Eşiniz sakal bırakmak istese...

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Eşiniz sakal bırakmak istese kabul eder miydiniz? Siz istemeseniz de bırakmak istese ve ısrar etse sorun çıkarır, huzursuzluk yaratır mıydınız?
Sakallı bir eşi olan arkadaşlar varsa memnun olduğunuz yada olmadığınız yanları nelerdir?

eşim sakalsız bıyıksız :icecream:
sakala evet, bıyığa hayırlmaz:....
sakal derken öyle upuzun değil elbette, yüzüne yakışacak kadar kısa bir sakal olabilirdi ama bırakamaz çünkü memur... bıyıktan hiç hazzetmiyorum:dilcikar:....

eşim değil ama sevgilim genelde kirli sakallıdır.. banada sakalsız erkek bayan gibi geliyor.. yani çok uzun bir sakal değil dediğim gibi kirli sakal aklinialirimsmile

eşimin sakal bırakmasına bayılıyorum..
ısrar ediyorum hatta traş olmasın diye..
10 günde bir filan anca kandırıyorum..
sonra kaşınıyor kesiyor..

kirli sakal hosuma gidiyor erkek arkadasımda oyle zaten ama oyle dedeler gibide sakal istemem yani:)

Kirli sakal olabilir mesela .
Siz herhalde istemiyorsunuz sakalı eşinizde bırakın denesin baktı yakışmadı zaten keser kendiliğinden.
Kendinizide bu kadar sıkıntıya sokmayın husursuz olmayada gerek yok aslında ..

Haftasonları olan kirli sakala bile bayılıyorum..
Ama çalışma hayatı yüzünden sürekli traşlı..
bıyıktan hoşlanmam ama kirli sakala bayılırım

işinden dolayı sürekli traş olmak durumunda kalacak ama sakallı acaip oluyo bayılıyorum hatta gözümü bile alamıyorum ondan tek dezavantajı öperken batıyo aklinialirimsmile

Kirli sakal benmde hoşuma gidio aşkımda.. Ama işinden dolayı sürekli traş olmak zorunda..
Bıyığı bende sewmiorum bırakmak istesede bıraktırmam :umursamaz:

benimki de isi dolayisiyla kirlide olsa sakalla dolasamiyor,biraz uzayinca da ben istemiyorum..

Nişanlımla yaşıtız ve sakal bırakmadığı zmn çocuğum gibi kalıyor yanımda bu sebepten sakal bırakması için olay çıkarıyorum sürekli ancak çalıştığı için malesef bırakamıyor:S

Esimle 6 yildir evliyiz,ilk zamanlar benim zorumla sonrada kendi cok begendigi icin yada mecbur kaldi bilemiyorum :) top sakalli.öyle aman aman biyik yok bende kendiside sevmez ama illaki sakali bütünleyen bi biyik var kirli gibi duruyor.cok severim sakali erkekte..

ben de kirli sakallı olmasını severim, ama bi ara uzatıcam diye tutturdu mu. zaten esmer ve çok gür çıkıyor sakalları. bir de uzamaya başladı mı :1shok:
Aman Allah'ım ne mücadeleler verdim kessin diye. Sonunda kesti. Ne kadar minick bir suratoı varmış bebeğimin :asigim: sakallardan unutmuşum tatlı yüzünü. Dudaklarını bile keyifle öpemiyordum.
Bi ara da bıyık bıraktı. Gerçi Kadir ınanırın gençlik halleri var ya yada orta yaç mı desen bıyıklı onu andırdı, aslında kenan imirzalioğlunun bıyıklı haline de benzedi. fena değil aslında ama en güzeli kirli sakal yada tıraşsız.

eşim işi gereği ne sakal nede bıyık bırakabiliyo ama ben sakallı halinide çok beğeniyorum bıyık bile yakışıyo ::::::) ama eşimde aksine hiç sevmez sakalı bıyığı izinde bile bırakmaz ....sorun olmaz bana göre

Cocuklugumdan buyana sakalli erkekelre hep ilgi duymusumdur..bana cok cekici gelirler hep :)

Nasıl bir sakal kirli sakal mı yoksa uzun da dahil mi buna?

Bi ara yillar evel tabi canim babacimin uzunca sakal birakmisti ahh nasil hayran bakardim cok begenirdim..

ama suan yok kirli sakal tercihim..esimde kirli pek sevmez top sakalda karar kildik bizde..

ama ne yalan söyleyim heni sakalli dedeler olurya pamuk gibiya gidip sevesim gelir hep..

nişanlıma ben zorla bıraktırıyorum.. cok yakısıyor sakal.. ama öyle cok uzamıyor kirli sakal kıvamında.. cok seker oluyor aşkım benim

Ya sakallı dedeleri bende severim ama dediğim gibi "dede" oldukları için.
Eşim de yaşlanınca bırakabilir. Ama şimdi dediğim gibi çok gür ve sim siyah olduğu için şu iyi durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…