Eşiniz sizsiz tatile gider mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek arkadaşım gidebilir. bende giderim. şartlarımız gereği heryere beraber gidemiyoruz. dolayısıyla gitmek istiyorsa eğer çıkıpta karşısına hayır demem.

Kendi başına tatile gidecek,hem de bensiz..Bunu bana ima bile edemez,şakasını da yapamaz..Çünkü daha eceline susamadı benim kocam...kaydirigubbakcemile :jeyyar:

Ne yalan söylüyeyim gideceği yere bağlı. Av tatline falan gidecekse olur tabi niye gitmesin... evlendi diye o kadarcık bir lüksü olmasın mı canım. Ancaaaak tekrar ediyorum gideceği yere bağlı. Ha birde hangi arkadaşları ile gittiğine.

aynen katılıyorum
yaa çok şaşıdım, gidemez, asla gitmez, gitse de dönemez
bu kadar kesin tepkiler niye ben anlayamadım
2-3 günlüğüne dağa, bayıra, ormana gitse ne olur ki?
evlendik diye yapışık kardeş mi olduk, herşeyi beraber yapalım
aysunun dediği gibi gideceği yer ve kişiler bilgim dahilinde ve uygun bulduğum şekildeyse, 2-3 günü sorun etmem
o da aynı şekilde tabi

saçmalık işte birlikte eglenmek istiyorlar illa ki ters gelmiyceksin kabul ediceksin, onlar ne isterse kabul diyeceksin aslında olay bu,
bu kadar saçmalık olur.
kötükedihüso

Olabilir tabikide.Bence herkesin biraz özgür kalmaya
ihtiyacı vardır...................................................

evet gıtse de dönemez gıdemez o kim ki bu soruyu sorabilecek gıbı korkutma cümleleri!
ben de şaşırdım, büyük konusmamak lazım.
2-3 gun gıdıyor sen gıdemıyorsan ve adam cok yanlıs bısey yapmıyorsa gıtme demeyeceksın aslında bana gore boyle yani

Benim kocamın bensiz özgür kalmaya ihtiyacı yok..Özgürlükleri birlikte yaşarız...:asigim:

gitmedi
böyle bir talebide olmadı
ama olurda gitmek isterse gidebilir sorun çıkarmam

Gidebilir hatta gittide geçen yıl, ben çalıştığım için gidemedim ama gittiği akşam çok duygusal bir mesaj aldım benim de yanında olmasını isteyen, bir daha gideceğini sanmıyorum merak ediyordu ve denemiş oldu kaydirigubbakcemile

ben izin vermezdim.
neden bensiz gidicekmiş ki?
o benim tek başıma gitmeme izin verirse buyursun kendi de gitsin o zaman.

benim eşim gitmez sen yokken ne yapayımben tatilde evli adam tek başına tatile gidermi der
ama arada bir hafta sonları eniştelerimle ve erkek kardeşimle balığa giderler oda işime gelir bende annem ve kızkardeşlerimle başbaşa vakit geçiririz

iş dışında tüm vaktini benimle geçirir böyle bir talepte hiç bulunmadı bulunmazda ben eşim olmadan çarşıya çıkmaktan bile pek hoşlanmam birlikte vakit geçirmekten çoook hoşlanıyoruz uyyy canım kocacım :1hug: Şeniz

bende izin vermezdim ..kusura bakmasında ben onu bırakmıyosam oda benı bırakamaz ya beraber otururuz evımızde pasa pasa yada berabar gıderız

adı üstünde o benim eşim. her yere eş olarak gideriz. tabi onun ayrı takıldığı benim ayrı takıldığım arkadaşlarım var ama ama tatile yalnız ne o ne ben gidebiliriz.kötükedihüso

Valla kızlar gideceği olan adam öyle bir gider kiii,hiç kusura bakmayın.Benim eşim de böyle bri teklifte bulumuştu.Ben de gideceği gurup arkadaşlarını tanıyordum,gidebilirsiniz dedim.Bayyaaa şaşırmıştı ve gitmemişti ama eğer bir erkeğin gerçekten gideceği varsa,aklına koymuşsa bal gibi de gider.Biri de söyleyiversin..

böyle bir koşulda gideceği varsa göreceği de olur

gitsin benim kocacım.arasıra erkelerin değişikliğe ihtiyacı oluyo,gitsin bakalım,benden iyisini bulursa da hiiiiiç kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…