Eşiniz sakal bırakmak istese...

Bacak veya genital bölgede ki kılla ne alakası var ki sakalın..
Modern çağ ile ne alakası var herşeyden öte zevk meselesi bu,tarz meselesi..

Valla sinek kaydı bir cildi öpmek daha güzel...:asigim:

Hic öpmedim cillop gibi bi surati,onun icin ne desem yalan olur bilmiyorum cünkü.. :)

Mesela ben bakimli bi sakal yada kirli sakal herneyse iste bunu erkegin kiri diilde aksesuari olarak görürüm.yasina konumuna uygun yakistirmissa eger cok begenirim ben.
Hani böyle sinek kaydi pirip piril bi surat bana hic cekici gelmez bi erkekte,tabi zevk meselesi yinede.sizinkinede saygi duyarim :1hug:

kaydirigubbakcemile3
Benim eşim tatar..diken gibi uzuyor,hiç hoşuma gitmiyor..Böyle daha iyi...:asigim:

benim nişanlımda sakallı ve ben asla kesmesini istemiyorum. ne istemeye geldiklerinde ne nişanda sinek kaydı denilen traşı olmadı, iyi ki de olmadı ben onu bu haliyle çok beğeniyorum.1 yılda toplam 2 kere tamamen kesmiştir, geri kalan zamanlarda yalnızca düzeltme/kısaltma yapıyor.

ben de kirli sakala bayılıyorum. eşimin çocuk gibi bi yüzü var sakallı olunca daha erkeksi geliyo bana simsiyah değil hafif kumral sakallları ve çok hoş geliyo gözüme i ara bıyık bırakıcam dedi bıyıkları kesmedi hiç kes diye ısrar etmedim evin içinde biraz gezdi öyle sonra baktım kesmiş allah var yakışmamıştı bıyık bi babalarda olsun kocamda değil.)

kaydirigubbakcemile3
Benim eşim tatar..diken gibi uzuyor,hiç hoşuma gitmiyor..Böyle daha iyi...:asigim:

:roflol: Benim esiminde cok sert ama alistim galiba,hic batmiyor :asigim: ya birde sunla alakali bence,bi arkadasimin esi inanilmaz tügsüz bi adam(mis) vücudunda bile yokmus tüg sarisin beyaz bi adam.ee o sakal birakinca arkkadasim hemen itiraz ediyor igrenc oldun diye.

benim kocis zaten killi börtlü bisi :) yani bana degisik fakli gelmiyor sakal,aliskanlik oldu ..

Benimki de sarışın.

ben nedense ne sakalı ne bıyıgı sevemedım
bıyık bırakmasını asla ıstemem zaten
sakal ısıde bana ıtıcı gelıyor esımde
opemıyorum
hafta ıcı zaten hergun tras oluyor
hafta sonu da gec vakıt bıle olsa olmasını ben ıstıyorum yakısmıyor bana gore esıme

valla ben eşimin şöle hafiften kirli sakallı halini daha çok beğeniyorum zaten memur olduğundan mecburen her sabah traş oluyor akça pakça parlıyor kaydirigubbakcemile3
tatillerde sakallarını bırakıyor bana daha çekici geliyor :kedi:

inşşşş düğünde bile ikna ederim traş olmaz:)))
babamdada,abimdede,nişanlımdada sakal..3 ünede cok yakısırrr...

ben biraz killi börtlü tipleri seviyorum,hani su ask ve cezada saci basi birbirine girmis cocuk varya (ismini hatirlamiyorum)o gibi.. :)

İnanamıyorum yavv...ben her bayan benim gibi traş olmuş tipleri beğenir sanıyordum..Ayy bir de batmıyor diyorsunuz..Maşallah ne diyeyim..boshayallersmile

ssksl bana kötü gelmiyor ama dolgun bıyık çok iğrenç geliyor sadece bıyıklı erkek kötü bence benim eşimin bıyığı çok hafiftir belli belirsiz o yüzden problem değil benim için

erkekte biraz sakal olacak anacım sevmem öle tüysüz şeftali gibi:)
kocamda benim zorumla 7 senedir top sakallı kesse kimbilir neye benzer ...oğlumun doğduğu sene (8 sene önce)bebekle çektirdiği resimlere bakıyoruz da çocuk gibi cıkk hiç sevmem
hatta top sakalın etrafında bi kaç günlük kirli sakal çıktımı bakmaya doyamıyom adama:))

aynen benimkide öyle hihoyyyt bende hep böyle biri istemiştim eş olarak nasibimdede varmış, tıraş olsa bana yabancıymış gibi gelirdi heraldeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…