Bende önceden eşim göreve gidince kötü hissederdim 15 gün filan giderdi ben hep yalnızdım yemek yenilmiyor tek başına filan. Şimdi görev değil ama ayda 4 nöbeti oluyor onda da yine kötü hissediyorum garip bir yanlızlık dünyada tek kalmışım hissi . Arada ağlarım gelirler bana eşimde ağlama kızzzz gelicem der Güler . Eşim olmadığı zaman allahım kendime çeşit çeşit iş çıkartıyorum sonra yorgunluktan bayılıyorum resmen
esim sehir disina gidince, esimin burun kivirdigi makarna pisirir, yine burun kivirdigi romantik filmlerimi acar, keyfime bakarim.
surekli gitmesin tabi de arada bir guzel oluyor :)
Yeni evliyken esim 1 ay yurtdisina gitti
Ailemle cok yakin oturuyorum gun icinde beraberiz
Hic yalniz kalmadim ama
Neredeyse her gece agladim, giderken cikardigi kazakla uyudum
Cok da duskun degilimdir aslinda ama gece olunca ona sarilamamak cok koydu
Ben anliyorum sizi, normal ya da degil diyemem
Herkesin normali kendine ama kendinizi oyalayacak seyler bulun derim
Kitap okumak, film izlemek gibi..
Yataga girdiginizde direkt uyuyacak sekilde yorun kendinizi
Kendime iş üretiyorum sende öyle yap . Bak mesela yarın gece ailemize yola çıkacağız valiz hazırlayacağım buzdolabına bakarım bozulacak birşey var öı diye .turşu yapacağım bilmiyorum amannnn öyle işte daralıyorum bendeAynen ya. Nasıl yapacağız. Ben de bu kadar uzulmemek, başa çıkabilmek istiyorum bu durumla.
Isin tuhaf yani ben bir aya dayanamiyorum o oldugunde napicam diye daha cok aglardimdünyada ölüm diye bi gerçek de var.
Film izliyorum, ev temizliyorum, oğlumla sürekli oyunlar oynuyorum, uykum gelene kadar normalde hiç yapmadigim halde oturma odasında uzanıyorum sonra yatağa giriyorum. Ama sabah uyanıyorum o yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?