- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
valla arkadaşım modern çağda su var sabun var öyle kırlı sakal temız sakal anlamaıyorum ben.Biz nasıl tüylerimizi ay bırazcık var ay şimdimi alsa acaba diye strese girerken erkeğin kırlı bır suratla dolaşması sinirime dokunuyor benimCADIARZU
Valla sinek kaydı bir cildi öpmek daha güzel...:asigim:
valla arkadaşım modern çağda su var sabun var öyle kırlı sakal temız sakal anlamaıyorum ben.Biz nasıl tüylerimizi ay bırazcık var ay şimdimi alsa acaba diye strese girerken erkeğin kırlı bır suratla dolaşması sinirime dokunuyor benimCADIARZU
kaydirigubbakcemile3Hic öpmedim cillop gibi bi surati,onun icin ne desem yalan olur bilmiyorum cünkü.. :)
Mesela ben bakimli bi sakal yada kirli sakal herneyse iste bunu erkegin kiri diilde aksesuari olarak görürüm.yasina konumuna uygun yakistirmissa eger cok begenirim ben.
Hani böyle sinek kaydi pirip piril bi surat bana hic cekici gelmez bi erkekte,tabi zevk meselesi yinede.sizinkinede saygi duyarim :1hug:
kaydirigubbakcemile3
Benim eşim tatar..diken gibi uzuyor,hiç hoşuma gitmiyor..Böyle daha iyi...:asigim:
:roflol: Benim esiminde cok sert ama alistim galiba,hic batmiyor :asigim: ya birde sunla alakali bence,bi arkadasimin esi inanilmaz tügsüz bi adam(mis) vücudunda bile yokmus tüg sarisin beyaz bi adam.ee o sakal birakinca arkkadasim hemen itiraz ediyor igrenc oldun diye.
benim kocis zaten killi börtlü bisi :) yani bana degisik fakli gelmiyor sakal,aliskanlik oldu ..
sakal bi erkeği vakarlı gösteriyor ağırlık katıyor bence
eşim sakallı bu sakal mevzusu sevgiliyken başladı zar zor hevesini alsın diye tamam dedim sünnet diye bırakmak istedi istemeye gelirken de nişanda da düğünde de bi daha kesitremedim üniversitede bile hocalar kestiremedi öyle kabul ediyorum kendi zevkim için onu üzmek istemiyorum o sakalıyla gerçekten çok mutlu
sakal bi erkeği vakarlı gösteriyor ağırlık katıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?