklava:

benim eşimde hemen hemen her banyodan sonra saçımı kurutur tarar ve saçlarım o kadar uzadı ki belime kadar geldi nerdeyse ma eşim çok seviyor diye sadecekırıklarını aldırıyorum bende cok severim uzun saçı eşim isteiği için uzatmakda beni çok mutlu ediyorhihoyyyt

ben çok istemişimdir eşimin saçlarımı taramasını bazen flimlerde görürüm ve çok hoşuma gider.ama malesef hiç olmadı olamadı ya sizin.:uhm:

evet tarar saçlarımı...taragımı eline veririm hadi saçlarımı tara derim oda sağolsun tarar..buda çok hoşuma gider...sırnaşık şey

kızlar hepinizi kıskanmadım dersem yeridir beni herif bir kere bile saçlarımı taramadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Tarar, boyar, yıkar kurutmak ister ama ben izin vermem
Amma çok kurutuyo ya kurutmasın tarasın yıkasın boyasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…