Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Böyle bir cumle kursam esim sen benim ailemimi atmami mi istiyorsun gibi anlamsiz yerlere ceker konuyu"senin ailen benim, madem ki sen beni ailen olarak göremiyorsun evli olmamızın anlamı ne?"
Bir yere gitmek istemiyorum sebebi de benim dusuncem yeni evli insanlar ayri ayri tatil yapmamali bunun icin ben evimde kalacagim kendisi de gitsin gezsin mutlaka ki dondugunde pismanligini yasayacak. Beni uzduguyle kalacak sadeceBuyursun gitsin, bende arkadaşlarım yada ailemle birlikte biryere giderdim, ama çok ama çok kötü üzüldüm burnundanda fitil fitil getirirdim.canım,cok haklısın
Böyle bir cumle kursam esim sen benim ailemimi atmami mi istiyorsun gibi anlamsiz yerlere ceker konuyu![]()
Hayir hic bir mantikli sebebi yok haklisin once biz netlestirmeliydik diyor bu ragmen de gidecegim diyor.ben de dediginiz gibi ailemi de davet etsen ben yine ayni dusunurdum diyorum ama anlamiyortabi ki ailesini atmayacak, kimse ailesini atmayacak; ama bir gerçek var ki evlendiğimiz zaman doğal olarak ailem dediğimizde öncelikle eş ve çocuklarımız anlaşılır. örneğin sizin babanız benim ailem derken anneniz ve siz(varsa kardeşleriniz)den bahsediyordur herhalde
size danışmadan çağırmasına mantıklı bir sebebi var mı?
ben genelde yalnız kalmamızın önemini vurgulayacaksam yanlış anlaşılmamak adına; "benim anne-babamı da çağırmış olsan tepkim aynı olurdu" diyorum.
Net gitmem. O da rahatça gezemez zaten vicdanen. Hatta 15 gün içinde kendm gezerm görüşmem de.arkadaşlar merhaba ;
Bu bir nevi kendisine odul oluyor malesef oh keyif yapacakBaşa gelmeyince konuşması kolay ama eğer ailesi ile de aram çok çok iyi değilse gitmezdim
Çünkü sonradan yapılan emrivakileri sevmem
Bu sadece onun vereceği karar değil
O beni iplemeyip kendi başına karar veriyorsa kusjra bakmasın tatile yanlız gider
tepkinizi herkes normal karşılamış bana garip geldi bu durum.Esime gore ama ben cok anlayissizmisim ya gitmeliymisim ya da gitmiyorsam sorun cikarmamaliymisim
Gidipte camım sıkılacağına evimde otururum ya da kendi aileme giderimBu bir nevi kendisine odul oluyor malesef oh keyif yapacak
Inanin karismiyorum da birlikte zaman da geciriyorlar ama bensiz olmak islerine geliyor sanirim rahat rahat hareket ederler doke saca yerler yemeklerinitepkinizi herkes normal karşılamış bana garip geldi bu durum.
acaba işlerine mi geldi gitmemeniz
anneci eşiniz ogulcu valideniz yıllarca birlkte yapmadıkları paylaşımı aile olma güzelligini mi yaşayacak dersiniz.
güle güle diyin sizde ailenizle zaman geçirin
Aynen oyle abartmiyorum vallaYok artk balayına mı![]()