Eşiniz size en son ne aldı?

5 temmuz evlilik yıl dönümümüzdü,çiçek,nazar buncuğu renklerinde papatya şeklinde altın bir kolye,bide bileklik olarakta kullanılan çift taraflı saat almış.Bukadarını beklemiyordum takdir ettim kendisini,herşeyim benim,canım sevgilim...

Son düzenleme:
Canımcım bana altın sarısı bir ayakkabı, bir etek ve bir pantolon aldı en son. Bu ay tanışma yıldönümümüz vardı. bende onları doğum günümde giydim 2 gün önce!yerimseniben

ben eşimde en son evlilik yıldönümümüzde cep telefonu aldı bana hiç haberim yoktu süpriz oldu bu pazarda doğum günüm bakalım ne alacak bu sefer.

benimki bir ay önce tek taş aldı yıldönümümüzde.ama tanıştığımızdan beri fenalık bastı hep yüzük alıo yaaa.en kolay o gelio sanırım.hepside birbirine benzio

bana dün iki kalpli kolye aldı birisi sade diğeri tamamen taşlı aynı zincire takılıyo çok hoş bunu evlilik yıl dönümümüz için almış evlilik yıl dönümümüzde alamamıştı çok sıkışıktık ama şimdi telafi etti

en son eşim yüzük aldı sevgililer gününde hiç alacagını düşünmüyordum kutuyu elime verince çok şaşırdım:asigim:

türkiyeye izine gitmistim iki hafta önce geldim eve geldim bi baktim akuvaryum ama ici bos
baliklar nerde dedim
almadim seninle beraber bedeniriz diye dedi
büyük bisey degil ama cok hosuma gitti bi seytan bacagi kirdi yani
pek hediye alma aliskanligi yokturda

bir çift sivri topuklu fantazi ayakkabı 7 çift terlik gömlek bir tane mayo bir tane bikini nerde ne hoşuna gitse daha alayım diyor ben biraz kızmasam dur demesem bütün parasını harcayacak bana gömlek elbise say say bitmez mağazalara girip çıkıyoruz şu nasıl bu nasıl adam hiç aysonu nasıl gelir düşünmüyor acayip tüketici cırt cırt kredi kartı sanki bedava veriyorlar kızıyorum bu sefer de sana alanda kabahat diye kızıyor herdefasında bidaha bişey almayacağım diyor ama kocacım alışveriş canavarı canım benim ya

canım yarama tuz bastın.
benim koca hiç öyle önemli günleri hatırlamaz
hatırlasada hiç bişey yapmaz
hatta bana git istediğin bişey varsa al der
tamam :a015:
başkalarıda iyi işte der ama
bunun neresi iyi anlamam::uhm:
ben onun en azından hatırladığını
beni önemsediğini görmek isterdim
artık söylenmekten bıktım
kendi haline bıraktım
ne yapayımsenağlama

dün akşam ekmek kadayıflı dondurma almıştı....sositososito
çok güzeldi cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…