Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

Allah yardımcın olsun.

eşine, "senin bir sıkıntın mı var, varsa bana anlat" vs demeyin. "benim de ihtiyaçlarım var" deyin. ne demek kalkmıyor, 5 sene kalkmış işte. o zaman önceden hoşuna giden şeyleri düşünün. bazı şeyleri severek yapmıyoruz ama karşı tarafın hoşuna gidiyor. o tarz şeyler. yani siz ona oynayın, o da size oynar belki.

alkol kullanması da olabilir.

canım bak. bu kadar zamandır birlikteyiz, birbirimizi seviyoruz. sıkıntıların var belli ki, belki bana dâhi anlatmadığın iş güç vs. ama benim de ihtiyaçlarım var. eminim buna senin de ihtiyacın var. bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum. alkol kullanımını azaltmanı, arkadaşlarınla daha az zaman geçirmeni istiyorum. o vakti bizimle geçir. çocuğunla. bebeğimizle ilgili çok şey kaçırıyorsun falan ay ne biliyim siz onuın dilinden anlarsınız. yani sen böyle misin şöylesin falan değil de ben üzülüyorum, ben istiyorum gibi

Allah yardımcın olsun.

eşine, "senin bir sıkıntın mı var, varsa bana anlat" vs demeyin. "benim de ihtiyaçlarım var" deyin. ne demek kalkmıyor, 5 sene kalkmış işte. o zaman önceden hoşuna giden şeyleri düşünün. bazı şeyleri severek yapmıyoruz ama karşı tarafın hoşuna gidiyor. o tarz şeyler. yani siz ona oynayın, o da size oynar belki.

alkol kullanması da olabilir.

canım bak. bu kadar zamandır birlikteyiz, birbirimizi seviyoruz. sıkıntıların var belli ki, belki bana dâhi anlatmadığın iş güç vs. ama benim de ihtiyaçlarım var. eminim buna senin de ihtiyacın var. bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum. alkol kullanımını azaltmanı, arkadaşlarınla daha az zaman geçirmeni istiyorum. o vakti bizimle geçir. çocuğunla. bebeğimizle ilgili çok şey kaçırıyorsun falan ay ne biliyim siz onuın dilinden anlarsınız. yani sen böyle misin şöylesin falan değil de ben üzülüyorum, ben istiyorum gibi
Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?

O
Acaba kıskandıracak şeylermi yapsam ? Soğuk mu davransam? umursamaz tavırlar mı sergilesem?. Onun soğuk tavırlarına rağmen ben sevgi dolu davranmaya devam ediyorum.Acaba kendi değerimi dahadamı çok düşürüyorum. Kadının ev işlerine yetemiyor olması erkeğin ondan uzak durması için bir sebep olabilirmi?
Olabilir canimda hiç seksi kıyafetleri mum ışığı filan los bir ortam yapsan olmaz mi

Yahu varsa bi sikintin niye evleniyorsun niye elin kizinin canini yakiyorsun ayyy cildirmamak icten degil.o herifin umru degil tabi tovbe tovbe madem var bir sorunun git doktora.arkadasim kiskandirmak seksi kiyafet vs bos isler ev isine yetememen tamamen bahane adam iktidarsiz

Benim eşimdr ta başından beri cinsel konuda isteksiz neredeyse aylarca dokunmaz 2 yıldırda genelde yani çogunlukla ayrı uyuyoruz sorunun ne olduğunu anlamış degilim tek bu kpnuda degil her konuda uzaklaştı aynı evde 2 yabancıyız bazen arada bi oluyor ondada dua ediyorum bitsin diye nefret ediyorum çünkü artık bende sogudum

O

Olabilir canimda hiç seksi kıyafetleri mum ışığı filan los bir ortam yapsan olmaz mi
Red ederse bende daha çok aşağılanmış hissederim kendimi.O yüzden yapamam. Dışardan gelince veya yatmadan önce mutlaka dudağından öperim.oda karşılık verir ama 2 saniye yi asla geçmez. Uzatmak istesem hemen çekilir.

Red ederse bende daha çok aşağılanmış hissederim kendimi.O yüzden yapamam. Dışardan gelince veya yatmadan önce mutlaka dudağından öperim.oda karşılık verir ama 2 saniye yi asla geçmez. Uzatmak istesem hemen çekilir.
Hiç konusmadin mi canım bu benim ihtiyacım diye

Yahu varsa bi sikintin niye evleniyorsun niye elin kizinin canini yakiyorsun ayyy cildirmamak icten degil.o herifin umru degil tabi tovbe tovbe madem var bir sorunun git doktora.arkadasim kiskandirmak seksi kiyafet vs bos isler ev isine yetememen tamamen bahane adam iktidarsiz
Doktor raporuyla ıspatlasa iktidarsız olduğunu içim rahatlayacak. Binbir senaryo kurmaktan kurtulucam. çenemi kapatıp oturcam.

Biz evlenmeden önce 5 yıl herşeyi yaşadık.okonuda kusursuz hatta mükemmel di.nişanlandıktan sonra beş ay dokunmadı soğukluk farkettim cinsel anlaMDA. Evlenincede tamamen bitti.
ilginç ya sizde bosanin bence sizinde ihtiyacınız var ama

Siz temizlik, yemek gibi şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz. Yetemediginiz durunlarda eve yardımcı tutsun (evin rızkını alkole yedirecegine) eşinizin size yaptığı zulümdür. Tedavisi olduğu halde doktora gitmeyi reddediyorsa, boşanma hakkınızı hatırlatın.

Evlenmeden önce her şey normal, evlendikten sonra mı tuhaf oldu ? Çok ilginç, sağlıklı demişsiniz.
Acaba hayatında başka birisi olabilir mi? Cinsellik yaşadığı falan? Sevgisi bitmiş de olabilir belki?

+ Cinsel rahatsızlığı olabilir, boşanmaktan ziyade doktora götürmeye ikna etmelisiniz.

onun gözüne görünecek işi yapın siz de. bi süpürün toz alın mesela. derinlemesine uğraşmayın, o da yetemediğinizi düşünmesin. ya da konusu açılırsa "madem bu kadar yetemediğimi düşünüyorsun, e çocukla da uğraşıyorum, ayda bir temizlikçi tutalım" deyin. evin ağır işini o yapsın madem.

kıskandıracak şeylerin işe yarayacağını sanmıyorum. zaten alımlı bir bayan olduğunuzdan bahsetmişsiniz. kıskançlık adamın içinde yok demek ki. bir de siz üzerine giderseniz size daha çok kudurmuş muamelesi yapar. eski eşine düşündüğü gibi düşünebilir.

ama soğuk davranın bence

adam demekkı sıkıntılı
hemen her seye bosan dıyenlerede nasıl sınırlenıyorum anlatamam yahu
once sorunları cozmeye calısalım
olmuyorsa zamana bırakalım
ustune dusme sorular sorma neden nıcın gıbı
hıc kafanı takma
sen kendıne bak suslen puslen neselı ol
sureklı bı cıft goz tepesınde sorular soruyorsa ınatda yapıyor olabılır
onceden sorun yoktu evlenınce degıstı dıyorsunuz
depresyona falan gırmıstır
zamanla duzelır merak etmeyın