Eşiniz sehirdisindayken siz nasıl hissediyorsunuz?

Allah ayırmasın eş özlenir tabi de arada yalnızlık güzeldir, arkadaslarla bulusur gezer tozarım.

Eşimin sevmediği yemekleri yaparım, filmleri izlerim, arkadaşımda kalırım.

Allah acısını göstermesin bu kadar düşünlük sizi yorar

Tam benlik soru olmuş konu sahibi... Eşim 1170 km uzakta eğitimde (polis)... Telefon kullanamıyor, sadece geceleri iyiyim diyebilecek kadar... 4 ay yok. Daha 2 hafta oldu gideli, 4 günlüğüne izne gelebildi sadece. Dün gitti. Dün birlikte uyandık, gecesi yalnız uyudum. 3,5 ay bir daha göremeyeceğim onu. O kadar kötüyüm ki nefes alamıyorum. Görüntülü konuşma fırsatım olsaydı benimde başka birşey istemezdim. Aynı evde onsuz olmak çok zor. Hayat neşem bile gitti. 2 haftada 3 kilo vermişim düşün. Uyuyamıyorum geceleri, yemek bile yiyesim yok onsuz. 1 hafta ayrılık birşey değil konu sahibi, daha kötüleri de var anlayacağın. Allah kavuştursun

Benim eşimde ayda en az bir hafta kalır şehir dışında. Bebeğim küçük olduğu için annemlere giderim ben, annemle aynı şehirde yaşıyorum. Seni anlayabiliyorum. Böyle bir hüzün çöküyor. Güzel yemek yesem ay keşke o da yese ne yedi ki diyorum. Kızım ufacık bir şey yapsa hemen görmedi diye üzülüyorum. Bir yıldır bu işte alışamadım. Sanırım hala çok sevmekle ilgili bir durum bu. Bazı arkadaşlar onlayken yapamadığım şeyleri yapıyorum demiş ama ben zaten dizi film gezme tozma falan o olmayınca zevk almıyorum. Hele anneme gitmeyip evde kaldıysam kızımla yatıp kızımla kalkıyorum, sırf yalnız kalmayayım diye. Biraz benim eşim gitti ben yalnız kaldım diye düşünüyor üzülüyor insan ama sonuçta gelecek. Allah kaza bela vermesin, tüm bekleyenlerine kavuştursun eşlerimizi.

Eşi 10 gündür şehirdışında olan biri olarak hislerini çok iyi anlıyorum , 11 yıllık evliyim,çalışıyorum, 2 çocuğum var, annemle aynı sitedeyim ama sorarsan bi yerlere sığamıyorum. Herkesin yeri başka çünkü özlüyorum seviyorum alışkanlık da olabilir evet ama Allah zorunlu ayrılık vermesin çok zor

esim ortalama haftada üc gün dünyayi dolasiyor is yüzünden. bavulunu beraber hazirlariz öyle üzgün üzgün bakar. kapiyi kapadigim an shake it shake it... yemek derdi yok o yok bu yok kafama göre oglusumla fink atarim, o aramadikca öyle zirt zirt da aramam nasilsa calisio rahatsiz etmiim

gelmeden önce dip köse temizlerin cünki o 3 gün boyunca evde oglanla ne cilginliklar yapariz. o geldiginde naptinn neettin der. ben hiiiccc temizlik yordu iste derim

Ay
Ay ne güzel dert keşke ben de eşimi bu kadar sevip özlesem

Çok mutlu hissediyorum. Eşimi de severim ama biraz ayrılık, özlemek iyi geliyor. Yemek iş derdi olmuyor. Oğlumla keyfime bakıyorum. Geldiğinde ben de biraz nefes almış, birbirimizi uzun bir ayrılık sonrası görmüş gibi oluyoruz, yoksa her akşam rutine biniyor. Bence arada bir rutinlerin bozulması iyi geliyor evliliğe. Ayda bir hafta çıkıp gelse hiç şikayet etmezdim.

şehir dışına yada yurt dışına gideceğini öğrendiğim zaman kötü oluyorum. Ama kapıdan çıkana kadar. yani tam gideceği an öğrensem hiç sıkıntı olmayacak. Ama gittikden sonraki ilk akşam ohhhh diyorum ne güzel pijamam kahvem kitabım hayat bana güzel

keyfıne bak .film izle.aparatif yemekler yap.bıraz dınlenın ne var bunda

Ben de ozluyorum esimi. Evin icinde bosluk olusuyor. ALLAH uzun ayriliklardan korusun, saglik sihhat versin insallah

Ne kadar ayip neden kocisim diye huzunlenmiyorsun yas tutmuyosun ki aaa :)

aynen valla :)
esimle cok uyumluyuzdur ama biraz kendi kendime kalmak ve sadece kendi zevkimi dusunmek super oluyor.
zaten cocuklar arta kalan sure cok az

Bence de bazen ciftler ayri kalmali ozlemeli. Boylesi daha guzel bence :)

ben de keyfime bakıyorum eşim evde yokken :) yemek derdi yok ,o varken yapamadıklarımı yapıp yiyorum :) özlerim ama karalar baglamam :) ALLAH uzun ömür versin nasıl olsa gelecek eve diye düşünüyorum ...

Keske benimkide gitse annesiyle bir omur yasasa mutlu mesut. Annesi hic gelmeseee. AYY yan yana geldiklerinde birbirlerine sarilip yemeleri yutmalari. Vallahi hic rahatsiz olmuyorum hep diyorumm git annecigini kardrslerini gor aylarca kal sana hasrret kalmasinlar. Sen gitt sen git onlar gelip yorulmasin diyorum. Ama gitmiyorrr

Kusura bakmayın ama bu kadar olur
Siz eşiyseniz oda annesi
Hani derlerya bağrınıza taş basacaksınız
Konu sahibi annesine gitmesin demiyorki nasıl bagladınız buraya anlamıyorum, eşi herhangi Bş yere gittiği yere zaman eşini çok özlediğini ve bu durumdan kurtulabilir mi onu anlatmak istiyor

O zaman normal bir durum diyebiliriz :))
Bence de normal. Ben de eşim bir yere gidince özleyenlerdenim. Tabiki biliyorum hayatta herşey var, ama ne yapalım seviyoruz. O benim kadar belli etmiyor duygularını. Ama olsun ben çok özlüyorum yine de Kardeşlerim de hep alay ederler benimle. Eşim yokken onun sevdiği şeyleri de yemek istemiyorum

Ben de eşim arkadaşlarıyla çıktığında o gelmeden uyuyamam, seyahate gittiğinde uyku haram olur ama ona bir şey sezdirmem.
Yapacak bir şey yok, bir şekilde baş edeceksiniz.

benim eşim de 2 ayda bir 3 günlüğüne çıkar şehir dısına
eşime çok bağlıyım ben de aynı şekilde o da bana
çok da severim eşimi biz de 5 senelik evliyiz.özlerim .

ama bu moda geçmem.
hatta eşim gidince ben yanlızlıgımın keyfini çıkarırım arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…