Eşiniz sizsiz tatile gider mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
Diyelim ki
eşiniz erkek arkadaslarıyla birkaç günlüğüne tatile gitmek istedi ,dag bası,av,balık tutma vb..tepkiniz ne olurdu ?
benneyaptımkiben gitmesini istemezdim ,sizlerin görüşleri neler acaba?

hayır efenım gidemez.ben onsuz nasıl sosyal faalıyetlerde bulunamıyorsam oda bulunamaz anca beraber kanca beraber..:jeyyar:

hayir asla ya benle ya bensiz(sonsuza kadar)

işinden dolayı gidiyor arkadaşlarıyla şehir dışına zaten ama tatile kesinlikle gidemez, hatta gideceğini ima bile edemez

gidicem falan filan diyor ama hep beni de yanında götürüyor hem de ben hiçbi tepki wermeden....sonradan başına gelecekleri bildiğinden midir bilmiorum kaydirigubbakcemile3

öyle bişey yok valla bekarlığın sultanlığı geçmişte kaldı hihoyyyt

ne işi varmış evli erkeğin arkadaşlarıyla tatilde. evlilik başlayınca arkadaşlık ikinci planda kalır.

avucunu yalar:icecream:
gidecegi av citir avci olmasin sonraşakkıdı

gitsin canıım nolcekki
yalnız o gidişin birde dönüşü var onuda hesaba katması lazım
ha birde ata sözü ava giden avlanır

hayır gitmesini istemem,beni tek bırakıp gidemez diyelim ki çok balık tutmak istiyorsa gitsin sahil kenarına orda tutsun balığını yok öyle tatil filan kötükedihüso

gıtmek ıstıycektır, gıdecektır de,
ben de gıdemeyecegım için , sen de gelseydın dıyecektır.

eşim bensiz markete gitmez.işten gelir bir şey alınacaksa bile aşkım seni almaya geliyorum hadi giyin der.beraber gideriz.gitmez yani.denizci olduğu için göreve giderler arada.gezi düzenlenir.git derim ben günü birlik falan olur.benim ki dışarı çıkmaz.gemiden. :)

ne çıkarken ne nişanlıyken ne de şimdi yani evliyken tek tatile gidemedi.gidemez de

benim 4 arkadaşımın eşide eşleriyle ayrı erkek arkadaşlarıyla ayrı yazın antalya'ya kışın uludağ'a giderler her sene..
bende karşı çıkınca ne yobazlığım kalır ne aydın görüşlü olmadığım.. iyide bunların bunla ne ilgisi var.. o zaman neden evlendik.. o tatil yaparken ben onun yolunu gözleyeyim diye mi??

Diyelim ki
eşiniz erkek arkadaslarıyla birkaç günlüğüne tatile gitmek istedi ,dag bası,av,balık tutma vb..tepkiniz ne olurdu ?
benneyaptımkiben gitmesini istemezdim ,sizlerin görüşleri neler acaba?

Ruh haLime ßægLi..... Ama %99,9 ımkansız.... %0,1Lik kısmını düşünmeLiyim.....

buyuk konusmayim ama gidemez simdi gidemez derim yaz geliyo kac senedirde gitmiyo bende hamileyim gidemem oda giderim der allah korusun :)))) hem evli dimi ne isi var

bensiz gidemez teklif bile edemez.
asla izin vermem.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…