Merak ettim eşiniz çalışmıyor mu?
Özlenir bence neden özlenmesin. Kk genel olarak kocalarına ve erkeklere karşı çok katı bence. Benim annem babam da sizin gibi, 2 gün ayrı kalsalar uyuyamıyorlar.
Ben de onu düşündüğüm için bu durum da bile bu kadar üzülüyor olmak istemiyorum. Rabbim birbirimizden ayrı koymasin ama gerçekten zorlanıyorum. Böyle yapma diyorum kendime ama olmuyor. Yogun bir tempoda da çalıştığım oluyor ama iki dakika boşluk onu ozlememe yetiyor.dünyada ölüm diye bi gerçek de var.
Günaydın.
Ben de kocacıyımdır.
Yıllarca yalnız yaşadım,bir tek ev arkadaşı istemedim o kadar severdim yalnızlığımı.
Ne zaman evlendim,o zaman dünyam değişti.
Geçen sene 2 günlüğüne iş gezisine gitti. Çok uğraştı beni de götürmek için,nasip olmadı. İkimiz için de çok zordu.
Allahım sevenleri ayırmasın inşallah,gerçekten zor oluyor. Hani kocamı bilemem de ben kendimi dizginlemeye çok çalışıyorum ama yok çok seviyorum,onsuz hiç bir şeyin anlamı yok.
Herkes eşini sever ve özler abartmissinizanneniz babanizi bu kadar ozlemezsiniz
Doğrusunuz...Herkes eşini sever ve özler abartmissinizanneniz babanizi bu kadar ozlemezsiniz
seviyorum uleen=)
esim sehir disina gidince, esimin burun kivirdigi makarna pisirir, yine burun kivirdigi romantik filmlerimi acar, keyfime bakarim.
surekli gitmesin tabi de arada bir guzel oluyor :)
Ben de esim goreve gidince ne kadar sevmedigi yemek varsa yapip yiyorum valla bikac gubluk sultanlik guzel oluyor bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?