Bende yazayım durun :)) benimki de bağırır genelde tartışmalarda. Bende sakince kendimi anlatmak devam ederim
bu nasıl bir sakinlik seviyesi sizdeki :))Ya ben bağırmaları hiç sevmiyorum. Eşim de öyle. Ne bileyim güzelce halledebiliyoruz neden bağıralım ki?
Belki o da yorulmuştur yarın toplayacaktır. Bir şey demeden yarın toplarsın canım dersiniz. Belki toplardı.
:)) o an sakin olmuyoeum ki. Tek düze sesle sürekli haklılığımın peşinde oluyorum, şöyle hakkıyım böyle haklıyım sen şöyle haksız sın... dır dır yapıyorum Yani :))O Sakin kalmayı nasıl beceriyosunuz ?
sizin bu yorumunuz çok manidar oldu.Siddet var bosanin
6 yılda hiç mi..biraz atraksiyon da lazım ya...hiç merak etmiyor musunuz bağırdığında sesi nasıl çıkıyor ne kadar yüksek bağırabilir..:)Haksızsınız evet, erkekler kadınlar kadar pratikve takıntılı değil yani biran önce dediyse toplar elbette. Unutmadan benim eşim henüz hiç bağırmadı. 6 yıllık evliyim.
Milleti boşamaya ne kadar meraklısıniz..Siddet var bosanin
Hata sende ne kabul ettin 13 kisiyi eve, gitsinler bir mekana yiyip icsinler. Ay bu erkeklerde hem fazla para gitmesin hem görüşelim isterler.Iyi aksamlar hanımlar,
Sorum başlıkta belirttiğim gibi; eşiniz size çok sinirlenip sesini yükselttiğinde ne yapıyorsunuz? Gerçekten eşimle büyük kavgalarımız sayılıdır. Birbirimize en son 1 yıl önce bağırdık ama nadirende olsa oluyor bazen işte malesef...
Bugün eşimde bende çalıştık. Işyerinde eşim aradı, erkek kuzenler toplanmak istiyorlar akşam bizde olur mu diye, tamam olur bende anneme geçerim dedim. Bide rıca etti birşeyler hazırlarmısın diye, yaparım tabi dedim. Sonra işte eve gel hazırlık yap, çocukla hazırlan derken çıktım evden. Bu arada toplam 13 kisilerdi. Yolda eşime msj attım, ben hazırlığı yaptım lütfen sende topla heryeri yoruldum diye. Sonra işte eve geldim birde ne göreyim heryer heryerde. Işte o zaman sinirlendim ve dedim eşime, senin toplamak anlayışın bumu? Hiç mi düşünmüyorsun beni diye. Oda dalga geçer gibi git yat asagiya dedi. Bende dedim bu son oldu hep aynisini yapiyorsun cocukmusun sen neden hep sana topla diye tembihlemek zorundayim sürekli? Insan zaten toplar diye söylendim. Buda aldi eline bardagi güya bana dogru tutup firlatacak,üstüme gelme toplicaz iste neden üstüme geliyorsun diye bagiriyor. Sıkıyorsa at dedim, polisleri ararim dedim, atmadi tabi, (bu zamana kadar tokat dahi atmanistir bana cünkü biliyor asla ama asla tolere etmeyecegimi) ama bagiriyor bende bagirdim bana bagiramassin sen ne saniyorsun kendini felan dedim. Sonra defol git dedi. Bende, defolacak biri varsa sensin adam ol dedim. Carptim kapiyi yatak odasina girdim. Oda oturma odasinda oturuyor saatlerdir. Ortalik hala ayni daginiklikta. Yatagima almicamda akli basina gelene kadar. Sizce haksizmiyim? Siz ne yapiyorsunuz böyle durumlarda?
Ya ben bağırmaları hiç sevmiyorum. Eşim de öyle. Ne bileyim güzelce halledebiliyoruz neden bağıralım ki?
Belki o da yorulmuştur yarın toplayacaktır. Bir şey demeden yarın toplarsın canım dersiniz. Belki toplardı.
EVet hiç, merak ediyorum tabiki ama bağırmıyor işte. Sinirlendiğini bakışlarından anlayınca kaçıyorum olay yerinden6 yılda hiç mi..biraz atraksiyon da lazım ya...hiç merak etmiyor musunuz bağırdığında sesi nasıl çıkıyor ne kadar yüksek bağırabilir..:)
Bencede zira bu durumda boşanmam asla. Eşim sinirlendi ve bardagi fırlatmadı çpnkü biliyor devamında nelerin olacağınį. Kavgalar evlilikte oluyor zaman zaman malesef ama bu demek degilki hemen boşanmayı düşüneyim. Şayet bana el kaldirsaydi bende ona vururdum üstüne bide polisi cagiririm boşanma davasini hemen acardim merak etmeyin. Kimseye muhtaç degilim cok sükür.sizin bu yorumunuz çok manidar oldu.
“Eşinize soralım acaba o ne derdi?” Gibi bir yorum beklerdim sizden
söz konusu üyenin geçmiş konularına bakarsanız o yorumumu daha iyi anlarsınız. Kendisi sürekli erkeklere soralım ne derlerdi, hep kadınlar mı haklı sanki gibi konular açmış ve başka konulara da böyle yorumlar atmış.Bencede zira bu durumda boşanmam asla. Eşim sinirlendi ve bardagi fırlatmadı çpnkü biliyor devamında nelerin olacağınį. Kavgalar evlilikte oluyor zaman zaman malesef ama bu demek degilki hemen boşanmayı düşüneyim. Şayet bana el kaldirsaydi bende ona vururdum üstüne bide polisi cagiririm boşanma davasini hemen acardim merak etmeyin. Kimseye muhtaç degilim cok sükür.
Teşekkür ederim, aynı şeyleri düşündüğüm için patladım ona zaten. Yoksa böyle davranmazdim asla. Bide bana dediki toplicam ama gitti uyudu resmen!!!! Inanabiliyormusunuz??????? Şimdi gercekten heryer heryerde. Siz söyleyin ne yapayim? Bogasim var suan onu!!!!!İşten yorgun argın gelen eşine keyfin icin hazırlık yaptıracaksın...13 kisilik bide!!!!Kadını evden göndereceksin...Yiyeceksin,iceceksin,göbegini kaşıya kaşıya,gerine gerine kahkahalar atacaksın saatlerce.....Sonrada bırak yardım etmeyi tesekkur dahi etmeden hatta ve hatta bardak fırlatmaya teşebbüs edeceksin.....
Olduuuuu
O bardağı kırarlar sonra o kocaya geri verirler!!!!!
Cok sinirlendimmm
Bagır çağır demiyorum ama duruşundan taviz verme
Sakın....
Aksi halde görevin olur bu işler,sonunu getiremezsin.......
Yooooo alakası yok yanlis anlamissinizsöz konusu üyenin geçmiş konularına bakarsanız o yorumumu daha iyi anlarsınız. Kendisi sürekli erkeklere soralım ne derlerdi, hep kadınlar mı haklı sanki gibi konular açmış ve başka konulara da böyle yorumlar atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?