• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz, Sevgiliniz tam şu anda ne yapıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu anda bir ihalede....
canım canım canım...

ofisinde tanitim vardi,ona katilacakti,muhtemelen ordadir kuzummmm
allah hepsinin canini sag etsin

her akşamki gibi tek kişilik koltuğunda oturmuş çay dök kuru yemiş getir kahve yap demenin dışında sabit bir şekilde televizyon izliyor ve bu her akşam böyle yaaaaa sabııır heeeee çok sıkışırsa wc ye gidiyor

beni anlatmışsın canım ağzına sağlık.yalnız bir farkla o tek kişil koltukta değil çift kişilikte uzanır ki ben tek kişilikte iki büklüm klayım diye.bende mutfağa bir koltuk aldım çift kişilik, geçinip gidiyoruz işte bölee....

sevgilim şuan evinde çok sevdiği bi arkadaşıyla oturuo. ya sohbet ediolardır yada sevgilimin çöken bilgisayarıyla uğraşıolardır.

allahın (tatlı)cezası maç seyrediyodur fenerin maçı varken başka iş yaptıgı nerde görülmüşş..

benimkiside uyuyo bi saat sonra işe gidecek yaaaaa arkadaşlar

hehe benimkide mac izliyor hatta onu rahatsız etmim diyede askım sen pc nin basına git istersen dei ve beni sutladı benimde canıma minnet sırnaşık şeysırnaşık şey

Traş oluyor şu anda :smiley-cool:

tabiki maç izliyor...........

hahay çok zewkli konu:)
benim bu gece dizi gecem askusum salonda playstation oynuyo, benle dizi de izler istesem de istemiorm çok soruyo bu kim şu kim izlediimi anlamıorum

askerde nöbette şu an..bi saate kadar nöbeti bitecek:çok üzgünüm:

arkadaşına gitti laklak yapıyo.. biz de bekliyoruz ki beyefendinin keyfi gelsin ders çalışsın ama nerdeeeee..!

arkadasina ders anlatiyor salonda...güya bu haftasonu bostu calismiyordu ne güzel film almistik falan,yalan oldu:(

calisiyor canim benim az sonra arar kizim nasil ne yapiyorsun diye

ben dırdır konuşuyorum sorunlarımızı konuşarak çözelim dedi diye. susuyo beni sinir ediyo ay duvarları yumruklucam yaaaaaaaaaa

Back
X