Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz[/QUOTE]Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.
Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.[/QUOTE]TE="breeze77, post: 41628059, member: 671624"]Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz
Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar[/QUOTE]Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.
Yorumunuz, iyi niyetiniz ve güzel dileğiniz için teşekkürler. Şimdi istesek yapamayız derken? Sizindemi aynı sorun var.[/QUOTE]Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar
Ben 38 eşim 41. Bildiğim kadarıyla benim psikolojik sorunum yok.onu bilemiyorum.ilk hamilesin bebek zarar görür dedi. Doğum yaptım.kırkım çıktı İkinci konuşmamda ev işlerine yetemiyor sun dedi.Üçüncü konuşmamda kalkmıyor ne yapalım boşanacakmıyız yani dedi.Dördüncü konuşmamda yine ev işlerine yetemediğimden dolayı istemediğini söyledi.Yaşlarınız kaç?
Psikolojik sorunlarınız varmı?
eşiniz ne diyor ?açıklama ne ?
cinsel hayat önemli evlilik için ..
Ben 38 eşim 41. Bildiğim kadarıyla benim psikolojik sorunum yok.onu bilemiyorum.ilk hamilesin bebek zarar görür dedi. Doğum yaptım.kırkım çıktı İkinci konuşmamda ev işlerine yetemiyor sun dedi.Üçüncü konuşmamda kalkmıyor ne yapalım boşanacakmıyız yani dedi.Dördüncü konuşmamda yine ev işlerine yetemediğimden dolayı istemediğini söyledi.
Elbette değil sorunuzun cevabını verdim ben[/QUOTE]Sağlıklı bir korunma tekniği degildir
Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz[/QUOTE]Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.
Bende merak ediyorum nereye kadar gidecek. Kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor. Belirsizlik insanı kahrediyor. Gerçeği öğrenmeden ölürsem gözlerim açık gidicem. Evlenmeden önce bi gün bana dediki "evlendikten sonra başım ağrıyor falan bahanesiyle beni reddetmiyeceksin hiç değilmi" dedi. Tabiki hayır dedim.Şimdi Yanaşmıyorki reddedeyim. Evlenmeden önce sana Doyamiyor um dediğimde evlenince doyucaz canım derdi.Evet doyduk
Bende merak ediyorum nereye kadar gidecek. Kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor. Belirsizlik insanı kahrediyor. Gerçeği öğrenmeden ölürsem gözlerim açık gidicem. Evlenmeden önce bi gün bana dediki "evlendikten sonra başım ağrıyor falan bahanesiyle beni reddetmiyeceksin hiç değilmi" dedi. Tabiki hayır dedim.Şimdi Yanaşmıyorki reddedeyim. Evlenmeden önce sana Doyamiyor um dediğimde evlenince doyucaz canım derdi.Evet doyduk
Merhaba arkadaslar,
yazilarinizi okudum. yazmadan duramadim. Umarim basligi acan arkadasda okur.
Arkadasa bir kac sorum var. Esinize nasil davraniyorsunuz? Eminim onu mutlu etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Hayatinizda en önemli kisi suan esinizdir diye düsünüyorum.
Arkadas cevreniz varmi? Haftaniz nasil geciyor? Gününüzü nasil degerlendiriyorsunuz? Mesguliyetleriniz varmi cocuktan haric?
Bu sorularima cevap yazarsaniz, bende ona göre konu ile ilgili bir seyler yazmak istiyorum.
Bir kere sadece gece özel bi gecelik giyip yanına salona gittim.tv izliyordu. Hiç bakmadı bile .yanına sokulup sırnaştım yüzünü çevirip gözünü kapattı ve horlama başladı bi dahada denemedim.çünkü reddedilme korkum var bide bir seneyi geçgin zamandır beraber olmadığımızdan utanıyorum artık.Azgınlık la suçlayacak diye o manada sokulamıyorum.sanırım sorun hamıle kalısı ıle ılgılı ama hamıleleıkten sonrada ıstememesı normal degıl bana gore konu sahıbıbreeze77 hıc ozel hazırlanmayı denedınızmı esınıze
ciddi bir sorun var bır uzmana gıdın bence..Bir kere sadece gece özel bi gecelik giyip yanına salona gittim.tv izliyordu. Hiç bakmadı bile .yanına sokulup sırnaştım yüzünü çevirip gözünü kapattı ve horlama başladı bi dahada denemedim.çünkü reddedilme korkum var bide bir seneyi geçgin zamandır beraber olmadığımızdan utanıyorum artık.Azgınlık la suçlayacak diye o manada sokulamıyorum.
Bir kere sadece gece özel bi gecelik giyip yanına salona gittim.tv izliyordu. Hiç bakmadı bile .yanına sokulup sırnaştım yüzünü çevirip gözünü kapattı ve horlama başladı bi dahada denemedim.çünkü reddedilme korkum var bide bir seneyi geçgin zamandır beraber olmadığımızdan utanıyorum artık.Azgınlık la suçlayacak diye o manada sokulamıyorum.
Bi dışarı çıkarken bide eve girince beni dudağımdan öper çekilir.Oda ben söyleye, söyleye o alışkanlığı edindi. Beni öpmedin diye ,diye.Arada unutuyor tabi ben yine hatırlatıyorum. Bazen yanına oturur beni sev derim saçımı okşar zoraki.hep ben isterim yaniEvet bir süre sonra yabancı gibi oluyorsunuz yanında ustunuzu bile değişemez olursunuz sonra birsey içtenlik biter her hareketinizi düşünerek yapmaya başlarsınız uff Allah muhabet versin hoşluk versin inş böyle sürmez. Cinsellik dışında hiç samimiyette mi yok saçınıda mı okşamıyor yanağınıda mı sevmiyor ne bileyim şefkatte mi yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?