Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

ikimizde cok bagrirdik... o ortamdan cogunlukla giderdi ben daha fazla ciglik atmaya baslardim... simdi cocuk var normal konusurken kizsam bile hemen psssst pssst baslio cok sinir oluyorum ama susuyorum
 
bu nasıl bir sakinlik seviyesi sizdeki :))
 
Haksızsınız evet, erkekler kadınlar kadar pratikve takıntılı değil yani biran önce dediyse toplar elbette. Unutmadan benim eşim henüz hiç bağırmadı. 6 yıllık evliyim.
 
İşten yorgun argın gelen eşine keyfin icin hazırlık yaptıracaksın...13 kisilik bide!!!!Kadını evden göndereceksin...Yiyeceksin,iceceksin,göbegini kaşıya kaşıya,gerine gerine kahkahalar atacaksın saatlerce.....Sonrada bırak yardım etmeyi tesekkur dahi etmeden hatta ve hatta bardak fırlatmaya teşebbüs edeceksin.....
Olduuuuu
O bardağı kırarlar sonra o kocaya geri verirler!!!!!
Cok sinirlendimmm
Bagır çağır demiyorum ama duruşundan taviz verme
Sakın....
Aksi halde görevin olur bu işler,sonunu getiremezsin.......
 
Haksızsınız evet, erkekler kadınlar kadar pratikve takıntılı değil yani biran önce dediyse toplar elbette. Unutmadan benim eşim henüz hiç bağırmadı. 6 yıllık evliyim.
6 yılda hiç mi..biraz atraksiyon da lazım ya...hiç merak etmiyor musunuz bağırdığında sesi nasıl çıkıyor ne kadar yüksek bağırabilir..:)
 
Hata sende ne kabul ettin 13 kisiyi eve, gitsinler bir mekana yiyip icsinler. Ay bu erkeklerde hem fazla para gitmesin hem görüşelim isterler.
Duzelirsiniz cnm çok usteleme. Ders olsun bir daha kabul etme.
Evine gelenlerdede kabahat var millet baskasinin evine gidince yayıyor.
Olur böyle krizler, valla benim ki bagirinca ben konusmuyorum. Konussam ortalik kabartacak sakinlesince aciyorum cenemi :)
 


Bende uzun süre bağırmayınca bi terslik olduğunu düşünüyorum...Zalımsın dunya
 
6 yılda hiç mi..biraz atraksiyon da lazım ya...hiç merak etmiyor musunuz bağırdığında sesi nasıl çıkıyor ne kadar yüksek bağırabilir..:)
EVet hiç, merak ediyorum tabiki ama bağırmıyor işte. Sinirlendiğini bakışlarından anlayınca kaçıyorum olay yerinden atraksiyon kavga etmeden de yaşanıyor.
 
sizin bu yorumunuz çok manidar oldu.
“Eşinize soralım acaba o ne derdi?” Gibi bir yorum beklerdim sizden
Bencede zira bu durumda boşanmam asla. Eşim sinirlendi ve bardagi fırlatmadı çpnkü biliyor devamında nelerin olacağınį. Kavgalar evlilikte oluyor zaman zaman malesef ama bu demek degilki hemen boşanmayı düşüneyim. Şayet bana el kaldirsaydi bende ona vururdum üstüne bide polisi cagiririm boşanma davasini hemen acardim merak etmeyin. Kimseye muhtaç degilim cok sükür.
 
Biz bağırmıyoruz, ses yükselirse sokarım gırtlağına geri, tellerini de yutar.
Ay sanki bağırmış gibi hiddetlendim
Genelde ben dellendiğim için sağolsun çok nadir olmakla birlikte delirtebiliyor beni, o dinler,alttan alır.
Ama saygı falan kalmıyor arada karşılıklı olunca, biri susmalı diyorum ben.
Ama susan haklı taraf olmamalı tabi.
 
söz konusu üyenin geçmiş konularına bakarsanız o yorumumu daha iyi anlarsınız. Kendisi sürekli erkeklere soralım ne derlerdi, hep kadınlar mı haklı sanki gibi konular açmış ve başka konulara da böyle yorumlar atmış.
 
Ben evi dağıttığına değil de erkek erkeğe toplanınca içindeki erkeklik EGO’su kabarmış diye tepki gösterirdim.gaza gelmiş sanki.yoksa ev toplanır nolacak.bugün beraber toplarsınız yarın o toplar.
 
Teşekkür ederim, aynı şeyleri düşündüğüm için patladım ona zaten. Yoksa böyle davranmazdim asla. Bide bana dediki toplicam ama gitti uyudu resmen!!!! Inanabiliyormusunuz??????? Şimdi gercekten heryer heryerde. Siz söyleyin ne yapayim? Bogasim var suan onu!!!!!
 
Hem suçlu hem güçlü ne güzel. Bu tavırda devam et bence...


Eşim sesini yükseltmez genelde cırlayan ben olurum.
 
Yooooo alakası yok yanlis anlamissiniz beni burda bilenler biliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…