Eşiniz sizsiz tatile gider mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayağını paspastan dışarı koyamaz.ne tatiliymiş o...

ayrı şehirlerde olunca sevgilimle o da bnede ayrı ayrı gidiyoruz tabii

benim edim bensiz tuvalete bile gitmez:roflol:

gittigi yer avlanip balik tutulacak yerse gidebilir ama agustosun ortasinda Bodruma Antalya ysa ona gidemez zaten esim her nereye olursa olsun tatile gitmez bugune kadar tum dunyayi sadece is icin dolasmis ama tatil yapmamis hep sordum italyaya gittin neden pizza kulesine gitmedin veya como golune o herzaman ayni cevabi verir birgun tum dunyayi karim ve cocugumla gezip o ziyaretin ilk heyecanini duymak icin der dusunceli kocam benim boyle dusunen birinin ava baliga vs gibi zevklerine asla engel olmam

her zamanki gibi herkes gider Mersin'e ben giderim tersine..

eşim bensiz tatile henüz gitmedi ama ben onsuz gittim
sonuçta o da gidebilir sorun değil...
eşle gidilecek yer var, erkek erkeğe gidilecek yer var..
ya da 2 gün arkadaşlarıyla birlikte olmak isteyebilir...
aynı benim de istediğim gibi..

aynı tatil zamanını farklı insanlarla farklı yerlerde geçirmek tabiki de olmaz..
ama haftasonu arkadaşlarıyla gidebilir, pranga takmadım ayaklarına..
aynı şekilde bende giderim..

gidemez demek bile beni üzer... gitmek istemez bensiz.. keyif alamaz bensiz tatilden o ..
aynı şekilde onsuz tatili napim ben bizim birbirimizden başka arkaşımız bile yok biz birbirimize yeteriz diyoruz..

kesinlikle gidemez.gitsede gelince beni bulamaz.:jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 gidebilir göbek bağımız bir kesilmedi hem onun benden öncede bi sosyal hayatı vardı herşeyden elini ayağını çekmesini düşünmek bence mantıklı değil gider gezer ama benimlede gider mesela geçen yaz antalya ya birlikte gittik daha sonra kendi evli arkadaşarıyla bir araaya gelip ayvalığa gitti 3 günlüğüne hem erkeğe ne kadar yasak koyarsan o kadar cazip geliyo o yüzden onun da arkadaşlarıyla olan hayatına saygılı olmak gerek diye düşünyorum ayrıca aynı şeyi ben istesem kesinlikle hayır demez ??? bende arkadaşlarımla gidebilirim yani

benım eşimin memleketnde hem avcılık hemde balıkcılık ımkanı var..
evin karsısı orman obur tarafı denız..
memlekete gidince avada balıgada cıkar arkadaslarıyla ,ses çıkarmıyorum acıkcası..
gece 12de çıkıyor evden sabaha kadar 5gibi gelıyorlar.. (denıze acılıyorlar ,teknesi varsa eşimin)

sorunuzun cevabı olaraksa, eşimin memleketınden oturu boyle bi aktıvıte olmasaydı ve esımde gıtmek isteseydı hayır derdım yada benıde goturmesını isterdım,ama zaten memlekette mevcut ve balıktan yada avdan dondukten sonra eve gelıyor..

gidemez giderse büyük kavga çıkar alkisalkisalkis

Gitmedi hiç, ama ben bu yaz tek başıma tatile gitcem dedim, bakalım nolucakkaydirigubbakcemile3

"Gidemez" diyen arkadaslar, eger bunu eslerinin yanlis birsey yapmasindan korktuklari icin söylüyorlarsa cok sacma bence...Eger insanin icinde varsa, nerde olursa olsun yapar; bunun icin ayri tatile gitmesine gerek yok...zaten sadakati "zorunlu" bir sadakat ise, yani firsatsizliktan dolayi sadik kaliyorsa hic bir anlami da yok...

Diyelim ki
eşiniz erkek arkadaslarıyla birkaç günlüğüne tatile gitmek istedi ,dag bası,av,balık tutma vb..tepkiniz ne olurdu ?
benneyaptımkiben gitmesini istemezdim ,sizlerin görüşleri neler acaba?

Benim esim zaten istemez oyle baskalariyla beraber tatile gitmek ama hadi istedi diyelim asla yolamam yasakkelime biraz zor kadinimdir maglesef benneyaptımki

Son düzenleme:
Cok merak ettim: neyi burada demogoji olarak kastettiniz? Neyin yolunu bulmusum?! Yorumum hosunuza gitmediyse bunu daha farkli bir dille ifade edebilirdiniz; benim kastettiginiz sekilde yol bulmama falan gerek yok!

Siz sanirim benim ne demek istedigimi tam olarak anlamadiniz...olsun...

Son düzenleme:
aslında yurt dışında eşler sadece dınlenmek ve bırbırını özlemek için (aldatmak için degıl) yalnız kalmak ıçın bu ufak tatıllerı olması gerek göruyorlar ve gıdıyorlar. ama bızde ters böyle konular. benı de alsın o kadar para harcanıyor tatıle bende gıtmek ısterım banane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…