eşiniz-sevgiliniz üstsüz güneşlenmenize izin verir mi?

üstsüz güneşlenmek istiyorsa bir kadın eşinden izin almak zorundamı?

bu ne izin merakıdır?
erkekler yaka bayır açık gezerken sizden izin alıyormu?

şöyle diyebilir belki etraf uygun değil vs.. ama üstsüz güneşlenenin bol olduğu bir yerse kimse karışamaz. koca diye tüm ipleri veriyoruz ellerine olmaz.

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha balayına gideceğimiz zaman bikini giydirmem diyen adamm kaldı ki üstsüüzz aboooo izin verdiği gün dünyanın sonu gelmiş demektir.

hahahahah koptum benimki de aynı şeyleri diyor nerden aklına geliyor saçma sorular o siteye bir daha takılma git ders çalış diyor hiç yabancı gelmedi

Benimkine mesaj çektim cevap : " İki cihan bir araya gelse aslaaaaaaaaaaaaaaaaa, izin veremem aşkım kusura bakma vermeeeeeeeeem " dedi.

Benim esim karismaz ama boyle birseyi TUTUCU Musluman-Hristiyan cogunluk olan bir ulkede yapmam. Amerika'da bile ustsuz guneslenebileceginizi sanmiyorum sayet Amerikan halki cok tutucudur. Biz Hollanda'da yasiyoruz, buranin insani rahat ve ciplaklik ile barisik. Saunalara bile kadin-erkek karisik ciplak girilen bir ulke. Burada ustsuz guneslenirim tabi ki ama Turkiye'de olmaz.

o degil de ben ustsuz guneslenmem ki zaten

Radikal bir soru. Bir bayanın bunu çok merak edeceğini sanmıyorum.

Benimkine mesaj çektim cevap : " İki cihan bir araya gelse aslaaaaaaaaaaaaaaaaa, izin veremem aşkım kusura bakma vermeeeeeeeeem " dedi.

benimkinin klasik sözü ''tek kurşunluk canın var'' olurdu seninki yine iyi tepki vermiş. balayında bile üzerime havlu örtmeye filan çalıştı havuzdan çıkınca

benimkinin klasik sözü ''tek kurşunluk canın var'' olurdu seninki yine iyi tepki vermiş. balayında bile üzerime havlu örtmeye filan çalıştı havuzdan çıkınca
hahah iyi demiş daha bikiniye izin vermiyor kaldı ki üstsüüzz biz şimdi hiç yanyana zaman geçirmedikya haliyle fazla sorun olmuyor ne zaman aynı çatı altına gireriz işte o zaman huyunu suyunu tepkilerini öğrenebileceğim :)

Upppsss ta bence sen onun mayosuz güneşlenmeye izin verdiğin gün o da sana izin verir :/ abuk soru al bak sabuk cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…