- Konu Sahibi üvercinka1981
-
Evlilik daha ayrı bir şey sanırım ama ben onun da arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmesi fikrine olumlu yaklaşıyorum. Zaten yazın ben gittim kızlarla kapandık bi yazlığa çatır çatır bi hafta tatilimizi yaptık. hiç istemiyordu bana sinir oldu ama sonra bi ara yanıma geldi benle iki gün kaldı beraber tatil yapmış olduk. süperdi. sonra da bi ay sonra o bi arkadaşıyla bodruma gitti izmitten. bi hafta kaldı. gerçi benim gidebilme şansım olsa asla beni arkadaşına tercih etmezdi buna eminim:) ama yine de bence çok abartı bi şey değil.
şu anda evli değilim ama
evliyken eşim bir kere bensiz tatile gitmişti
benim onunla gitmem mümkün değildi o sırada
oda arkadaşıyla 3günlüğüne gitti geldi
ama şimdi olsa izin vermem
o zaman farklı düşünüyordum
bir kadın eşinin yanında olmalı her zaman
eskiden olsa garanti gitmez derdim hatta kendisine de sorsak asla gitmem derdi ama bu aralar büyük konuşmayım.. ne büyük konuşsam başıma gelebiliyo çünküü
evet büyük konuşunca başımıza gelıyor,
ama ben şimdiden kabullenmiş durumdayım mesela,
gitmek istiyor cunku yazın sen de gelirsin diyor
hııı diyorum, nereye gelıyorum? hiç... gidemiycem gitme diyemiycem belli
ama bence bi şekilde orta yol bulunup beraber gidilmeli yaa.. ben onsuz yaptığım tatilden zevk almam li mesela.. o yuzden beraber bi zaman bulup gitmek isterim ama o da belki arkadaşlarıyla gidip kafa dinlemek ister belkii:çok üzgünüm: sanki benim yanımda olsa dinleyemecek :dilcikar:
hiç bilemiyorum ki canım, şimdi mesela 19 mayıs gezılerı var ama benimki malum çalışıyor ben serbestim, ailem izin vermez gerçi ama yine de zorlayabilirdim belki,
sormaya bile korkuyorum aileme hemen isteyebilir diye.
ama yazın işte..... benim gidemeyeceğim bariz,
o da tat alamaz mı alır mı bilemiyorum normalde gidiyormuş çünkü yine gitmek ister ben de bir şey diyemem, gidemiyorsa m gitme deme hakkım çok yok gibi geliyor kaydirigubbakcemile ancak bıdı bıdı bıdı eder sonra oturur kalırım. Çok üzgünüm çoook
bence çok bıdı bıdı yapp o zaman " lanet olsun gitmiyorum " der böylece sen kazanmış olursunn :dance:
:1shok: pis bir yöntem ama haklısın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?