Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

Eşim gerçekten sinirlenmişse olay yerinden uzaklaşırım en az 15dakika normale dönmesini beklerim.
Ama yok sıradan bir tartışma ise zaten bağırmaz sakindir normalde.
Benimkinin çok nadir sinirlenince gözü dönüy1or evliliğimde henüz hiç şiddet olmadı çok şükür.Fakat bir kez çok kızdı vestiyere tekme atıp çıkıp gitti evden.Sonra özür diledi...Bana vurmuş saydım bin pişman ettim.
Ama artık kavgaya bile vakit yok bebeğimiz var.

Haklısınız ama gece belki geç saatlere kadar takılıp sızarak uykuya daldı, sabah da ise gitti... Yani toplayacak zamanı olmamış olabilir. Ben de geç saatlere kadar misafirim geldiginde geceden toplanan, yatar uyur ertesi gün topladım. Evin dağınıklıği bu nedenle anormal gelmedi bana. 'bu evi toplamadan yatmak yok' deyip nispeten temiz bir yere geçip dinlenebilirdiniz.
Bence kavgayı başlatan sizsiniz.
Ama öyle 'defol git'lik bir mesele de yok. Her iki taraf da gereksiz yere büyütmüş. Bence eşiniz evi toplayıp sizin gönlünüzü almak için çaba sarf ettigi vakit çok uzatmadan barışın. Yazık yani, böyle küçük sebepler için yatak ayrılır mı hiç?

Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi en son işte kavgada toplicam dedi ama toplamadi!!!!!! Uyumuş resmennnnn inadina yapar gibi. Evde batiyor gercekten cok dagitmislarrrrrrrrr ne yapicam ben simdiiiiiiiiiiiiii kadinsiniz anlarsiniz halimden nasil uyucam ev böyleyken sinirden aglamak istiyorummmmmmm

Yorumlar cok kiskirtici konu sahibi dur bu ne panik
Tartisma olabilir tartistiniz bitti ama sakin yataga almamazlik etme ben basit seylerde yatak ayirmayi dogru bulmuyorum
Bu konuda benim oyum sakinlikle daha kolay cozebileceginizden yana
Bazen susmak bazen ertelemek bazende dah cok ses cikarmak gerekir

Haklisiniz gercekten ama zaten aksam vakti eve gelmisim düzenli bir ev beklerken neyle karsilastim. Bide bana kavganin sonunda toplicam dedi. Ama sonra odasina gidip uyudu resmen bu simdi nispet degilde nedir? Ayrica burda saat henüz 22:50!

Çocuğumuzdan mütevellit ağız tadıyla bağırışamıyoruz. Ben bağırsam o sessiz ol çocuk dinliyor diyor o bağırsa ben aynısını diyorum susuyoruz. Ha bi de bazen hırsımı alamıyorum yüzümde gülücük yavaş bi ses tonuyla lafları sayıyorum çaktırmadan oğluma.

Hic bir sey ellemeyin. Temizlikci cagirin ona ceza olsun. Parasida onun cebinden ciksin. Her dagittigindada boyle yapacaginizi soyleyin.

Valla yerinde olsam fosur fosur uyurum. Asla ellemem uyuduğunu farkettiğini bile anlamasın. Bırak sabah kendi yapsın.

Iyide bacim adama jest yaptim. Evden ciktim. Eve geldim gec saatte ortalik savas alani. Sonrada bide özür dileyecegi yerde bana öyle cikisti ve üstüne üstüne toplicam deyip gitti yatti. Bu reva mı?

Bazı erkekler böyledir inatlaşmayı sever gıcıklık olsun diye ayıp etmiş tabiki hadi çalışmasanız neysede çalışınca çocukta olunca zor olur tabi.. yinede bu raddeye gelmeseydiniz keşke ortalık toparlanırda siz nasıl toparlanacaksınız .. benim eşim genelde sinirli bi tip değildir ama sesi yükseldiği zamanlar olmuştur tabiki kavgasız ev olmuyor o zamanlarda eğer haklıysam vay haline!! haksızsam onu yanlız bırakıyorum. Zaten çocuk var artık kolay kolay ses yükseltemiyoruz

Bogma bogma ya nolucak sanki bacim bi saatini alir kavga etmeye degermi heleki yatak ayirma sakinha hersey ev dagikligi gibi olsa kirmayin birbirinizi .Ben esim bagirinca hic sesimi etmem cikarim dua ederim hic bagirmam kesinlikle bagirinca hic bisey hallolunmuyo malesef daha da kotu oluyo bu bnim fikrim tabiki herkes farkli neticede ...

Yani? Yorumları takip etmedm neye istinaden yazdınız bilmiyorum ama eski konular neden didiklenerek yorum yapılıyor ki burda? Ne yazmışsa yazmış ondan bizene. Kadının şuan ki sıkıntısına odaklanmayı deneseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…