eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

ciddi ciddi seni bırakıp gidecekmi? :oha:

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur

Eşinizin yaptığı çok ayıp. Sizden habersiz planınıza nasıl başkalarını dahil edebilir? Tepkinizi koyun ortaya, ailesi anlayışsız olabilir ama onlar da davet edilmiş, burada suçlu eşiniz. Aileye çok tepkiye gerek yok bence, sizin beklentiniz eşinizden olmalı, o da beklentileri boşa çıkarmış.

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur

"senin ailen benim, madem ki sen beni ailen olarak göremiyorsun evli olmamızın anlamı ne?"

Buyursun gitsin, bende arkadaşlarım yada ailemle birlikte biryere giderdim, ama çok ama çok kötü üzüldüm burnundanda fitil fitil getirirdim.canım,cok haklısın

Buyursun gitsin, bende arkadaşlarım yada ailemle birlikte biryere giderdim, ama çok ama çok kötü üzüldüm burnundanda fitil fitil getirirdim.canım,cok haklısın
Bir yere gitmek istemiyorum sebebi de benim dusuncem yeni evli insanlar ayri ayri tatil yapmamali bunun icin ben evimde kalacagim kendisi de gitsin gezsin mutlaka ki dondugunde pismanligini yasayacak. Beni uzduguyle kalacak sadece

Böyle bir cumle kursam esim sen benim ailemimi atmami mi istiyorsun gibi anlamsiz yerlere ceker konuyu :KK43:

tabi ki ailesini atmayacak, kimse ailesini atmayacak; ama bir gerçek var ki evlendiğimiz zaman doğal olarak ailem dediğimizde öncelikle eş ve çocuklarımız anlaşılır. örneğin sizin babanız benim ailem derken anneniz ve siz(varsa kardeşleriniz)den bahsediyordur herhalde

size danışmadan çağırmasına mantıklı bir sebebi var mı?

ben genelde yalnız kalmamızın önemini vurgulayacaksam yanlış anlaşılmamak adına; "benim anne-babamı da çağırmış olsan tepkim aynı olurdu" diyorum.

tabi ki ailesini atmayacak, kimse ailesini atmayacak; ama bir gerçek var ki evlendiğimiz zaman doğal olarak ailem dediğimizde öncelikle eş ve çocuklarımız anlaşılır. örneğin sizin babanız benim ailem derken anneniz ve siz(varsa kardeşleriniz)den bahsediyordur herhalde

size danışmadan çağırmasına mantıklı bir sebebi var mı?

ben genelde yalnız kalmamızın önemini vurgulayacaksam yanlış anlaşılmamak adına; "benim anne-babamı da çağırmış olsan tepkim aynı olurdu" diyorum.
Hayir hic bir mantikli sebebi yok haklisin once biz netlestirmeliydik diyor bu ragmen de gidecegim diyor.ben de dediginiz gibi ailemi de davet etsen ben yine ayni dusunurdum diyorum ama anlamiyor

Sanirim canim cicim diye ikna etmekle ugrasamaz basardim kavgayi ama bana sormadan ailesine boyle birseyden bahsedemez cok sukur. Sizin taa oralarda bi probleminiz var sanki.
:işsiz:

Başa gelmeyince konuşması kolay ama eğer ailesi ile de aram çok çok iyi değilse gitmezdim
Çünkü sonradan yapılan emrivakileri sevmem
Bu sadece onun vereceği karar değil
O beni iplemeyip kendi başına karar veriyorsa kusjra bakmasın tatile yanlız gider

arkadaşlar merhaba ;
Net gitmem. O da rahatça gezemez zaten vicdanen. Hatta 15 gün içinde kendm gezerm görüşmem de.
Bence size öylesine söyledi. Sizde kabl edin. Böyle böyle değişip şımarıyolar işte

Başa gelmeyince konuşması kolay ama eğer ailesi ile de aram çok çok iyi değilse gitmezdim
Çünkü sonradan yapılan emrivakileri sevmem
Bu sadece onun vereceği karar değil
O beni iplemeyip kendi başına karar veriyorsa kusjra bakmasın tatile yanlız gider
Bu bir nevi kendisine odul oluyor malesef oh keyif yapacak

Esime gore ama ben cok anlayissizmisim ya gitmeliymisim ya da gitmiyorsam sorun cikarmamaliymisim
tepkinizi herkes normal karşılamış bana garip geldi bu durum.
acaba işlerine mi geldi gitmemeniz
anneci eşiniz ogulcu valideniz yıllarca birlkte yapmadıkları paylaşımı aile olma güzelligini mi yaşayacak dersiniz.
güle güle diyin sizde ailenizle zaman geçirin

Paşa paşa gelecek diye düşünüyor.
Asla gitmeyin.
Bence o arada siz de bi plan yapın.
Şurayı ayırttım gidiyorum deyin.
Senede 1 tatilim var gelmezsen de giderim deyin. Ve bunda ciddi olun. Blöf yapmayın. Gerçekten gidin yani.?son dakikaya kadar vazgecmenizi bekleyecek. Madem öyle o senede bir defa yaptığı tatili de burnundan gelsin.
Emin ol öyle bir ders ver ki bi daha sana soramadan plan milan yapmasın. Bizim kadın eserikli, dediğini yapar mı yapar diye düşünsün.

Kafasina gôre sormadan onlarida dahil
Ettiyse, nekadar ailesini sdvsemde,
Kesinlikle kabul etmezdim.
Tabi buarada, kôtû gelin bizi istemiyor durumunuda sokmus olucak esiniz sizi

tepkinizi herkes normal karşılamış bana garip geldi bu durum.
acaba işlerine mi geldi gitmemeniz
anneci eşiniz ogulcu valideniz yıllarca birlkte yapmadıkları paylaşımı aile olma güzelligini mi yaşayacak dersiniz.
güle güle diyin sizde ailenizle zaman geçirin
Inanin karismiyorum da birlikte zaman da geciriyorlar ama bensiz olmak islerine geliyor sanirim rahat rahat hareket ederler doke saca yerler yemeklerini

Back
X