Eşiniz size en son ne aldı?

hediye mi :)
cumartesi günü doğum günüm bundan öncekilerde olduğu gibi sanırım bu defada hiçbişey almayacak...
senağlamasenağlamasenağlama

üzüldüm:teselli: ama sende eşine bu duruma kırıldığını belli et!:sm_confused: bazılarına söylemek gerekiyor ne yazıkki! yoksa hiç gelmez aklına sana söyliyeyim!CADIARZU

geçen bayram kadife bir ceket ve elbise aldıa.s sıra ayakkabıda! istedim alacak! ağlamayan çocuğa meme vermiyorlar:1no2: bende istiyorum artık! önceden hiç sesim çıkmazdı baktım olmayacak el attım olaya!:sm_confused:

benim de p.tesi doğum günümdü...
bi çiçek alsa yeterdi...
ona da bahanesi hazır, "çiçekleri sevmiyorum diyorsun yaa"
be adam diyorsak da ne dinliyosun al işte :roflol:

alır elbet bişeyler...

bana eşim hediye alır ama hiç sürpriz olmaz.çünkü eşimle zevklerimiz uymaz.o yüzden oda bir hediye beğenir.beni oraya götütrür beğenirsem onu alır beğenmezsem başkasını alır.en son zenci biblo,kaban,pantolon ve kazak aldı.ben hediyelik bir eşya almasını isterim.biblo,vazo,mum gibi hediyeleriçok severim.öyleki tek taş yüzük alacağına bana biblo alsa daha çok sevinirim.

hafta sonu yılbası için hediye aldı
3 pantalon bir gömlek aldı
bide cizme alcak
doğum günümde geldi
acaba bunlar yeter desem mi :bbo:

üzüldüm:teselli: ama sende eşine bu duruma kırıldığını belli et!:sm_confused: bazılarına söylemek gerekiyor ne yazıkki! yoksa hiç gelmez aklına sana söyliyeyim!CADIARZU

sölemek ne demek 1 ay öncesinden başlayıp hergün hatırlatıyorum ama yine de o akşam eve eli boş geliyo :) sağolsun...:çok üzgünüm:

ben geçenlerde pahalı bi parfüm beğendim onu aldırmamak için apar topar maketten çıkardı beni ve hem kendine hem de baana daha ucuz parfüm alıp getirmiş..herhalde ben gider o parfümü alırım diye akıllıkı etmek istemiş..şimdi istediğim o parfümü alamayacağım..hem de aldığı parfümün daha pahalı olduğunu söylüyo ama ben biliyorum ucuz olduğunu..ayy uyanık sanıyo kendini ama çık komik oluyo yaaa:)))

valla ben şanslı görüyorum kendimi 9 temmuz 2006 günü evlendik o günden bu güne her ayın 9 da çiçekle gelir ara sıra hediyeler de alır dün yeni yıl hediyesi koca bir buket çiçek çok şık bir bluz ve çok şık bir inci takım almış gerçeği söylemek gerekirse benden daha zevkli:asigim:

canim kocam bana en son guzel bir cep telefonu almis bilgisayar olarak kullanilabilenlerden 2hafta oncede cok hizli bir laptop aldi sagolsun hediye icin ozel gun falan beklemez heran suprizle cikar gelir bitanem

en son 12 aralıkta yani doğum günümde swatch marka bir saat almış, büyüklerden tam istediğim gibi
eskiden zevksiz şeyler alırdı ama öğreniyor canım benim

Kocacım yılbaşı akşamı bana kocaman bir çiçek yolladı :asigim: :asigim:

dün akşam bana kuş almış,
hollanda tipi muhabbet kuşu çok küçük daha,
3 haftalık nasıl masum masmavi beyazŞeniz
konuşuyorlarmış bunlar ama daha küçük olduğu için biz öğreteceğiz herşeyiŞeniz

30 aralık evlilik yıl dönümümüzdü hediye olarak inci kolye yaptırmış banaa :asigim:
canımın içiii Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…