- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
Canım çok yanıyor eşim içime girincePsikolojik olabilir. Ya kendi kafanızda çözeceksiniz yada doktor şart bence.
Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?Allah yardımcın olsun.
eşine, "senin bir sıkıntın mı var, varsa bana anlat" vs demeyin. "benim de ihtiyaçlarım var" deyin. ne demek kalkmıyor, 5 sene kalkmış işte. o zaman önceden hoşuna giden şeyleri düşünün. bazı şeyleri severek yapmıyoruz ama karşı tarafın hoşuna gidiyor. o tarz şeyler. yani siz ona oynayın, o da size oynar belki.
alkol kullanması da olabilir.
canım bak. bu kadar zamandır birlikteyiz, birbirimizi seviyoruz. sıkıntıların var belli ki, belki bana dâhi anlatmadığın iş güç vs. ama benim de ihtiyaçlarım var. eminim buna senin de ihtiyacın var. bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum. alkol kullanımını azaltmanı, arkadaşlarınla daha az zaman geçirmeni istiyorum. o vakti bizimle geçir. çocuğunla. bebeğimizle ilgili çok şey kaçırıyorsun falan ay ne biliyim siz onuın dilinden anlarsınız. yani sen böyle misin şöylesin falan değil de ben üzülüyorum, ben istiyorum gibi
Olabilir canimda hiç seksi kıyafetleri mum ışığı filan los bir ortam yapsan olmaz miAcaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?
Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?
O
Olabilir canimda hiç seksi kıyafetleri mum ışığı filan los bir ortam yapsan olmaz mi
Red ederse bende daha çok aşağılanmış hissederim kendimi.O yüzden yapamam. Dışardan gelince veya yatmadan önce mutlaka dudağından öperim.oda karşılık verir ama 2 saniye yi asla geçmez. Uzatmak istesem hemen çekilir.O
Olabilir canimda hiç seksi kıyafetleri mum ışığı filan los bir ortam yapsan olmaz mi
Hiç konusmadin mi canım bu benim ihtiyacım diyeRed ederse bende daha çok aşağılanmış hissederim kendimi.O yüzden yapamam. Dışardan gelince veya yatmadan önce mutlaka dudağından öperim.oda karşılık verir ama 2 saniye yi asla geçmez. Uzatmak istesem hemen çekilir.
Doktor raporuyla ıspatlasa iktidarsız olduğunu içim rahatlayacak. Binbir senaryo kurmaktan kurtulucam. çenemi kapatıp oturcam.Yahu varsa bi sikintin niye evleniyorsun niye elin kizinin canini yakiyorsun ayyy cildirmamak icten degil.o herifin umru degil tabi tovbe tovbe madem var bir sorunun git doktora.arkadasim kiskandirmak seksi kiyafet vs bos isler ev isine yetememen tamamen bahane adam iktidarsiz
Dört kere falan konuştum.Ama duvara konuş daha iyi.Hiç konusmadin mi canım bu benim ihtiyacım diye
Esinde erkek boşalma filan varsa bundan mi utaniyorDört kere falan konuştum.Ama duvara konuş daha iyi.
Biz evlenmeden önce 5 yıl herşeyi yaşadık.okonuda kusursuz hatta mükemmel di.nişanlandıktan sonra beş ay dokunmadı soğukluk farkettim cinsel anlaMDA. Evlenincede tamamen bitti.Esinde erkek boşalma filan varsa bundan mi utaniyor
ilginç ya sizde bosanin bence sizinde ihtiyacınız var amaBiz evlenmeden önce 5 yıl herşeyi yaşadık.okonuda kusursuz hatta mükemmel di.nişanlandıktan sonra beş ay dokunmadı soğukluk farkettim cinsel anlaMDA. Evlenincede tamamen bitti.
Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?
onun gözüne görünecek işi yapın siz de. bi süpürün toz alın mesela. derinlemesine uğraşmayın, o da yetemediğinizi düşünmesin. ya da konusu açılırsa "madem bu kadar yetemediğimi düşünüyorsun, e çocukla da uğraşıyorum, ayda bir temizlikçi tutalım" deyin. evin ağır işini o yapsın madem.Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?