Eşiniz size en son ne aldı?

o aptal bakışlarına bayıldığım için dün turkcellin tavuğunu almış...çok şirin
kocamda, tavukda....

[sıze="3"]
en son siyah bir çanta almayı düşünüyordum bunu sevgilim biliyordu. 18 kasım doğum günümdü siyah bir çanta aldı​
[/sıze]

belgesel izlerken yavru filleri görünce ''bizde fil alalım'' demiştim gülerek.o hafta kocaman oyuncak bi fil almış kocişim.haa bide geçengün çok sevdiğim bi çocuk kitabı vardı büyüklern mutlaka okuması gereken,benim ilk kitabımdı o ama elimde yoktu''küçük prens'' onu almış aşkıımmm

Eşim hediye alma özürlüdür. Bende onun acısını çıkarıyorum ama Çok üzgünüm çoook Geçen gidip kredi kartımla kendime swach saat aldım, ona gösterip beğendinmi dedim. Evet dedi, doğum günü hediyem kendim aldım dedim. Kartı nede olsa o ödüycek :dance: :dance: :dance:

eşim çok iyi bilir hediye almasını en son lancome makyaj seti almış hemde hediye almak için özel bi gün beklemez devamlı şaşırtır beni

bilmem hatırlamıyorum.
hatta hediye alması gerektiğini bile bile doğum yaptığımda bir çiçek bile yaptırmamış.
ben unuttum öyle jestleri.

en son hamile kalmaya karar verdiğim için folik asit aldı ve birde test yaklaşık 1hafta önce ama negatif çıktı ama yinede şansım var galiba çünkü adetime daha 14 gün var

kközgül312 abloşumdan bluz aldım eşimin gartıynan :))) yani o almış oldu

evlenme yıldönünüzde saat aldı beğenmedim 1 ay sonra benim istediğim saati aldı işin garip tarafı benim beğendiğim saat onun aldığının yarı fiyatı bile değildi.

kaktüs hastasıyım ben. netten kaktüs görmüştüm ve cok hoşuma gıtmıştı. edırnede aradık yoktu. 1 hafta once bulmuş bı yerden. nasıl mutlu oldum anlatamam. bıde ıkı gun once sacma demezsınız ınşaallah:) servısını beklerken kaldırımda kalp seklınde taş bulmuş onu verdı ama ona bıle sevınırım ben. esımden gelen hersey benım ıcın cok önemlıdır ve degerlıdır

26 aralık doğumgünümde pasta çiçek ve 26 taşlı yüzük............bakalım bu gün ne alacak?............

hediye mi :)
cumartesi günü doğum günüm bundan öncekilerde olduğu gibi sanırım bu defada hiçbişey almayacak...
senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…