Eşiniz sakal bırakmak istese...

Sakal sevmeyen bir ben varım galiba....ohaoldumsmile
Çok ince ve hassas bir cilde sahip olduğum için sakal yüzüme batıyor ve çok rahatsız oluyorum..Eşim hep jilet kaydı traşı yapsın istiyorum..Allahtan o da meraklı değil sakal bıyık bırakmaya...

bence o kadar sorun çıkarılacak bir durum değil..kendi yüzü,kendi sakalı arzu ediyorsa bıraksın tabi..hevesini alsın
siz yine de beğenmediğinizi,sakalsız daha çok beğendiğinizi ifade edersiniz

ben de sakal taraftarıyım kesinlikle..sakallı çok daha yakışıklı oluyo sevgilim..

benimkide sakallı ama uzun değil bence çok yakışıyor, bıyığı hiç sevmem tek sevmediğim yönü batıyor olması, bide ariyetten çenede olan (keçi sakalını) hiç sevmem bana itici geliyor...

eşim sakallı bu sakal mevzusu sevgiliyken başladı zar zor hevesini alsın diye tamam dedim sünnet diye bırakmak istedi istemeye gelirken de nişanda da düğünde de bi daha kesitremedim üniversitede bile hocalar kestiremedi öyle kabul ediyorum kendi zevkim için onu üzmek istemiyorum o sakalıyla gerçekten çok mutlu

benim eşiminde ilk gördüğüm günden beri sakalı ve bıyığı var ben zaten onunla bu yüzden evlendim eşim bazen kesmek istiyor ama ben izin vermiyorum beni hiç rahatsız etmiyor tıraş olunca yabancı oluyor sanki eeee 14 yıldır sakallı olunca başka türlü düşünemiyorum

benim koca 2 aydır top sakallı dolanıyor.cok seksi oldu ,öpdükce öpesim geliyor.sanırım ben kıllı seviyom.
öle batmıyor banaa.

Sakal her erkegi daha oldun gösteriyor bana göre.Tabi herkezde sakal iyi durmuyor ama illaki bi farklilik katiyor.Hani böyle biraz gizemli karanlik gibi..ayyy bana noluyosa neler yaziyorum delimiyim neyim.

10 15 günde bir traş oluyor.. kirli sakalı çok hoş duruyor tombik kocama:)

ama hacı hocalar gibi sakal istemem. yaşlanınca belki

Kirli sakali sevdigim icin sorun olmazdi sanirim :icecream:

Ama dedeler gibi de istemezdim tabii .

Ben aynen şöyle derdim sakal bıraksaydı.eki aşkım bırakabılırsın benim sevmediğimi biliyorsun.Ben de tüylerimi uzatayım bakalım hoşuna gidecekmi? aynı şey değilmi.temiz yüzlü dolaşması daha iyi batıyor yahu sakallı.Birde hangi devirde yaşıyoruzda sakal bırakacak.hacılar gibikaydirigubbakcemile3

Ayyy hele şükür benden olan biri çıktı..kaydirigubbakcemile3

Bizim bahsettigimiz sakal zaten hacilarinkinden diilki.ya kirli sakal diyoruz yada top sakal dedik.

hazilarinkisi olani sempatik gelir bana dedim yoksa kocamda istemem tabiki,öyle bi karis..

Bizim bahsettigimiz sakal zaten hacilarinkinden diilki.ya kirli sakal diyoruz yada top sakal dedik.

hazilarinkisi olani sempatik gelir bana dedim yoksa kocamda istemem tabiki,öyle bi karis..

valla arkadaşım modern çağda su var sabun var öyle kırlı sakal temız sakal anlamaıyorum ben.Biz nasıl tüylerimizi ay bırazcık var ay şimdimi alsa acaba diye strese girerken erkeğin kırlı bır suratla dolaşması sinirime dokunuyor benimCADIARZU

kirli sakalı seviyorum :asigim:bıyığı ve enteresan sakalları sevmiyorum
top sakal değilde dudağın altında bir parça sakal oluyor adını bilmiyorum ondan nefret ediyorum

aynen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…