Datlum beni ben olduğu için seviyor(muş)
Tamam tamam vurma kaçtım
tüm ihtiyaçlarını karışladığım için olabilir. güzel olduğum için olabilir. onu pohpohladığım için olabilir.çünkü ben erkek olsaydım bunlar için severdim.
annesının huylarına benzettıgı için, fedakar tokgözlü nazik oluşum..sıcakkanlı olmam her ortama ayak uydurup kendımı sevdırmem, bir de güzel buldugu ıcın
Eşime sordum, aldığım cevap şu oldu:
"Ben seni nedensiz seviyorum aslına bakarsan, ama bu nedensizliğin altında yumuşacık bir kalp, yüreğime akan bir masumiyet, gözlerimi kamaştıran bir beceriklilik, sabırsız bir ihtiyaç, tuttuğunu kopartan bir genç kadın var karşımda, daha neler sayayım ki, yazmakla bitmeyecek gibi, fiziksel unsurlara hiç girmedim bile farkındaysan... Ben seni neden seviyorum biliyor musun, kendimi sende buluyorum..."
Ben bu adamı sevmekten öldürsem azdır...
tüm ihtiyaçların karşılamak onu ilgilendiriyo, güzel senin ilgilendiryo ama ucu bi yerde ona dokunuyo güzel bir kaınla geziyo, onu pohpohlamak tamamne onu ilgilendiriyo.
yani seni sen yapan özellikler yok ortada
peki sen onu neden seviyosun
uffff anneye benzemek, tamamen onu ilgilendiriyo, fadekarlık onu ilgilendiriyo sanırım çünkü onun için yapıyon muhtemelen, tok gözlüde onu ilgilendiriyo, ne güzel adamı yormuyon, sıcakanlı oluşun seni ilgiendiriyo galiba
peki sen onu neden seviyon
şöyle düşününce somut bir neden bulamıyorum pek bana karşı sabırlı oması olabilir mesela yada sinirli çekilmez olduğum zamanlar bile beni çekmeye çalışması...
evliyseniz ya siz?
bilmem bence bunlar onu da ılgılendıren nedenler benı de, ve sevmek ıcın yeterlı nedenler.senı neden sevıyor mesela?
ben onu sebepsız sevıyorum dıyebılırım kotu yönleri var ve benı uzdugu zamanlar oldu elbet ama iyi yönleri de cok fazla bunları da görebılıyorum etrafında hep sevılen bırı , kendıme yakın buluyorum huyunu suyunu tarzını.sevıyorum işte
nereye varmaya çalışıyo bu cadu diyebilrsiniz ki anlatayım. erkeklerde şunun farkına vardım. bizim kişisel, karaktersitik özelliklerimize hiç dikkat etmiyolar. sorsanzı çoğu lafı geveleyip değiştirmeye çalışır. ama biz onların kişsel özelliklerine vurulmuşuzdur.
valla tebrik ederim eşini:13::13:
ben hala bnei neden sevdiğini anlayabilmiş değilim
nereye varmaya çalışıyo bu cadu diyebilrsiniz ki anlatayım. erkeklerde şunun farkına vardım. bizim kişisel, karaktersitik özelliklerimize hiç dikkat etmiyolar. sorsanzı çoğu lafı geveleyip değiştirmeye çalışır. ama biz onların kişsel özelliklerine vurulmuşuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?