Eşiniz size en son ne aldı?

hımm bi düşüneyim.. yılbaşı için cezmi ersöz kitap seti..
tanışma yıl dönümümüz için saat ve bi buket gül..

Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun teorisini fazlaca benimseyen sevgili eşim tabiki kırmızıyı es geçmeyerek ateş kırmızısı bir bluz ve siyah asortik bir hırka almıştı en son :)

Süpermarket poşetini elimden aldı saolsun!!! :) Pek düşüncelidir...

Süpermarket poşetini elimden aldı saolsun!!! :) Pek düşüncelidir... Frambuaz çok şanslısın canım Bana çok beğendiğim bir elbise vardı onu aldı

benim kocacımda tek taş çok hoş bir yüzük:asigim: bir taşlı kolyeŞeniz kırmızı dantel ve saten iç çamaşırı takımı aldı neden üç hediye diye soran olursa cevaplıyım hemmancecik aralık 20 evlilik yıldönümümüzdü , 20 ocak benim doğum günüm yılbaşında hepsini toptan verdi benim kocakaydirigubbakcemile3

benim kocişte yılbaşında parfüm almış tabi yanında da çiçeğimide unutmamış canımın içiiii:asigim:

En son ÇOOOOOOKKKK SEVDİĞİM YAZAR MAEVE BINCHY NIN YANİ MAEVE'min son çıkan kitabını aldı canım kocim benim:asigim::asigim:Şeniz

benim aşkım bana en son fotomuzu puzzle yaptırıp hediye etmişti çok mutlu olmuştum:)

onun dışındaa arada süpriz yumurtayla bana süpüüz yapar:)

Son düzenleme:
Kırmızı,siyah seksi bir iç çamaşırı aldım.Çok hoştu.Hemen değerlendirdik :))))))))))))))))))))

kocişim bana yeni yıl hediyesi olarak çok beyendiğim ankastre seti aldı vede mutfağımı yeniden dekore ettiriyo canım benim yaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…