eşiniz sizi istediğinde siz istemiyorsanız ne dersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa ben neden böyle hissediyorumm:( çok üzgünüm eşim benden uzaklaşır mı??????

neden öyle hissettiğin bilmiyorum ama uzmana görünmen şart eşinle konuş ve bi bilene görün
ama evet eşin senden uzaklaşrı hemde çook uzaklaşır.

aradıgınız kısıye su anda ulasılamıyor daha sonra tekrar deneyınız:)))))))))))))))))))

hiç bi zaman hiç bi numaramı yemedi.hep ben kaybettim :))) ama bu aralar hamilelik fılan derken biraz rahatım :):):):)

yasemin90 hanımefendinin samimiyetine ben pek inanamıyorum zira ya kafası çok karışık yada bizlerle kafa buluyor.
kendisine ait çok ciddi tezatlarda konular açmış çünkü.

valla ben istemiyorsam sırf onun gönlünü hoş tutmak için hiçççç de yapamam herşeyi kadınlardan bekliyorlar cnm

Ama canım istemioooooooo:bbo:derım bı bozuklukla arkasını doner uyuyomus gıbı yapar.Ertesıgun az trip atar noluyo ya derım 'hııh canı istemiyomuşşş' der.E tabı bende azıcık naz yaptım sende dödun uyudun gonlumu etseydın derım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:Çevir kazı yanmasın hesabıııısırnaşık şeysırnaşık şey

eşiniz size yaklaştığında ve siz hiç havanızda değilseniz ona ne tepki verirsiniz?kaydirigubbakcemile5

üzerime bi ağırlık çöktü,her tarafım dökülüyo...
cevap anında gelir,zaten bu agırlıkta üstünden hiç kalkmaz...laelaelaelaelae

yasemin90 hanımefendinin samimiyetine ben pek inanamıyorum zira ya kafası çok karışık yada bizlerle kafa buluyor.
kendisine ait çok ciddi tezatlarda konular açmış çünkü.

sayenizde konu açamaz oldum ama hata benim sanırım.sizin gibi yardımcı olmak yerine eleştirmek için konu okuyanlara bişey danışmamam lazımdı.lütfen birdaha herhangibir mesajıma cvb yazmayınız.samimiyetsiz bulduğunuz birinin msjına cvb yazma zahmetinde bulunmanız beni şaşırttı doğrusu!:kahve:

binbir türlü gıcıklı yapıyorum bıdıbıdı başka şeylerden konuşuyorum naz yapıyorum adamın zaten hevesi kaçıyor...
ama bazen de direk söylüyorum..
söylüyorum da zat-ı allerine pek işlemiyor

Canım istemiyorsa istemiyordur.
İstemiyorum içimden gelmiyor derim.
İnsanlık hali insan her zaman sex yapıcak yada isticek diye bir şey yok ya.

canım yaa bugün canım hiç istemiyo zaten hemen tamam canım daha sonra yaparız der sarılır uyuruz

Müsait değilsem regl falan yani açık açık söylerim normalsem ama istemiyorsam sonra yapalım canım istemiyor aşkım derim tamam der bir şey demz :)

Back
X