Bilmem, soracaktım telefonunu açmadı.
Sanırım herkesin üstsüz dolaştığı bir plajsa sorun etmez, o zaman bakan olmaz çünkü. Ama herkes bikini giyerken ben kabak gibi açacak olursam sorun yaşarız.
"İzin" szöcüğünü kullanmadım özellikle, benim kıyafetim konusunda eşimin fikri olabilir, bunu benimle paylaşabilir, hatta hiç iplemezsem alınıp sinirlenebilir. Ama bu "izin" eyleminin konusu olmaz hiçbir zaman.
Bir de konuya yorum yapmak isteyen arkadaşlar sadece soruya yanıt verseler daha şık olur. Başkalarının eşinin erkekliğini ya da adamlığını, sizin eşinizden farklılar diye sorgulamak ayıp olmuyor mu biraz?
yurtdışında herkesin üstsüz güneşlendiniğini nerden çıkardınız?
hangi yurtışı orası?
Lafı alıp başka yerlere çaldırmanın alemi yok...
Muhattap olmayacağım sizinle.
Yorumunu yap geç...Tartışmaya başka yere...
Bilmiyorsanız dünyada hangi tatil yöreleri olduğunu,bir zahmet elinizin altında internet.
Bana hesap sorar gibi sorcağınıza araştırın...
Ülkemizde bile varken bu tür yerler,dünyanın hangi ülkesinde diye sormanız çok gereksiz.
arkadaşım çok komiksin
muhattap olmak, tartışmak felan
aceba kişi kendinden bilirmiş öylemı oldu yoksa yarası olan gocunurmu hangisi
yurtdışında HERKES üstsüz güneşleniyor gibi bir cümle kurmussunda internette baktım baktım (senin tavsiyen üzerine; yoksa hayata aklıma gelmezdi tabii) herkesin üstsüz güneşlendiği o yurtdışını bulamadım ben yaaa CADIARZU
teknede sahilde yazlıkta yurtdışında,neresiyse artık,sevgiliniz-eşiniz üstsüz güneşlenmenize,hatta biraz daha genişletelim g-string mayo giymenize
izin verir mi?
Ahahahah çok güldüm kusura bakmayın lütfen. Kendimi o halde hayal ettimdeYillaar yıllar önce üniversite 1. Sınıfta o zamanki sevgilimle Alanya'ya tatile gitmiştik.
Sahilde kalabalıklar arasindayiz. Etraf üstsüz guneslenen kızlarla çevrili. Bizimki de sağa sola bakıyor, baktım olmayacak ee ben de cikarayim o zaman dedim. Bozulduğunu görünce inadına cikarttim bikinimin üstünü.
Uzaklarda deniz aslani gibi yatan yasli bir çift durmadan bizi kesiyor. Kim bunlar yeeaa diye dikkatli bakınca bir de ne göreyim halamla enistem değil Mi? Babam oleli 10 sene olmuş, bir kaç kez ancak gormusum ondan sonra. Bir de siritip el salliyorlar Mi! Mecburen toparlanip yanlarına gittik. Tanistirdim sevgilimi sonra kosar adım kactik. Baba yok ana yok , irispi olmuş zaar demişlerdir.
Demem o ki sağa sola da iyi bakin.
edit: onları en son o gün gördüm. Beni hala o halimle hatırlıyor olabilirler.
bu ülkedemi...:)teknede sahilde yazlıkta yurtdışında,neresiyse artık,sevgiliniz-eşiniz üstsüz güneşlenmenize,hatta biraz daha genişletelim g-string mayo giymenize
izin verir mi?
yok artık.. feci olmuşş. hala enişte ha:)Yillaar yıllar önce üniversite 1. Sınıfta o zamanki sevgilimle Alanya'ya tatile gitmiştik.
Sahilde kalabalıklar arasindayiz. Etraf üstsüz guneslenen kızlarla çevrili. Bizimki de sağa sola bakıyor, baktım olmayacak ee ben de cikarayim o zaman dedim. Bozulduğunu görünce inadına cikarttim bikinimin üstünü.
Uzaklarda deniz aslani gibi yatan yasli bir çift durmadan bizi kesiyor. Kim bunlar yeeaa diye dikkatli bakınca bir de ne göreyim halamla enistem değil Mi? Babam oleli 10 sene olmuş, bir kaç kez ancak gormusum ondan sonra. Bir de siritip el salliyorlar Mi! Mecburen toparlanip yanlarına gittik. Tanistirdim sevgilimi sonra kosar adım kactik. Baba yok ana yok , irispi olmuş zaar demişlerdir.
Demem o ki sağa sola da iyi bakin.
edit: onları en son o gün gördüm. Beni hala o halimle hatırlıyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?