- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Hic aramaz sabah evden cikar ne arar ne sorar aksam gelir hic konusmaz tv izler tel oynar yatar bazen diyorum bir gun olsem evin icinde ancak aksam gelir gorur herhal
Yerim seni ben, mikemmel bir kaynana olacaksın senhaklısın,ben geri kafalı bir kaynana olacağım,bunlar anlamsız geliyor
hatta 11 çağrı bırakırdık karşılıklı neden mi
seniseviyorum demek oluyor 11 harf
ayyyy ewet eskiden böyle bişey wardı lisedeydim hiç unutmam ewet için 1 çağrı hayır için 2 çağrı, biri msj atar sms in bittiğini belirtmek için 1çağrı, ara beni bi çağrı hahahhah neydi o ölee yaaaa
Anladımki şimdi baya teknolojide ilerlemişiz :1:
Ayyy ne günlerden gelmişiz biz ya ahahhaha
biz hala mesajlaşıyoruzgünde 2-3 kez araşırızda hamdolsun
Günde 2 kere arar. Zaten çok yoğun, bu kadar arayabilmesi bile güzel :)
Eşim beni ortalama 4 kez arar.
Ama bu insanların iş yoğunluğuna, telefonla konuşma alışkanlığına göre değişir.
Bir sevgi kriteri değildir ve olmamalıdır. Bunun için kendinizi yıpratmayın :)
bende aramıyorum zaten eskisi kadar bişey soracak olsam arıyorum
ama kendimi zor tutuyorum
Biz çok konuşuruz telefonda
sabah benden önce evden çıkar
sonra benim iş yerine varma saatimi bilir arar her sabah ne yaptın vardın mı aksi bişey varmı başladınmı işe kahve keyfindemisin diye
sonra gün içerisinde 3-4 kez kesin arar bazen daha fazla
gün içerisinde markete felan gidecek olursa eve ne lazım yada şunu aldım diye arar
mesai bitişine yarım saat felan varken bir daha arar ben geliyorum diye bir daha da ben geldim hadi gel demeye arar böyle yani
biz sevgiliykende çok konuşurduk telde sabah ilk uyanan arardı güne birlikte başlardık hala daha öyle
hatta mesajlaşmayız whatsapptan öyle çok konuşmayız yazmayı pek sevmiyoruz ikimizde ancak özel bir konu varsa ve yanımız müsait değilse yazışırız anlık
biz evdede çok konuşuruz eve gidincede susmayız ama kavgalıysak çok komik sabah arar bin yabancı biri gibi resminin ötesinde çok resmi bir şekilde konuşuruz akşamda arar geldim der eve gidincede herşeyi beraber yaparız ama zorunlu bi kaç kelimeden başka konuşmayz uzun sürmez allahtan dayanamaz o konuyu açar böyle susacakmısın der bi kaç bağırışır sarılırız sonra küs de duramıyoruz çok yani
Valla eş değilde, ayrıldığım erkek arkadaşımla mesai saatleri içerisinde 3 kez falan, mesai bttiği zamanda 2 kez, gece uyumadan öncede saatlerce konuşurdukişleri inanılmaz yoğun olan bi insan ve normal özel sektörde değil çok ciddi bi kurumda olduğu için çok müsait olamıyordu. Özledim ya, neyse ağlamayacağım ..
hayır ağlama
ben çalışırken eşim benı çok arardı.vardın mı ,napıyorsun,çıktın mı,geldın mı,,nasıl gıdıyo vs vs....ben pek aramazdım huyum degıldırşimdi evdyeım bebiş oldu eskıdı gbı sık aramıyo eee tabı evdeyım neyını merak etsın arıyo ama sık degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?